Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Dr. Maci #14697 üzenetére
Nem szoktam ilyen hosszan, de a minap telefonáltam vele 1,5 órát egyhuzamban és ahhoz képest alig esett az akku (pontos értékre már nem emlékszem, csak az tűnt fel, hogy előtte is nyomkodtam azért és még 70%+ körül volt)
A kijelző fogyaszt eléggé, ha nem auto fényerőn használod és nem játékra, hanem net meg általános dolgokra akkor 3,5-4 óra kijelzőhasználatnaponta-ot bír. Ebben az állandó wifi és 3g kapcsolat is benne van nálam. JB-nel még ez is fog javulni szerintem.
Kamera: nekem teljesen megfelel, az összehasonlító tesztet szintén ajánlom. Az a kicsi amivel bénább képeket készít, azt ellensúlyozza a baromi gyors sorozatfelvétel, plusz videó közbeni képkészítés. Ha kicsit mahinálsz utána, elég kis kontraszt, már sokkal szebb a kép[ Szerkesztve ]
.
-
Davzone
senior tag
válasz Kismaci #14696 üzenetére
En is tegnap rendeltem,igy mar 3 an varjuk a hetfoi postazast. Az ingyen kijelzovedo foliat nekem mellecsaptak pedig az akciojuk a telo megjelenese ota megy.
Varom az uj telot :-)
HTC DHD-t valt ami kozel 2 evig hibatlanul szolgalt,de itt az ideje valtani.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Steve1207
veterán
válasz -FreaK- #14703 üzenetére
Már 3-4 napja fake gyanús volt Football szerint is, innentől nem is nagyon követtem.
Valami "elképesztő" cucc jön lassan, de egyelőre titok. Jobban örülnék egy S-OFF-nak
JB meg úgyis jön 1-2 hét múlva (ha a HTC a "szokásos" módon adja ki a nagyobb frissítéseket, ergo 2 hónap átlag, akkor épp úgy jönne)
Az tuti, hogy délután óta 10 percenként frissítem az oldalakat a fejleményekről.
-
LouiS22
veterán
válasz Steve1207 #14704 üzenetére
Ja, posztolás után én is láttam, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja. Meglátjuk, szerintem sincs már sok vissza a rendes releaseig. Egyébként ez nem az, ami Football szerint fake-gyanús, plusz twitteren ő is meglepetést ígért, szóval...
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LLam
senior tag
talalkozott valaki tolto/adat kabel lotyogessel/kontakthibaval? konkretan ha nem feszul neki a tolto fej a haznak akkor nem erzekeli..
Stay hungry!
-
ferob
őstag
Jó ronda lett az a piros kör a kamera lencsénél.
Na mondjuk ekkorában a beats audio logója se mutat valami jól ilyen színben a telefon hátán, de simán lehetett volna, akkor már fehér/szürke, mint a WP8X-en, ha ennyire erőltetik, hogy egységes nagyságú logó legyen rajtuk.
De az a piros kör... szörnyű, mint valami céltábla.
Viszont, ahogy nézem így a lencsének kisebb része van kitakarva, bár nem tudom van-e komolyabb gyakorlati előnye a fotózásnál, hacsak nem valamit machináltak és szélesebb a látószöge a kamerának. -
Lacy6
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy nemrég megrendeltem mobilnetet a telora (Domino Go!Net L), és azóta csak azt akarja használni mindenáron!
Ha kikapcsolom a beállításoknál a mobilhálózatot, ha nem akkor se tudok csatlakozni a Wi-Fi hálózatokhoz.Most is azt írja ki, hogy leválasztva.Nem értem ,hogy ezt hol lehet beállítani?Ha otthon vagyok akkor nem akarok értelemszerűen mobilhálózatról netezni.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
csiszta2
csendes tag
Sziasztok
Próbáltam Play-ben vásárolni de hiába adom meg minden bankkártya adatomat szerintem helyen, utánanéztem netem mit kell és hova beírni. Rányomok h mentés utána gondolkozik egy kicsit és kiírja h nem jó a bankkártyám ellenőrizzem az adatokat, ha jól adtam meg akkor forduljak a kiállítóhoz... Létezik h OTP junior kártyával nem lehet fizetni Play-n? -
csiszta2
csendes tag
válasz Avicularia #14713 üzenetére
Interneten tudok vele utalni, netbankom az engedélyezve van. Mastercard kártya meg paypass is rá van írva úgyhogy azt gondolnám hogy lehet használni... de ellenőrzésnél mégis fő a dolog.. :S
-
LouiS22
veterán
válasz csiszta2 #14711 üzenetére
Valaki más is küzdött ezzel a problemmel, de neki pár óra után ment. Ez mondjuk ellentmondana a kártyás használatnak. Egy ötlet: kérdezz rá a netes fizetésre, nekem úgy rémlik, hogy Juniornál külön szerződés kell rá. Plusz egy javaslat: ha már OTP-ben jársz, akkor kérdezz rá a Simple nevű szolgáltatásra, lehet, hogy sokkal jobban jársz vele (PayPass kártya, ingyenes számlavezetés).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
csiszta2
csendes tag
válasz Avicularia #14717 üzenetére
Ja hogy azért mert neten tudok utalni az nem jelenti azt hogy simán tudok neten fizetni is? Ha a kettő nem kapcsolódik egymáshoz akkor lehet hogy ez lehet gond akkor bemegyek amint lesz egy kis időm és az asztalra csapok!
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz csiszta2 #14711 üzenetére
baromi egyszerű...kártya regisztrációnál ott vannak a használható kártyák képei,,,az attól eltérő kártyákat nem lehet használni....POnt..
Mikor a Bankom a Visa Electronomat leváltotta Maestro-ra..rengeteget szívtam vele,,mert a bankom erőltette, hogy a Maestro alkalmas internetes vásárlásra....De mint kiderült,sajnos a PLay-en mégsem...
mndtam is a bankomnak hogy kapják be tövig,,,annyira használható az uj álltaluk "önkényesen" leváltott kártyám,,hogy a világ egyik legnagyobb cégénél nem tudok interneten fizetni,,,,"ők ezt nagyon sajnálják"....köszi
Szóval nézd meg a zsugád, és a regisztrációnál a képeket,,,ha közöttük van tudod használni ,,,ha nem,,,nem![ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz csiszta2 #14722 üzenetére
Az zsír...akkor az nem lehet baj, hogy a kártyádat "nem szereti" a google...
Akkor viszont, érdemes a bankodnál érdeklődni, vagy ahogy mások is mondták, egyszerűen holnap ismét megpróbálni....
Én asszony Mastercard-ját regisztráltam be az lecserélt Visa Electronom helyett... első szóra elfogadta...("elsőre" nem figyeltem hogy MasterCard-od van bocs)[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz csiszta2 #14722 üzenetére
Van egy Junior master cardom, ugye OTP, meg van egy otp classic hk, az is MC, mindkettőt külön engedélyezés nélkül elfogadta. Ügyelj a cvv/cvc számra, hogy jól add meg, ès csak azt a részét, amit kér, valamint a lejárat datumára.. egy karakter eltérés bármelyik sorban, és visszadobja...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
aAron_
őstag
-
fcsaba89
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök a közeljövőben egy 1X-et beszerezni. Olvasom a fórumot már egy ideje és olvastam illetve néztem a google play akciót. A kérdésem az lenne, hogy ha regelek az oldalra (pc-n, mivel még nincs meg a teló) előre be tudok vásárolni 1-2 appot most a kedvező árakon, és ha meglesz a telo ugyanazzal az gmail címmel jelentkeznék be a 1X-en és már meglenne a program. Lehet ilyet csinálni? Remélem értitek, hogy gondolomKöszi!
-
LouiS22
veterán
válasz fcsaba89 #14728 üzenetére
Igen, elméletileg működhet (a gyakorlatot mindjárt kipróbálod te). Ha már van gmail címed, akkor működnie kell. A play.google.com oldalra kell bejelentkezned és megvenni a kívánt appokat. Ha meg megvan a telefon, akkor szinkronizálja majd. Szóval elméletileg működnie kell...
-
LouiS22
veterán
válasz fcsaba89 #14733 üzenetére
Közben rájöttem én is, hogy nem fog menni, hiszen már készülékhez is szűr, azaz simán elutasítja, ha nem megfelelő a telefon speckója a progihoz. Hát, akkor most buktál pár appot De lesz még akció és a mostani listából jópár volt az előző leárazásokban is.
-
Szpisti
addikt
Javították a Vibert!
Feltűnt, hogy az állandóan világító közelségérzékelő rendesen szopja az akksit... -
Dr. Maci
tag
válasz Steve1207 #14701 üzenetére
Köszi szépen!
Ebből a leírásból nem tűnik nagyon gyengének az akku, ahogyan arra sokan panaszkodtak. Igazából elég sok érv szól már így emellett a telefon mellett
Lehet, hogy jobb a specifikációja az SGS3-asnak, de mit kezdjek vele, ha két havi használattól széthullik a kezemben?
Ez a HTC-vel nem fordulhat elő az eddigi olvasmányélményeim alapján. -
twine
veterán
válasz Dr. Maci #14741 üzenetére
...hát(amivel nem kezdünk mondatot ) sok mindent lehet mondani a ONEX-re de azt nem, hogy széthullós fajta....Valami félelmetesen kurv@ jól össze van rakva,,,imádom ezt az "egy test" érzést,,hogy sehol nincs nyöszörgés, kopás, csúszás megmozdulás,,vagy bármi egyéb....az anyaga,fogása kényelmes,,,,számomra valami végtelenül jól összerakott készülék...
-
aAron_
őstag
-
nyxor
aktív tag
Jövő héten végre én is megveszem a telefont. PartneroGSM-ről mi a vélemény?
LG G2
-
Kismaci
tag
válasz Davzone #14702 üzenetére
"Előjegyzett kézbesítés:
Kedd, 2012/10/02, A nap végéig
Utolsó telephely:
Elindult - Castelnau-le-Lez, France, Hétfő, 2012/10/01"Voltam a Telenornál, ingyen kaptam microSIM-et (kombi SIM-et igazából, mert még mindig kell ugye a Leokámnak.
Nekem a HD2 Leo 2009. december 30-a óta kiválóan szolgál, most megörökli a húgom, neki saját okostelója még nem volt.
Ronda és fiiiinom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Energiaital topic
- Szólánc.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest