Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz Gergőkee #3650 üzenetére
Na igen, viszont sebességben valószínűleg a beépített memória odaver az sd-nek...amúgy meg nem kell 22 játékot egyszerre a telefonra telepíteni ( másrészt, magamat ismerve a +32 GB-ot is egykettőre tele tudnám pakolni )
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Dicker
őstag
A telefonon a FLAC fájlokat le tudom játszani valamivel?
Illetve a feladatkezelőben ajánlott kilőni a dolgokat? Mert van néhány, amit nem lehet. Arra van valami progi, vagy nem kell? -
Youri
veterán
Na bakker... megérte cserélni. 5 pixelhiba az jó?
RTX ON
-
Psytech
őstag
Legalább tuti erre is a csere, mert 3 felett van... Mindenesetre kellemetlen...
Na akkor lesz mit tesztelni csütörtökön......(#3662) Overcome85 van playen pár lcd tester program, a lényeg amit csinálnák: 5-10mp-enként más-más színben világítják meg a kijelzőt, hogy ha bármilyen színű a halott vagy beragadt pixel, akkor azt te ki tudd szűrni. Ahhoz, hogy ezt megnézd, át kell venni a telót, max rá 10 percre mész a legközelebbi T-be, hogy figyu ez csere....
[ Szerkesztve ]
-
Overcome85
tag
A pixelhibát ,h tudom minél gyorsabban és egyszerűbben megnézni?
Holnap jön pikpak pontba a teló és ha hibás át se veszem!Köszi
-
manokaki
addikt
válasz Overcome85 #3662 üzenetére
letöltöd a DeatPixel progit vagy egyszerüen egy fehér vagy világos fullhátteret állitasz be , elvileg észre kell vennni , de ez korántsem biztos , hogy rögtön elöjön !
Attila
Attila
-
kosturica
őstag
Szerinted, ha oda kérem én is (webes rendelés lesz), megengedik hogy fizetés előtt kibontsam és átnézzem. Tudom, hogy te T-nél dolgozol, azért kérdem, hogy földi halandónak is megengedik?
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
foppa
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az S mikor érkezik meg hozzánk hivatalosan? 1-2 helyen láttam már, de maradnék inkább a hivatalos útnál! Még gondolkoztam a One X-en is használtan, de az itt olvasottak után elég rizikósnak gondolom! Ha nem lesz S a hónap végiéig, akkor megveszem az X-et Dominó csomagban! Az aksija amúgy nálatok meddig bírja?
Ha van egy DLNA képes tévém, akkor nem kell hozzá megvennem a Media Link kiegészítőt, hogy le tudjak játszani dolgokat a tévén? Ezt a funkciót amúgy próbálta már valaki? -
a.t.t.i.
senior tag
Én is szemezgetek az x-el,ma megnéztem speedshopban.
Nem ájultam el tőle,méretét meg lehet szokni,jó vékony is.
Kijelző is szép volt,de nem azt mondom hogy akadt,de el-el gondolkodott egy-két helyen.
És sokszor,csak lendíteni akartam az oldalakat,és megynyitott valamit,mert úgy érzékelte ráböktem.Aztán rájöttem hogy komótosabban kell vele bánni,lassabb mozdulatokkal lendíteni... -
-
pingwin011
aktív tag
Ma nagyon jó üzemidőt produkált a teló. Végig max fényerőn volt!!!
http://db.tt/jyF25TPH
http://db.tt/3No0wGwQ
Bocs, hogy nem képet adok, csak linket...
-
Isual
veterán
válasz manokaki #3678 üzenetére
ha program kéne hozzá az nem lenne hw-es
(#3679) pingwin011: nem baj, de linkesíthetted volna : link1; link2
(#3682) atoka1: a pikantéria az a történetben, hogy az IPS az nem színeződik el, ha benyomod (a TN és a VA igen - a VA-ban nem vagyok mondjuk biztos), s ez elvileg IPS (gyakorlatilag) s mégis csinál ilyeneket... x-file for me
(#3684) Youri: tudtommal igen (vodánál ezt mondták nekem, másképp meddig tartana, átvételig? )
(Azoknak, akik nem szerkesztenek - persze akinek nem inge - : Így kell! )
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
balika333
tag
Jól van Tudom ne nyomjam erősen. Inkább mégse megyek holnap cseréltetni mert egy pixelhiba sokkal jobban zavarna. Úgyhogy nem zargatom
Samsung S22 Ultra
-
mumk1
addikt
válasz pingwin011 #3679 üzenetére
Nem te hiányoltad az OTG-t?
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Youri
veterán
Készülékcsere után a 3 nap újraindul?
RTX ON
-
kosturica
őstag
válasz manokaki #3678 üzenetére
Látom nem annyira világos!
Vannak, akiknél tényleg erős nyomásra szivárványosodik a kijelző. Ők valószínűleg soha az életben meg nem tudták volna, hogy van ilyen probléma, ha nem hívják fel a figyelmüket az erős igénybevételre. Épp eszű embernek ez eszébe sem jut magától!!!
Van a másik helyzet: amikor nem kell erővel taperolni a kijelző szélét és úgyis produkálja ugyanezt. Na ezt a második helyzetet tartom én hibának, az előzőt nem!
#3685: Ha nem haragszol meg: eléggé szeretsz értetlenkedni![ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
<Attila>
tag
Írtátok páran, hogy nálatok "gondolkodik" néha a sense, hát nem tudom, hogy ti mit csináltok vele, de nálam laggnak semmi nyoma.
SGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
Kismaci
tag
válasz magnusheron #3503 üzenetére
Léccilécci, teszteld majd le valahogy, hogy független lesz-e még a készülék!
JELENLEG még mindig a Voda ajánlata a lehető legjobb ár-érték arányban. Ha van is Voda logo indulásképpen, de független, nem okoz gondot nekem.(Mondjuk tekintettel a fülesre, én a függetlenítésre is rászánnám azt a 10-est, gondolom nem több, ha kártyásan és nem szerződéssel veszem...) Remélhetőleg tényleg pár hét-egy hónapon belül már én is rendelkezem egy ilyen kis műremekkel!
(#3510) Xaels:
15? Milyen konstrukcióban? Mert a kártyás vs. expansys körülbelül házhoz szállítással együtt 5 különbség, ennyivel drágább az expansysnál... Most csekkoltam. Durva a Telenor, pláne, ha a többiek függetlenül adják. Jó kis bevételt generálnak...
RÁADÁSUL a Telenor ügyfélszolgálati színvonala is sokat esett, az utóbbi időben már gondolkodtam azon, hogy viszem a számom, váltok, cca. 11 év után...
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
Kismaci
tag
válasz kosturica #3694 üzenetére
Jó, LEGUTÓBBI információim szerint a Vodánál 153k volt a készülék, 153 ezer valamennyi, bícc fülessel megspékelve (ennek értéke cca. 26k).
Jelenleg az Expansys-nál cca. 157k, a Telenornál, kártyásan, 156k valamennyi.Szóóóvaaal... énszerintem ahhoz képest, amit adnak, a Voda a legjobb. Aztán jön a T (148k - füles nélkül) és így tovább. És ahogy olvasom, a Vodások tök normálisak!
(#3514) Tigerteam:
Leárazták? Wow!
Ha elolvasod a review-kat erre a fülesre, láthatod, hogy ez is egy komoly fülhallgató, mindenki dicséri, mert nagyon részletes, olyat olvastam, hogy ha ezzel hallgatsz zenét, olyan érzésed lehet, mintha ott lennének a zenészek és neked zenélnének...Ez most cca. annyiba kerül, picit olcsóbb, mint a Shure s420-as (ha jól emlékszem a pontos típusszámra)...
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
Kismaci
tag
válasz kosturica #3696 üzenetére
Kéhhlekk, te most atomot hasogatsz. Viszont TÉNYLEG igazad van, csak abból tudok kiindulni, mennyi VOLT. A "hozzávalókat" meg innen veszem...:
"Android 4.0 operációs rendszer
1,5 GHz-es, négymagos processzor
Beats audio fülhallgató
Válassz egy új HTC-t és mi Madonnát adjuk mellé, a HTC ONE X-hez urBeats füles is jár!"De TÉNYLEG nem tudhatom, mennyiért fogják adni, ebben igazad van, abból indultam ki, amennyi az utsó ismert ár. Mnya. Ha kiderül, mennyi, majd módosul a sorrend!
(#3522) emvy:
Most nem jut eszembe az a márka, valami J-s, amit úgy gyártanak le, hogy el kell menned audiológushoz és mintát kell adni nekik, és a te füledhez gyártják le! 1000 USD-ról indul az ár, ha jól tévedek, de sajnos TÉNYLEG nem emlékszem a nevére. Az biztos, hogy mindegyik hangmagassághoz (magasak-mélyek-közép) külön-külön cucc van beépítve. Jaj, már nem emlékszem a szakszavakra, kb. két éve túrtam sok füles-topicot, ennek eredménye a Shure 420-asom.
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
Psytech
őstag
válasz Kismaci #3695 üzenetére
A bícc fülest kb egy 8 ezres sennheiser is leveri. Marketing, duma-duma, minőség semmi. Divatcucc, árának felét sem éri, és a feléért veszel olyan fülest ami kétszer olyan jól szól.
Úgyhogy aki zenét akar hallgatni, ne bícct vegyen...Ez a zenészes mintha neked zenélnének story meg Dr.Dre marketingszövege a Beats szériához, semmi review vagy ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
-
Kismaci
tag
válasz Psytech #3698 üzenetére
Komolyan?!
Akkor ezek szerint nekem jobb fülesem van?
Egy Sennheiser CX550-ne nyomom, ha igaz, 20 ropogós pénz volt az ára... én szeretem különben!(#3524) Tigerteam:
Ezeket a komolyabbakat (mint például a Shure 535-ös) már IEM-nek hívják (In Ear Monitor). Azért monitor, mert a zenészek, mikor fellépnek a koncerten, használják. Nem is tudom, azért, hogy csak saját magukat hallják, kizárják a zajokat vagy mi... ezt nem tudom pontosan. A fent említett Shure is olyan, hogy mindhárom hangmagassághoz van ilyen micro driver, azt hiszem. PLUSZ: cserélhető a kábel, ami szintén nem mindegy... szóval ne szóld le az agybadugósakat, eléggé powerful-ok tudnak lenni...
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest