Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz gabesz839 #14422 üzenetére
App Cache Cleaner-t próbáld ki és szárnyalni fog megint.
Ez nekem is szembetűnt anno, de másnak nem szúrt szemet a dolog, amikor vitattuk.
Ott vettem észre legjobban, hogy pl sorozatképnél belassul, mentésnél úgyszintén, alapvetően a rendszer meg kicsit lag-ol, de azzal ne foglalkozz, JB majd megoldja. Szóval örömmel venném, ha letesztelnéd javul-e a helyzet, így legalább biztosra tudnám, hogy nem csak nekem reagál így.
-
LouiS22
veterán
Erősen offtopic, de a ma esti "rendezvény" miatt muszáj veletek is megosztanom
"iphone buzi a barátod és ma este a MAmmutban veri a faszát? Ne búsulj, kiverheted az enyém. Hívj most "
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Eagl3
veterán
Kérdeztem már korábban, de nem jött válasz.
Az a problémám a gyári zenelejátszóval, hogy az összes telefonon található hangot megnyitja beleértve pl. a navi hangjait... hogy tudok csak egy adott könyvtáron belüli hangokat használni? Pl. Zene mappában vannak a memóriakártyán a zenéim, be tudom csak ezeket tenni a mappát kiválasztva? A műsorfüzetbe csak egyesével lehet sztem, ráadásul elugrik a listából is stb... -
Steve1207
veterán
-
.nomedia kiterjesztésű fájlt teszel abba a mappába ahol nem szeretnéd, hogy indexelve legyenek a media anyagok akkor nem fognak megjelenni a zene lejátszóban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LouiS22
veterán
a nem kívánt mappákba tegyél be egy .nomedia nevű fájt (a nomedia a kiterjesztés) és máris nem fogja szkennelni ezeket a mappákat, ergo nem lesz a listán a legutolsó bing és pong nevű hangfájl.
Hehe, most nézem, nekem is van pár nemkívánt fájl
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Eagl3
veterán
Azért kösz mindenkinek...
-
Ez azért is jobb megoldás szvsz mert akkor a galériába sem kerülnek be a képek és videók az adott helyről. Engem például ez utóbbi szokott zavarni.
(#14463) LouiS22: tudom, de ezzel egy csapásra megoldódik.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gabdeszka
csendes tag
Sziasztok, már régóta gondolkodom egy one x beszerzésén, iphone 4-ről váltanék( nem győzött meg az 5)
Youtube-on találtam ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=H_eFGpET3dc
( nem vagyok teljesen tisztában a kifejezésekkel a stock jelly beant leszámítva), szval mindenféleképpen mindenféle sense és egyéb bonyolítások nélkül ezt szeretném felrakni a leendő készülékre, kérdésem az lenne h lehetséges e, ha igen mennyire bonyolult és vannak e hátrányai az alaphoz képest.
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
yodee_
őstag
Hali.
Tegnap este óta a közelítésérzékelőm egyfolytában világít nagyon halvány pirosan. Eddig csak hívás közben csinálta. Mi változott?
Köszi
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Land
veterán
Ez a Viber kezd bosszantani. Bármilyen programmal hallgatok zenét fülesen, akkor leállítja a zenét, majd halkan elindítja és pár mp után helyreáll a hangerő. Idegesítő rendesen.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
LouiS22
veterán
Engem az bosszant, hogy ránézésre ios port, és minden egyes frissítéssel csak több bug kerül bele. Viszont én is sokat használom, úgyhogy morogva ugyan, de elviselem őket. Csak szerintem ciki, amikor van egy népszerű alkalmazásod majd' minden platformra (igaz, ingyen), és vagy nem képesek normális programozókat felvenni, vagy képtelenek rendesen hibát keresni. Nem is értem, hogy miért nem fordulnak mondjuk az xda közösségéhez. Szerintem sok user örömmel lenne bétateszter és a végeredmény egy olyan app lenne, amiben nem maradnának ilyen idegesítő bugok, mint pl a mostani.
-
Davzone
senior tag
Nekem a 32 GB a keves... Es gyorsboltba jelenleg 20 k csak az eltérés.
Csak azért nem vettem még meg mert a 32 kevés mar most is a DHDban.Csak sajna nincs semmi alternatíva. Razr HD ami még erdekl de arra is várni kell. Csak abból meg hiányozna a sense :S egy microSD bővítés nagyon rafert volna a hoxra.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Dicker
őstag
Frissült az akciós play list:
LinkAbszolút vehető szerintem:
Fifa 12
Paper Camera -
snapdragon
tag
sziasztok,valaki nem tud ajánlani használtan vagy új One X alaplapot? tudom,hogy nem lenne olcsó, de szükségem lenne rá sajnos.
-
Dicker
őstag
válasz snapdragon #14487 üzenetére
Ebay esetleg. Bár fél telefon árban lehetnek. De egy aukcióssal még jól is járhatsz.
Szerk.:
Egy van az ebay.com-on: 60k körül.
Egy másikat a németen találsz meg akksival együtt 80k.[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
válasz Dicker #14484 üzenetére
Az a fifa jó? nagyon le van szavazva. mondjuk elég fura az eloszlás, kb csak 1es meg 5ös
Én a Word of Goo-t ajánlom mindenkinek, eddig csak free-vel játszottam, de már az nagyon megtetszett. most végre megvettem
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
pingwin011
aktív tag
A Dropboxot és társait én még mindig nem keverném ide. Azért filmet, zenét szerintem senki sem ott tárol, annyira nincsenek jó mobilnetes csomagok... Én is használom a Dropboxot, hasznos nagyon, de nagyobb filet még nem raktam fel rá, pláne nem pl filmet, mert azt nem feltétlenül olyan helyen kezded el nézni telóról, ahol van wifi... Nem akarok védeni ezzel senkit, nekem elegendőnek bizonyult eddig a 25GB használható hely...
-
Szpisti
addikt
Mindig ezekkel a felhőkkel jöttök...
Azért ehhez net is kell... Mobilnet szóba sem jöhet, mert drága... (havi 500MB-om van)
WIFI meg -ráadásul gyors- csak itthon van, napközben/menet közben (árut terítek) ugye meg lehetetlen... Itthon meg minek felhőzzek? Itt az asztali gép vagy 1,5 Terra tárhellyel... -
Aszi10
tag
Nekem a DropBoxon csak 2 Gb tárhelyem van....Nektek,hogy-hogy 25 gb?
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
ferob
őstag
válasz Aszi10 #14495 üzenetére
Azoknak, akik bár első tulajok, mégse kapták meg a bónusz helyet:
For HTC smartphones with HTC Sense 4.0, the promotion is available to the first user who (a) registers for Dropbox through the on-boarding experience on an HTC Sense 4.0 smartphone pre-loaded with the Dropbox application and (b) completes Dropbox’s "Get Started" guide. The promotion is for a single Dropbox personal plan account to receive, for 2 years, an additional 23GB of storage space in addition to the storage space Dropbox offers to users with a free account (currently 2GB). When the 2-year promotion period ends, the user's Dropbox service will automatically downgrade to the current amount of free storage space offered to all users with free accounts unless the user signs up for a Dropbox Pro or Teams subscription.
Bővebben itt a Promotion details rész alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest