Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz Mátésum #12445 üzenetére

Nem mondanám csúszósnak, legalább is még egyszer sem esett ki a kezemből emiatt. a jelerősséget egy kicsit leveszi,de normálisan lefedett területen nincs vele gond telefonálni simá lehet vele és a 4g-t is simán viszi.
    Persze olyan helyen ahol én lakom, ott ez nem lényeg mert GSM jelerőt sem képes szolgáltatni a T mindegy milyen készülék vagy tok van itt.

Ezt az ujlenyomat kérdést sose értettem a tesztekben is mintha ez lenne a legfontosabb dolog, hogy erre fejlesszék a telefonokat. Akinek zsirosabb a keze annak meg fog látszódni a lenyomata,de inkább legyen ujlenyomatos , mint karcos , mert azt nem lehet letörölni vagy eltüntetni.
    Meg különben is a kijelzőn is meglátszik amerre húzod az ujjad akkor már olyan mindegy hogy a háta is olyan.

NEkem ez nem volt szempont a vásárlásnál, ami az én verziomnál macera az az ha SIM vagySD kártyát kéne cserélni, mert nálam még nem volt kihagyva a kereten neki hely. ÉS a hátlap müanyagján a tartó pöckök elég kicsik, igy nem tanácsos sürün kiszedegetni a tokból, nálam eddig egyszer lett kivéve mióta megvan .

DE a használata kárpotol, mert nem kell vacakolno a tokok nyitogatásával , nem lesz kezelhetetlenül nagy töle a telefon és még szép is marad tőle, egyszerüen csak ugyan ugy zsebre lehet vágni és nem kell félni, hogy baja lesz a telefonnak.Néha bennmarad az apró agy a kulcs, a hátlapon emiatt látszanak karcok, de a telefon mintha uj lenne a tok alatt , ez ha később el akarod addni akkor sokat érhet.

NA ez elégé hoszsúra sikeredett :)

Új hozzászólás Aktív témák