Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz nederlanden #1344 üzenetére

Már nincs meg a G2 -m, Passport -ot szeretnék helyette és még időben kiszálltam belőle, hogy ne bukjak sokat. De pár hónapot még várok szerintem, hogy az ára bemozduljon kicsit.

Más a felület. Van ami szerintem abban, van ami meg ebben jó. P7 szerintem stabilabb, annak ellenére is, hogy gyengébb hardverben. Saját böngészőt jobban kezeli a G2, sőt, nagyon ritkán akadt meg. Sok programnál nekem volt gondom a G2 -nél, főleg ha GPS/navi bent volt, akkor néha meg - meg akadt/röccent, néha lassabb volt a program indítás is. Ami viszont nekem nagyon zavaró volt, mert munka mellett sűrűn előfordult, elég sok műveletet hajtottam vele végre, GPS mellett. Nem véletlenül merült le estére egy éjszakai töltés után. :) Videózásban (filmnézés, youtube wifi -vel) ha jól emlékszem, akkor jobb volt a G2, azt hiszem nem is kicsit. Mármint akksiban értem.

Játékban nagy különbség nincs (jelenleg, később ez lehet változni fog G2 javára), annyi viszont igaz, hogy stabilabb az FPS a G2 alatt. Bár én amúgy nem játszom rajta, csak igen ritkán, de ha ebből a szempontból használhatatlan lenne akkor is jól ellennék vele. Ettől függetlenül izmosabbakkal játszottam P7 -en, GTA, Fifa 14, egyebek és nem akadtam, nem volt gondom.

Ami még fontos nálam az a fényerő, szerintem mindegyik telefon jól mérte. Automata fényerőt szoktam használni.

Fotózásnál a G2 jobb, de a P7 is elég jó képeket csinál. Nem sok a különbség képminőségben. Videó készítésnél viszont ha jól emlékszem már nagyobb volt a különbség. Mondjuk úgy, hogy ha videózásban a G2 10 pontos, akkor a P7 az 7 - 7,5. Szelfizni szintén nem szoktam, de manapság elég fontos, G2 még kiesett ebből, utána lett ez fontos tényező. Bár szerintem egy sokadlagos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés