Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborgyula
tag
válasz Strengar #5650 üzenetére
Kérdésedre a HTC válasza:
"Sajnos a Telenornál sem olyan emberek dolgoznak akik tudják mit csinálnak. A HTC már hónapokkal ezelőtt kiadta ezt a frissítést erre a modelre. Az, hogy a szolgáltató mikor teszi elérhetővé azt a felhasználók felé, csak a szolgáltatón múlik.
Persze sokkal egyszerűbb a gyártót hibáztatni, és hozzánk irányítani az ügyfeleket, de ettől még a tény az, hogy a Telenor feburár elején kezdte meg a frissítés kiadását és ezt 45 napon belül kapják meg az ügyfelek, a T-Mobile korábban, a német Vodafone később adja ki a frissítést, ez régiónként, szolgáltatónként változik."
-
Strengar
tag
válasz gaborgyula #5652 üzenetére
az még belefér. Köszi szépen
-
Strengar
tag
közben megint sikerül gyökérkednem. Letöltöttem a megfelelő RUU-t VilleC2-höz 032 CID minden ok. Elindítom az exe-t pipa next és kidob egy 170-es hiba kódot. Nem tud csatlakozni a telefonra. /USB connection error/
Mit kellene még beállítanom?
Össze van dugva minden[ Szerkesztve ]
-
h65535
tag
válasz gaborgyula #5652 üzenetére
Nem szinte, hanem fullra újra kell mindent feltenni.
Elvileg az OTA JB frissítésnek nem előfeltétele a 4.0.4.Amit a HTC az is baromság szerintem, mert ennyi erővel minden frissítés szolgáltató függő lenne. De ez megbukik, ugyanis nekem a Sensationra úgy jött frissítés, hogy nem is volt benne sim, csak Wifivel volt fent. Igaz ekkor is a simlockot nézheti a rendszer, de semmiképpen nem kell aktívnak lenni az embernek a szolgáltatója felé SIM ügyileg...
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Anno rendeltem ebayről mhl adaptert és pöpecül is működött, viszont egy ideig nem használtam és most megint szükségem lett volna rá. Azóta viszont frissült a telefon JBre, úgyhogy én itt látom a hiba okát. Minden esetre, képtelen vagyok életet lehelni belé, cserébe fagyást okoz a csatlakoztatás, hard reset kell neki. Én baltáztam el valamit, egy beállítás kérdése a dolog, vagy mi a fene. Nektek nincs ilyen gondotok?
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
gaborgyula
tag
Azért írtam hogy szinte, mivel ha van beállításoknak biztonsági mentés beállítva (pl. google fiók) akkor sokminden automatikusan települ illetv a beállítások egy része is automatikusan visszaáll, ez saját tapasztalat, sőt vaklaki korábban azt írta hogy neki az egyedi mappái is megmaradtak.
-
gaborgyula
tag
válasz MittuDomain_ #5657 üzenetére
Gyári HTC vagy más típus?
-
MittuDomain_
őstag
válasz gaborgyula #5659 üzenetére
Más, de kifejezetten One S hez való utángyártott. És ICSen meg minden klafa volt.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
szata.68
senior tag
Helló
Az normális,hogy a galériában,a dropbox-on belül csak a camera uploads mappát mutatja,a többit nem?
Úgy emlékszem a gyári szoftverrel az összes mappát mutatta (most Viper 2.2 van) -bár nem emlékszem tisztán. -
mumuss
aktív tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud olyan programot, amivel a telefon képernyőjét, mondjuk egy prezentációt, vagy videót, a laptopon tudok nézni? Lehetőleg vezeték nélkül, mondjuk wifin keresztül? Jó lenne, mert akkor elég lenne a telefonra feltenni, és nem kéne laptopra is másolnom mindent.
Illetve arra van megoldás, hogy különböző internet kapcsolatról elérjen az otthoni gépemet telefonról? Főként a fájlokat.[ Szerkesztve ]
Mate 10 pro/Note 10
-
dirtrider
csendes tag
Sziasztok, vki nem tud veletlenul vmilyen pontosabb informaciot a telefon bluetoothjarol? Leginkabb erdekelne a teljesitmenye. Probalkoztam a Quic system info es az Android system info programokkal vmint a gyari htc felhasznaloi utmutatobban sincs benne. Elore is koszonom
-
csboly
csendes tag
-
gaborgyula
tag
Letelt a telenorosoknak ígért 45 nap (a kiadás dátuma a HTC szerint szolgáltató függő). Aki nem kapta meg a 4.1-et, nyugodtan kezdheti zaklatni a HTC-t és a szolgáltatót. Bár mindkettő a másikat hibáztatja a korábbi levelezések tanulsága szerint.
-
istnag
addikt
válasz gaborgyula #5671 üzenetére
Én azt gondolom,hogy jelen esetben a HTC miatt késnek a frissítések. Ugyanis a HTC__001 CID -re(független,S3-as) sincs még frissítés.
-
Swordsmith
csendes tag
Sziasztok. Olyan gondom van, hogy egyszerűen nem megy a mobilnet a telómon kb 3 hete. Megnéztem már minden beállítást, apn stb. De semmi. Felhívtam a szolgáltatót is, mondták rendben van az előfizetésem. Járt már valaki így?.
Mi lehet a gond? -
istnag
addikt
válasz Swordsmith #5673 üzenetére
Előtte ment?
Melyik szolgáltató?
Milyen telefon (független,függő)? CID?[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Swordsmith #5675 üzenetére
Nincs valami app,ami blokkolja? Tasker stb?
-
mtx1
csendes tag
válasz gaborgyula #5671 üzenetére
Vki elkezte már őket zaklatni, mert akkor én is írok ismételten neki, hogy mi a ... van már a frissítésünkkel. (Független S3)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz gaborgyula #5678 üzenetére
Miért nem írod azt nekik kb. hogy na elég volt, hogy egymásra mutogatnak a szolgáltatókkal, mi a valódi ok, hogy miért nem kapod meg meg a frissítéseket? Kíváncsi lennék a válaszra
Swordsmith
Én is valamilyen app-ra gyanakodnék ami a blokkolja. Esetleg próbáld meg újraindítani a telót."-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
gaborgyula
tag
válasz DokiBaxxi #5679 üzenetére
Végre részben kiderült az igazság, és lehet tovább várni ha HTC__032 S3-ad van:
"Nos a frissítés valóban elérhető vált a ONE S modelre, de mivel a készülék két különböző hardverrel érkezik, az Ön által használt verzióval való eleinte tapasztalt, de azóta kijavított kompatibilitási okok miatt a frissítés véglegesítése késett.
Ettől függetlenül a frissítés elkészült, de sajnos nem fért bele a korábban említett 45 napba, azaz a két verzió nem egyszerre kapta/kapja meg a frissítést és ez okozza a késedelmet például az Ön esetében is." -
CyberSoma
tag
válasz gaborgyula #5680 üzenetére
Ez fura... bár én aznap, mikor megjelent, frissítettem a Magyar T-mobile -os CID032 telefonomat és ráadásul nem is csináltam factory reset -et... hibátlanul működik azóta is. Se fagyás, se lassulás...még kikapcsolva sem volt azóta....
-
desigo
senior tag
Pár napja folyamatosan az értesítési sávban van a sync jelzés.
A fiókok és szinkronizálást végignézve minden be van kapcsolva és a dátumok is naprakészek.
Ha az automatikus szinkronizálást kikapcsolom akkor újraindítás után eltűnik.
De ha vissza kapcsolom megint folyamatosan megjelenik.
Mitől lehet ez?[ Szerkesztve ]
-
desigo
senior tag
Google naptár szinkronizálási hiba volt.
Köszönöm a helpet. -
Jojy
csendes tag
Sziasztok!
Aki tud, légyszi segítsen.
HTC One S telefonom van, még gyári garis, holnap viszem vissza a szervízbe, ugyanis az akksi üzemideje masszív használat mellett 6-7 órára csökkent, ha nem headsettel használom, olyan szinten recseg a teló, hogy nem hallom a másik felet, a szoftver meg nem frissül már nem is tudom mi óta, úgy, hogy 2-3 haveromnak is ugyanilyen telefonja van. Igazából csalódtam a gyártóban, már az sem nagyon érdekelne, ha nem adnák vissza, csak beszámítják valami Iphone-ba vagy ilyesmi..Viszont a lényeg. Mit érdemes megcsinálni mielőtt beviszem? Névjegyek, programok mentésének mi a legjobb módja? Mire számíthatok a procedúrán? Mennyi ideig tart? Hová érdemes vinni? Kapok csere telefont?
Nagyon szépen köszönöm annak, aki időt szán a válaszra, köszönöm, szépen!
Üdv.
Jani
-
gaborgyula
tag
Nem tudom neked mit jelent a "masszív használat ". De ha pl. folyamatosan játszol rajta akkor normális hogy lemerül 6-7 óra alatt, de ez minden készülékre igaz. A recsegést elvileg a 4.0.4 orvosolja azt saját magad is fel tudod rakni RUU-val, igaz utána mindent újra kell rakni (ha a google fiókod be van állítva biztonsági mentésre akkor a beállítások egy része magától visszaáll, illetve a korábban play-ről telepített programokat automatikusan felajánlja telepítésre), ezért érdemes minden fontosat lementeni.
Én szervizbe csak végső esetbe vinném.
Javasom olvass vissza, a topikban szinte mindenre találsz választ.
-
Jojy
csendes tag
Látom az egész "díszes társaság" hülyének néz..
Urak! Én nem foglalkozom ilyenekkel, fizettem valamiért (nem is keveset) az működjön úgy, hogy ne legyen hiba. Nem ülök fórumok fölött, és töltöm el más munkájával az időt, ez a szervíz dolga. Az üzemidőről annyit, hogy a társaságban van több One S, One X, Iphone 5, S III és sehol sem ennyire gyenge az akksi...
Igazából a kérdésem arra terjedt volna ki, hogy a felsorolt problémák alapján foglalkozni fognak-e érdemben a telefonnal, vagy a válaszok stílusához hasonlóan, 2 hét elvesztegetett idő után ismét kapok egy pökhendi, kioktató stílusú elutasító választ.
Mindenesetre köszönöm, hogy válaszra méltattál a drága idődből istnag.
További kellemes időtöltést a telefonok buherálásával!
-
G.Lucas
csendes tag
B@szni is meg szüzen maradni egyszerre nem lehet. Ha nem akarsz kérdéseidnek utána olvasni, pedig szinte mindegyikre itt a válasz, akkor vidd szervizbe oszt várjad.
Ha pl. Azzal sem vagy tisztában, hogy hogyan mentsd a telod tartalmát, akkor az iPhone a legjobb választás az lesz még csak egyszerű.
Gondolod, hogy ha az iPhonnál sem foglalkozol saját szintű karbantartással, gyomlálással, a fölöslegesen futó programok, appok leállításával, a frissítés utáni vágyakozással stb.... Azzal nem így fogsz járni?
A válaszolók, csak arra hívták fel a figyelmedet, hogy keress és olvass vissza, mert megtalálod a válaszokat, erre besértődsz, neked segíteni sem lehet -
istnag
addikt
Ha azt mondom,hogy mindent ments gmailbe, a telefonod meg frissítsd RUU-val,ne telepíts vissza semmit és vedd ki a pipát a biztonsági mentés mellől.Nézd meg így a fogyasztást és a recsegést...
Látod,fogalmad, sincs miről beszélek,mert a "drága" idődből annyit sem áldoztál a témára,hogy:
-1. használd a keresőt
-2. elolvasd azt a r.hadt összefogalalót,ha már több hetet dolgoztunk rajt
-3. Visszaolvass
akkor mégis mit vársz el másoktól?
Az általad felvetett kérdésekre kb 200 szor van leírva a megoldás. Azt meg,hogy mitől merül a telefonod,nem lehet úgy mérni,hogy a másiknak nem merül....
Mi (én legalábbis), ezt család,munka, egyébb hobbik mellett csináljuk. Lehet, azt gondolod telefonbuzik vagyunk,de akkor sem értem,miért evidens,az,hogy mindent leírunk 201-edszer is.
A legfontosabb,ha a sorok közti olvasás mellett,rendesen elovasod az hozzászólásomat rájössz,hogy igazából segítettem a "drága" időmből, egyébként az írtad csalódtál,akkor miért nem adod el,ezután már nem tök mindegy,hogy recsegni fog-e vagy sem...? Úgyis csalódott leszel. Add el,jobb lesz,abban meg semmi élc nem volt mikor azt írtam,hogy az Iphone is egy jó telefon,mert így gondolom.Azt viszont nem tudom,hogy ezzel a hozzászólással mi volt a baj(od):
(#5689) gaborgyula
[link]Téma részemről lezárva.
További jó szervízlátogatást.[ Szerkesztve ]
-
balintXD
tag
Sziasztok.
Két hónappal ezelőtt vettem egy One S-t és van vele néhány problémám.
Az alján pár nap után már volt két fehér pötty, mivel kopik. Azóta tokban van ezért nem lett rajta több, de ha nem lenne tokban folyamatosan jönne le a festék. Ráadásul pár hete recseg a hangszórója. Nem mindig, de sokszor már zavaró mértékben recseg. Olvastam hogy ez szoftveres probléma, és hogy a 4.0.4. megoldja, de az enyémen 4.0.3. van és nincs új frissítés (T-mobile).Ha visszaviszem ezeket javítják, vagy elküldenek azzal hogy a kopás nem jelentős, a frissítés meg egyszer biztos meg fog érkezni...?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
válasz ulmikukac #5695 üzenetére
Dögöljek meg, de az első hozzászólásban nem volt meg a válasz a kérdéseimre. Arról hogy mi van akkor, hogyha kopik a telefon, egy szó sincs. A frissítésről meg annyi van hogy lehet manuálisan is csinálni. Hurrá.
De nem ez volt a kérdésem.
De azért köszönöm a kimerítő és kedves válaszod.Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Értem köszi.
Nekem mondjuk nem csak a töltő körül kopik. Meg se merném nézni hogy nézne ki egy esés után.Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
dirtrider
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest