Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt én értettem. Azért írtam ezt, mert én nem azért szoktam feltölteni, hogy utána letöltögessem, hanem munka vagy egyéb célból, másoknak szól a letöltés. Meg ugye alapban 50 giga tárhely van.
Meg nekem van Mifi -m is, aztán hiába fogy el rajta az adat, feltölteni továbbra is normál sebességgel tudok, tehát munkára nekem kiváló.
Saját használatra én sem használok felhőt. Rengeteg tárolóm van, elég hellyel.
Illetve egy alkalommal nagyon jól tött. Egy HDD -t használtam és bekrepált, a képeket meg pont előző nap mentettem fel, tehát minden megmaradt. Számolni nem tudom már, hogy hány képem semmisült meg az évek során amiatt, mert meghalt a HDD... sajnos.
Az meg tök világos, ha valakinek nincs rendes/korlátlan net, annak csak tárolásra alkalmas, vagy megosztásra. Saját letöltésre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő