- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem csak te vagy ezzel igy nálam is rendesen csökken az akksi egy éjszaka alatt és nem értem hogy miért, kb 6 alkalmazás van fenna gyáriakon kivül. és mivel nem tudom beállitani a gyáriakat hogy ne szinkronizáljon soha vagy leszedni öket igy olyanok is megjelennek amiket még soha el sem indittottam amióta megvan a telefon.
Tegnap elött volt olyanom, hogy 31% on tettem le este a telefont nem raktam töltőre és reggelre nem tudtam bekapcsolni,mert 10% on kikapcsolt a telefon.
Nálam is wifin van itthon folyamatosan a telefon, pont az miatt, hogy ha valamelyik app ép ugy gondolja, hogy márpedig ő valamit csinálni szeretne akkro ne a mobilnetemet egye meg. és mivel nálam szara térerő van hogy kiirja, hogy nincs zsolgáltató, igy legalább neten tudjanak elérni ,mert elvileg bármikor elérhetőnek kell lennem.Ugyhogy már én is várnék egy olyan beállitásra amivel 1000% biztonsággal leállithatom örökre a nem használt programokat. Mert az ilyen killer programok is csak arra voltak jók, hogy még egy app lett a telefonom ami ébreszgette a telefont és ette az akksit, de a programok ugyan ugy visszatöltödtek .
Álltalánosságban elmondhatom, hogy eddig a telefon ugy 2 napos nálam, hogy reggel levesem a töltöröl este nem töltöm ,de másnap 5-6 táján már 30% körül van és töltenem kell és olyan 30-40perc képernyő idővel , max 1 hivás vagy az sem , és talán 15 perc net. Otthon wifi melóban meg mobilnet folyamatosan bekapcsolva és a FB, gmail, szinkronizál amiről tudok, mégis mindig jelez a fogyasztásra a telefon, hogy a bitcasa , billentyüzet, google kereső és egyéb általam nem használt progik sokat fogyasztanak.
Vagy ha már ilyen "balf@szul" csinálták meg az androidot legalább lenne olyan álapota az appoknak mint a TV-ken a készenléti állapot amikor csak pár wattot fogyasztanak , mert most a háttérbe ugyan ugy teljes erővel dolgoznak a kis geciek.
-
törölt tag
Mert valamilyen app fogyaszt a háttérben. Ez nem telefon error.
Nem bántásnak szánom, de amikor alszol mi a sz...nak van bekapcsolva a net?
(meg gondolom a szinkronizálás is) Ezt sosem tudtam megérteni. Nálam nagyon fontos, hogy mindig online legyek, későn is szoktam dolgozni (nincs kötött munkaidőm), de amikor alszom nem használom, így teljesen felesleges, hogy zabálja az akksit. Éjszakára meg nem szeretem töltőn hagyni, lefekvés előtt teszem mindig fel.
Még ha a szinkronizálást ki is kapcsolod, a goolgle alkalmazások és az FB is ott fog ezerrel virítani és ébredni.
Nálam egy hosszúhétvége elmegy töltés nélkül. Munkában nálam folyamatos a szinkronizálás, net, mail, egyéb írkálás....stb. Így használva egy telefon sem bírja 2 napig. HA már lemegy 50% alá az akksi, akkor az már 1 napos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged