Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Előre utalással már ki van fizetve. Szóval 0Ft-ot fognak elkérni ott.
(#3894) Youri Kösz a tippet, a T-Pontba ígyis-úgyis be kell cammognom hogy kapjak microSIM kártyát a mostani SIM helyett.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
törölt tag
Nem, ne idegeskedj. Ha nem látod, akkor olyan, mintha nem is lenne
Speciel ezért várok még (plusz hogy kifussanak a hibás szériák, netről akarom rendelni és nem akarom a fél életem a szervizben tölteni), tuningolom magam lelkileg a "repülésekre". (Kedvencem a busz után futásnál a kezemben lévő bőrtokból kilövő nokia 5000as kölcsöntelefon: kb. 5m, hamarabb elérte a buszt, mint én és csak 1 pici karcot kellett kimagyaráznom. Illetve a 7220, ahol karc nem volt de 20 darabból kellett összerakni a konyhakőről. Szóval rám fér a tuning. ) -
LLam
senior tag
t webshopból rendelnék egyet, de nagyon elbizonytalanítottatok. a webshopos telót tudom cseréltetni t-pontban simán?
Stay hungry!
-
Rhino666
addikt
Nekem a T-Pontban amikor megtapiztam (nem volt kirakva tesztkészülék egész Szegeden ezért kibontattam egyet rendelés előtt) határozottan mondták hogy ha bármi baja van vagy mégsem tetszik akkor ne oda vigyem be, hanem postázzam vissza oda ahonnan kaptam. Ennek ellenére (sajnos) már nem egy embertől olvastam a topicban hogy webshopból rendelte és T-Pontban cseréltette kis úgy hogy körbenézte az összeset és elhozta a legjobbat.
Az jár a fejemben, hogy kellene csinálni egy "adatbázist". Aki kap egy gyárilag hibás készüléket amit úgyis visszavisz kicserélésre az felírja a gyártási helyet, színt, gyári számot és hibajelenséget hogy az alapján lehessen szűrni. Lenne egy (sajnos jó hosszú) fekete listánk, aztán ha korábban visszakapott készüléket akarnak valahol ránk sózni akkor már kibontás nélkül is ránézésre tudjuk a gondját baját. Legalább kiderülne hogy tényleg van-e olyan pofátlan a T-Mobile hogy a hibásakat cserélgeti az emberek között hátha egyszer valaki lesz olyan hülye hogy megtartsa vagy visszajuttatja a HTC-hez ahogy illene neki. Mert az ilyen gyári hibák egy 50 ezres készüléknél is elfogadhatatlanok, nem hogy egy 180 ezresnél. Nekem tökéletes kell, ha már ennyit fizetek érte, meg ha már egy DHD-t cserélek erre. Épp elég bosszantó hogy nem alumínium a készülékháza és pihekönnyű, kicsit olyan mint egy játéktelefon a DHD után. Ezekbe még talán bele tudok törődni idővel, épp elég lesz ezeket feltudni "hibának".
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
lcee79
őstag
-
Rhino666
addikt
Ha esetleg hibás lenne a fekete verzió amit rendeltem és mondjuk csak fehér lenne ami jó lenne, arra is kicserélnék nekem? Feketét rendeltem mert az volt meg a fehér az olyan iPhone-os (fujj), de egyre inkább azzal szemezek. Meg akkor persze kétszer akkora esélyem van arra hogy találok egy hibátlant közöttük.
-
RI/OS
őstag
Gondoljátok, hogy odamész, kibontatsz velük 6-ot, abból az egyiket elviszed, ők meg a maradék 5-öt visszaküldik? Ugyanmár. Jön a kövi ember, ugyanúgy elérakják azokat.
ennyire nem lehettek naívak
-
bounty123
őstag
Persze ugyanúgy cserélhető ha hiba van a T pontban, sőt 8 napon belül bármilyen indok nélkül vissza is küldheted, ha esetleg nem akarják cserélni a t pontban. Szóval jobb online rendelni, ráadásul olcsóbb is.
A visszaküldést se kell postán intézni (ez ugye pénzbe kerülne), hanem simán beviheted egy T pontba, ahol a visszáru nyilatkozattal együtt leadhatod. Én így tettem az első szépséghibás példánnyal, amit nem volt hajlandó cserélni a T szerviz. Az utána webshopban rendelt darabot pedig cserélték a T szervizben - vigyázat, csere után már nem él a 8 napos szó nélkül visszaküldős móka.
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
Így van, törvény kötelezi őket erre, ez az elállási jog. semmiféle indok nem kell mellé - összepakolod a motyót és leadod a T pontban, vagy a postán adod fel nekik és annyi.
8 munkanapról van szó és a csomag kézhezvételétől kell számolni (átvételkor kapsz egy pecsétes nyugtát a futártól).
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
válasz Rhino666 #3906 üzenetére
Én hétfőn a feketét rendeltem meg, vagyis majdnem
De ma attól változott meg a véleményem, hogy ez már biztos újabb szállítás és esetleg nem hibás annyira a széria...
(de hozzáteszem hogy nekem eddig 3 haveromnak van tök látatlanban rendelték, egyiknek már április 2.-án megjött külföldről.... és mind a 3-nak jó és nincs semmi baja...)Ha pozitívan állok hozzá biztosan jó lesz
Na holnap délelőttre kértem hogy hozzák ide melóhelyre, majd akkor megmondom hogy minden klappol-e
Esetleg Nokia E6-om lesz eladó, ha családban senki nem szeretné
Ja és én annyira nem vagyok apple ellenes, mert másik választásom egy iPAD 3 lett volna, de azt nem adják részletre szinte sehol (nem találtam) drágább is, és ONE X-et jobban ki lehet használni.
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
nistv4n
tag
Van arra megoldás, hogy a készüléken található Dropbox úgy működjön, mint a PC-s társa, tehát minden - vagy bizonyos - mappákat automatikusan szinkronizáljon a telefonra? Szinkronizálás beállítások alatt nem engedi a szinkronizációt valami miatt.
Mikor a vonat megy a pusztaságban, nehéz leszedni egy 5 megás könyvet, hogy olvassam, a cache pedig nem a legkényelmesebb megoldás erre, sem a kézi letöltés. -
LLam
senior tag
megrendeltem egy fehéret metroszexualitás jövööööööööööök
Stay hungry!
-
pingwin011
aktív tag
Ugyanmár... Annak idején mikor Kóbor János tetőtöl talpig fehérben jelent meg a színpadon, senki sem metroszexuálisozta le. Minimális kivétellel szerintem minden telefon szebb, elegánsabb fehérben, és férfiak kezében sem gáz, vagy furcsa. Nekem is fehér van, sőt ezelött még a Sensationömre is vettem fehér akkufedelet.
-
törölt tag
válasz pingwin011 #3919 üzenetére
Szerintem ez kijelzömérettöl is függ, mivel ugye a fekete slankit.
A 1X esetében pl szerintem ütösebb a fehér, mert ugy sokkal nagyobbnak tünik a telefon, mint amilyen. (Nem mintha kicsi lenne, de igy olyan wow érzésem van mindig a mérettöl ) Plusz, szerintem elég jò lett a dizàjn HTC-hez képest (ne vitatkozzunk, pliz, ez teljesen magànvélemény!!!), és fehérben jobban kijön. Am. szerintem ez kifejezetten férfias telefon, azért is tetszik. (Megvéd majd az utcàn, meg minden ilyesmi ) -
Rhino666
addikt
Na, átvettem a "kicsikét". HT24D, 1.26.401.2 szóval ha jól vagyok értesülve akkor régi verzió. Valami csoda folytán mégis hibátlannak tűnik első néhány tesztelésre. Megnéztem a kijelző szélét, YouTube videóknál teljes képernyőben nem hibázik, nem érzékeny a széleknél/sarkoknál érintésre, nem sikserült pixelhibát találni és a WiFi-t sem dobálja.
Talán elsőre kifogtam egy tökéletes darabot? Bár nem akarom elkiabálni mert a háttértár még lehet bad sectoros és a 3G is lehet instabil (nem vágtam még körbe a SIM kártyámat, azt még nem volt lehetőségem kipróbálni)...
-
lcee79
őstag
válasz Rhino666 #3921 üzenetére
Nekem azt ondta a t-mobilos ügyfél szolgálatos a cseten a rendelésnél, hogy ha olyan telefont veszek náluk amibe csak microsim megy ingyen kicserélik a sim kártyát
Úgyhogy én nem vagdalok semmit, hanem mikor megjön megyek vele t-mobilba és kérek kártyát belehttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Rhino666
addikt
Voltam bent, csak azt a SIM kártyát hajlandók kicserélni ingyen, amelyik előfizetéshez vettem a készüléket. Így valami 4-5 ezret akartak kérni érte.
Szerk: Nekem két előfizetésem van, pont annak járt le a hűségnyilatkozata, amelyiket nem én használom szóval ezt bebuktam.
[ Szerkesztve ]
-
-
papp54
aktív tag
Én tegnap kaptam meg az enyém HT24DW116458 nincs semmi említett hibája a felsoroltak közül igaz az enyém fekete.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
zso79
őstag
Ezzel mi a tapasztalat?
-
Atla
senior tag
Na holnap visszaviszem én is.Hullamzas,pixelhiba,sárga csík a kijelzon keresztbe,hangerogomb lötyög.Ez mind megvan nallam.Most használom 7. Napja.Online vásárolt.Szerintetek mennyi esélyem van a cserére?Vagy inkább álljak el a vasarlastol?Vagy ha vinni akarja szervizbe hagyjam?
-
bounty123
őstag
Nem fordult még ilyen elő.
Atla: 7. napon csak úgy azonnal nem fogják kicserélni (ez 72 órán belül működik), ilyenkor szervizbe kell küldeniük. Aztán vagy egy javítottat kapsz vagy cserélik. Az elállással jobban járhatsz, bár persze annak is van átfutási ideje, 30 napot vállalnak, de olyan 2 héten belül lezajlik jó esetben.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Ezzel nekem már DHD óta problémám van ezért használok Handcent-et.
Psytech (#3922) Szürke, de már inkább feheret akarnék.
Kronk (#3934) Olyan indokkal is lehet cseréltetni hogy "mégis jobban tetszene a fehér"?
(#3938) lcee79 Hát arra most hirtelen nem hiszem hogy lenne lehetőségem, bent vagyok munkahelyen (szoftverfejlesztés és -tesztelés), 50 ember közül állítom hogy egynek sincs Apple-je (a szakértők tudják a dörgést )...[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
válasz Rhino666 #3935 üzenetére
Ez nem indok, hogy a fehér jobban tetszik, de ha visszaviszed, hogy nem kell, és veszel egy fehéret, ugyan ott vagy, vagy ha valóban találsz rajta hibát, talán ki tudod egy fehérre cseréltetni...
(#3941) Rhino666: miért kéne addig várnod???
Húzd le a töltőről[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
Rhino666
addikt
Végülis igaz, jogos, csak akkor várhatok jövő hétig...
Bár most frissítés után nagyon belefeledkezett magára, végigment a csík de a frissítés ikon nem tűnt el és már vagy 5 perce úgy áll. Vagy ez normális?Megoldódott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest