Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
Üdv. emberek.Az a helyzet h nekem a one x az első adnroidos telóm és egyszerüen képtelen vagyok elhinni h a feladatkezelő szerint 700-750Mb ramot használok folyamatosan...és akkor ennyit ha bezárok mindent.mi ennek az oka?vagy hogyan lehet ezt orvosolni?segitségeteket előre is köszönöm.
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
Aaa....hát az kőkemény...nem azért engem sem nagyon érdekel mert nem lassul...csak felbasz,h nem látom h mi a geci eszik ennyi memóriát h legalább ha akarom kilőhessem.de az a durva h egyszer ha bezárok mindent 400mb szabad van most meg már max csak 200mb... vicces
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
válasz kosturica #12104 üzenetére
Vágom én Ez van,én minden formájában használom szép magyar nyelvünket ha már tele van ilyen útszéli szavakkal meg berágatott rendesen,h nemtudtam egyszerüen rájönni h mi a bajade köszi a segitséget.Jó formák vagytok!
-
Aszi10
tag
Üdv mindenkinek!Nálam az a helyzet,h ha irnak facebookon vagy akármilyen értesitést kapok róla,nem ad ki hangot a telefon csak rezeg...pedig az értesitési hangok hangosra vannak állitva...ezt mivel tudnám orvosolni?segitségeteket előre is köszönöm
-
Aszi10
tag
Üdv.Azt nemtudjátok, hogy az OnLive nevű alkalmazást honnan lehet leszedni?mert youtubon a gyerek a dirt 3 mal tolta a htc-naz meg azért már hadcore
-
Aszi10
tag
válasz Acheron #14274 üzenetére
Üdv.
Ha rám hallgatsz akkor a T-nél veszed... énis onnan vettem...egyik ismerősöm üzletvezető a boltban ahol vettem és ő mondta h mindig friss készülékeket hoznak és nem az van h lehozzák a raktárból pestről vagy mittomén...egy telóshopba meg honnan tudod h az a telefon amit te megveszel az nincs ott mondjuk 3-4 hónapja?a garancia fasza a t-nél is,ha onnan veszed ne sajnálj kötni egy készülékbiztositástha megunod falhozvágod és adnak egy másikatJódolog én már éltem ezzel az előző blackberrymnél"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
válasz aAron_ #14280 üzenetére
Nem durva ez...egyáltalán nem az szerintem,sztem jó dolog ha mondjuk leejted a telefont magasabbról vagy akármi... a blackberrym motorozás közben esett ki a zsebemből és hát na...tudom h én voltam a hülye...de jó dolog h bevittem és kicserélték egy vatta újraez nem +1 a T-nek hanem "+10" .és nem vagyunk T-ügynökök egyáltalán.. ez kemény volt.énis haragszom rájuk,mert mondjuk erdélyben az Orange olyan plusszokat ad az előfizetőknek h el sem hiszitek...pl. 2000 perc minden hálózatba,100 perc külföldre,500 ingyen sms...szóval nemértem,h ez itthon miért nincs még?!
-
Aszi10
tag
Haver itt ezzel a szutyok progival lesz a gas...nekem is folyamatos haladást mutat ha bentvagyok a lakásban...ha kimegyek akkor meg megáll mint a szög.
-
Aszi10
tag
Nekem a DropBoxon csak 2 Gb tárhelyem van....Nektek,hogy-hogy 25 gb?
-
Aszi10
tag
Üdv.
Valaki nem tudja,hogy hol kell beállitani azt,h amikor beütök egy számot vagy rányomok a telefonkönyvben egy partnerre akkor kidobja a listát h min akarom felhivni(viber,skype,stb)?Válaszotokat előre is köszönöm."A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Aszi10
tag
válasz ilyen_85 #15774 üzenetére
Üdv.Ezzel már én is próbálkoztam,de az a durva,hogy nincsen semmi féle alapértelmezett beállítás sehol és ezáltal törölni sem tudom...egyéb ötlet?
-
Aszi10
tag
válasz barathmarton #16072 üzenetére
Üdv.Nekem múlthét csütörtök óta van szervízbe a T-nél az x-em.meghalt rajta 3 pixel meg felírattam a kijelző hullámosodást isAz üzletvezető az asszonyom gyerekkori osztálytársa és azt mondta hogy cserélik a kijelzőt benne.úgyhogy szerintem nyugodtan visszaviheted és ha valamit mondanának akor nyugodtan verd ki a hepajt...h ennyi pénzért mi az,hogy ilyeneket csinálés akkor nem fognak szarakodni
-
Aszi10
tag
-
Aszi10
tag
Üdv.Az az igazság,hogy már annyira elegem van ebből a frissítés várásból, hogy komolyan elgondolkodom rajta,hogy megnézem ezt a Maximus romot.Valakinek személyes tapasztalat a 10.0-val?
-
Aszi10
tag
Elegem lett a sense-ből...tudtok valami sima gyári jelly bean romot?!előre is köszönöm
-
Aszi10
tag
válasz falijja #19673 üzenetére
üdv.De nekem most ugye frissített a teló 4.1.1 re OTA és így a hboot-ot is frissitette 1.36-ra nem?vagy tévedek?az enyém gyári tré mobilos amúgy
-
Aszi10
tag
Azt azért árulja már el nekem valaki,hogy ICS vel tudtam csinálni 4-500 mb szabad ramot,no ez jb alatt lement max 300mb-ra...ez miért van?!Azt sajnos nem tudom elképzelni,hogy az android maga megeszik 700mb ramot...
-
Aszi10
tag
üdv.srácok valaki tudna adni egy tippet,hogy miért nem szinkronizálja a gmail a leveleimet?csak pörög a szinkronizálás mint a lánchinta de semmi...
-
Aszi10
tag
Boldog Karácsonyt HTC team!
-
Aszi10
tag
Srácok mi az a "system(wakelock)"?nálam az fogyasztott 90% sokáig ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- PlayStation 5
- Nem lesz Stalker 2
- Apple asztali gépek