- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Mátésum #12445 üzenetére
Nem mondanám csúszósnak, legalább is még egyszer sem esett ki a kezemből emiatt. a jelerősséget egy kicsit leveszi,de normálisan lefedett területen nincs vele gond telefonálni simá lehet vele és a 4g-t is simán viszi.
Persze olyan helyen ahol én lakom, ott ez nem lényeg mert GSM jelerőt sem képes szolgáltatni a T mindegy milyen készülék vagy tok van itt.Ezt az ujlenyomat kérdést sose értettem a tesztekben is mintha ez lenne a legfontosabb dolog, hogy erre fejlesszék a telefonokat. Akinek zsirosabb a keze annak meg fog látszódni a lenyomata,de inkább legyen ujlenyomatos , mint karcos , mert azt nem lehet letörölni vagy eltüntetni.
Meg különben is a kijelzőn is meglátszik amerre húzod az ujjad akkor már olyan mindegy hogy a háta is olyan.NEkem ez nem volt szempont a vásárlásnál, ami az én verziomnál macera az az ha SIM vagySD kártyát kéne cserélni, mert nálam még nem volt kihagyva a kereten neki hely. ÉS a hátlap müanyagján a tartó pöckök elég kicsik, igy nem tanácsos sürün kiszedegetni a tokból, nálam eddig egyszer lett kivéve mióta megvan .
DE a használata kárpotol, mert nem kell vacakolno a tokok nyitogatásával , nem lesz kezelhetetlenül nagy töle a telefon és még szép is marad tőle, egyszerüen csak ugyan ugy zsebre lehet vágni és nem kell félni, hogy baja lesz a telefonnak.Néha bennmarad az apró agy a kulcs, a hátlapon emiatt látszanak karcok, de a telefon mintha uj lenne a tok alatt , ez ha később el akarod addni akkor sokat érhet.
NA ez elégé hoszsúra sikeredett
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest