Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz Sátán44 #8177 üzenetére
Üdv,
sikerült megcsinálnom az S-OFF-ot a leírásod alapján.
Viszont még mindig 2.15-ön vagyok. Hogyan tudok upgrade-lni 2.16-ra? Jól értem, ha ezt megcsinálom, akkor összejön az upgrade?
Köszi a választ! -
Sátán44
addikt
válasz kilozsul #8205 üzenetére
Tudom Én is beleestem ebbe a hibába.
Ezt tedd fel: ViperOne S 3.2.0 Full Rom - letöltés
Ezután frissítés: ViperOne S 3.2.1 - letöltés -> TWRP-n keresztül tedd fel, mert OTA-n nekem nem sikerült.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Egy kerdes: ugye a teloban 4.0as bluetooth van,de az android csak 4.3 es felett tamogatja a BT LE-t..maga az LE minden 4.0as bt resze? Vagyis ha felrakok egy 4.3 vagy feletti androidot akkor a bt leis menni fog?
Okosora miatt erdekesa kerdes..Thx
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Janaboy #8211 üzenetére
Ha esetlegesen nem tudtok erre választ, akkor legalább abban segítsetek, hogy melyik 4.3 vagy 4.4-es androidot javasoljátok, ami egyszerű gyári HTC verzióra hasonlít (Sense stb.).
Néztem az xda-t, de annyi verzió van, hogy azt se tudom melyik a jó..illetve elfut egyáltalán egy portol gyári HTC 4.3 vagy 4.4 stabilan a telón?Köszi!
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz csokorrobin #8219 üzenetére
Igen igen ratalaltam koszi, majd ott erdeklodok a stabilitasrol, meg akkurol..ahogy neztem a sense6ossal van baj boven..
Janaboy
-
asyyxx
csendes tag
üdv!
Segítség kéne. S-off-ra akarom varázsolni a htc one s s4 telefonomat, konkrétan radio frissítés miatt(viperones 3.2.0 folyton ledobja a hálózatot). Azt olvastam supercid előfeltétele az s-offnak, s-off pedig előfeltétele a radio frissítésnek. Sajnos amikor lezavarom a supercid totorialt, a végén nem változik a cid számom. Próbáltam módosítani az értéket sd mappáról(ott nem engedni átírni) és pc-ről is, de egyik sem adja a módosított cided. fastboot oem readcid és a szám ugyan az, mint volt. Minden előfeltételt telepítettem, hibaüzenetet sem kapok, szimplán csak nem írja át az értéket. Esetleg ha találkozott valaki hasonló effektel, hálás lennék ha leírná, mit csinált máshogy. -
Sátán44
addikt
-
KD6-3.7
őstag
Olyannal talalkoztatok mar, hogy a kijelzõ olyan mintha bele lenne egve a kep. Egy baratomnak pl. A tererõ es az akku jele bele van egve. Vilagos kepernyonel eleg jol latszik. (Pl. Facebook) most jobban megfigyeltem es nekem is furan csikos a kep pl. Itt is latom mikozben irok. Nem sima szurke, a hatter hanem szellemkepesen csikos. Ez mitol van? Utoljara plazmanal lattam ilyet .
-
Speeedfire
félisten
Viper 3.2.1 alatt nem tapasztalt valaki olyat, hogy szívja az akkut folyamatosan? Ahogy nézem, mintha a cpu folyamatosan 1500-on lenne. A 3.1.3 alatt nem tapasztaltam ilyet.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
kilozsul
aktív tag
válasz Speeedfire #8226 üzenetére
Nem, nekem pont fordítva volt. A régi szíva az akksit úgy, hogy délután már töltenem kellett. A 3.2.1 óta olyan mint ha új telóm lenne, ebben a green módban simán két napot kihúz ha nem cseszegetem egész nap.
-
Pori12
tag
Sziasztok!
Szerintetek elérhető a HTC-khez hasonló szolgáltatás mint a Samukhoz, hogy a neten keresztül meg tudod keresni ha nyoma veszett, megcsörgetni, adatokat törölni, stb? Kerestem, de nem találtam ezt a szolgáltatást.
Nem tudom számít-e, de a kiváló Viper 3.1.3-as ROM van a telómon.Köszi!
-
csokorrobin
csendes tag
Sziasztok!
A kernel tuner alkalmazásban a rendszer információkban a ram mérete 774 mb.
Ez hogy lehetséges, nem 1 gb ram van benne?
Vagy a felhasználók számára ennyi érhető el, mert a többit a rendszer használja?
Más programokban is ezt az értéket mutatja.
Nálatok hogy van?[ Szerkesztve ]
-
csokorrobin
csendes tag
válasz csokorrobin #8231 üzenetére
Azt hiszem rájöttem.
-
Jannn
aktív tag
Sziasztok
Sátán44 leírása alapján megcsináltam a telómat S-OFF-ra, minden szuper, a radio-t 1.20....-ra upgradeltem.
Feltettem a 3.2.0-ás VIPER romot, de a VIPER ONE S logónál boot közben megáll..
az internal SD pedig eltűnt a recoveryben.. Ezt hogy lehet visszaállítani? -
Jannn
aktív tag
-
Sátán44
addikt
Szia!
twrp verziód jelenleg?
How do I install the rom?!
ViperOneS Install Instructions
Download the the latest ViperOneS full ROM zip from the download section
Place the file somewhere on your phone storage.
Confirm the MD5 on the download page matches the MD5 of the file on your phone (ES File Explorer will show the MD5 of the file)
Reboot to Recovery (we recommend TWRP 2.6.3.0 for users on 2.15 HBoot. Users on 2.16 HBoot MUST use the modified 2.6.1.0 TWRP recovery from @LlabTooFeR)
Backup current ROM if desired
Install ROM and select wipe during aroma install if coming from another base or rom
Reboot and Enjoy[ Szerkesztve ]
-
-
Sátán44
addikt
TWRP 2.6.3.0 innen letöltheted. Ezt tedd fel!
(#7372) szata.68
Én meg pont most írtam privátban,hogy az én gondom megoldódott,(régebbi TWRP-t kellett feltenni,hogy lássa az sd-t).Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest