Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonTouch
csendes tag
válasz kisgergelyb #5836 üzenetére
Szia!
Ezt én is tapasztaltam. Fogadjunk, hogy az energiatakarékos üzemmód be van kapcsolva. Rájöttem, hogy leáll a zenelejátszó, ha nem mozgatod meg a telefont vagy tapicskolod meg egy idő után. Szerintem a hangerő is e miatt viselkedik ilyen érdekesen. FR-t csináltál? Én még nem.
-
dome008
csendes tag
Megtudná vki mondani, hogy a prediktív szövegbevitelt, hogy tudom kikapcsolni? Mert szürke az egész és nem tudom kivenni a pipât.
-
szuladam
aktív tag
nekem sose állt még le a lejátszó , energia takarékos üzemmódba van szinte mindig. ilyen hangerő hibák se voltak soha. csak azt tudom mondani amit a híres 1. hsz-be is le van írva, ha megjelent a frissítés és utána valami bugok, hibákat tapasztaltok, nem kell azonnal sírva rohannai a fórumra, csináljatok FR-et!!! komolyan... nem hülyeségből van leírva mindenhova...
-
kisgergelyb
csendes tag
válasz DonTouch #5851 üzenetére
Nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód és a hangerő problémák így is megvannak FR reset után is!
Sőt miután a FR-t megcsináltam, a csengőhang hangereje is megbolondult és akármilyen hangerőre állítom hangosan szól.
Igen, olvastam az összefoglalót és az előző hsz-eket szuladam köszi, azt is tudom hogy ez a Vibertől lehet, de életem végéig azért mégse csinálhatok percenként FR-t. Vagy ezt javaslod? Egyébként meg nem sírva rohantam a fórumra csak jeleztem a problémám, hátha másnál is fellép.
Jó kis telefon ez a one s, de azért a jó öreg BB9700-mat néha visszasírom (nehéz átszokni, dehát mégiscsak haladnom kell a korral)
[ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
válasz kisgergelyb #5856 üzenetére
-bár a csengőhangos dolog elég idegesítő lehet, arra próbáld ki az android assistant nevű appot, azzal is tudod állítani a hangerőt, ha azon keresztül állítva a hangot ismételten előjön a hiba akkor...
-próbáld meg másik lejátszóval, ha akkor is bolond akkor vszeg komoly a dolog, akkor nincs már megoldás, csinálj még egy FR-et vagy kettőt, ezt most komolyan mondom! ha nem javul meg akkor sajnos szervíz... -
N.E.R.O.
tag
Sok várakozás után végre nekem is megjött a frissítés a telóra. Kövér 609Mb.
S3-as, HTC_001-es cid (Egyesült királyság, Vodafone).
Sok változást egyelőre nem látok, mintha kicsit simábbak lennének az animációk, itt-ott több, más beállítási lehetőség. Az üzemidővel meg eddig sem volt gondom (2+ nap).
Az átállás simán ment, minden adatom megmaradt, eddig furcsaságokat, bugokat sem tapasztaltam még.Üdv:
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
válasz Sátán44 #5848 üzenetére
Hát mester a kis videódnak hála meg lett a hiba forrása és sikerült orvosolni.
Az volt a baj hogy a alaplapomnak a hátsó USB portjában ami 3.0-ás és csak USB mass storage-ként működik de kommunikáció fastboot-ban nem volt. Így a Boot IMG nem ment fel és azért nem lépett tovább.
Ház első 2.0 USB csatlakozóján már felment a Boot IMG igy már a viper rom felrakása után és cache formatálasa után betöltött és még nem is tudom nem örültem ennyire a kis telefonnak. ilyet. Nem volt egyszerű.
HTC Desire-nél kicsit egyszerűbb volt már.
Még egyszer köszönöm mindenki segítségét.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
szuladam
aktív tag
Ez nem kifejezetten one s téma, de nem találtam a megfelelő topicot...
egyik cimborám a telefonomon a gmail-ben belépett a saját accjával (most ott van az enyém és az övé is), és most az istenért sem találom, hogy lehet kilépni az övéből :S nagyon idegesít hogy két email cím van a telómban
-
Exelsior
senior tag
válasz Sátán44 #5862 üzenetére
Szia köszike.
A legfrissebb Viper rom van fent de a Viper tweaks-ben folyton de sűrűn FC-t kapok. Ez mitől van?
Mit tegyek hogy jó legyen?
Köszike.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Exelsior
senior tag
válasz szata.68 #5864 üzenetére
és azt hol találom. Bocsi csak ez nekem új
-
Exelsior
senior tag
válasz szata.68 #5866 üzenetére
jó lett ezer hála
Valaki nem tudná megosztani nekem a Sense 5-ös Skint ehhez a romhoz mert XDa-n nem bírom leszedni!??
Köszike.
-
kisgergelyb
csendes tag
válasz DonTouch #5870 üzenetére
[itt] olvashatsz egy kicsit az eddig ismert bugokról. az első 4 nálam 1:1-ben jelentkezett. Ez csak azért idegesítő, mert a nap 12 órájában (munka közben) zenét hallgatok és gondoltam olyan telefont veszek ami erre kifejezetten alkalmas.. beats audio... bedőltem a marketing gépezetnek..
FR csináltam 3szor, de nem segített, úgyhogy mostmár abbahagyom.. ennél több pedig nem telik tőlem, mert egy telefont alapvetően "out of the box" használni szeretek, nem babrálni (remélem ezzel nem bántok meg senkit, ezek csak az én felhasználási szokásaim..)
-
gaborgyula
tag
AudioManager (Pro) helyett tudtok valami az S-n jobban működőt ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz kisgergelyb #5871 üzenetére
Másik zenelejátszóval is csinálja?
-
kasu0707
csendes tag
Másnak is van problémája azzal hogy a szenzorok, közelség érzékelő magnetic field gyorsulas stb, elszáll? Nem forgatja el a képet stb...?
-
kasu0707
csendes tag
resetelem hátha, minden elveszik szerencsére? durvan 4 honapja nem volt mondjuk.
-
kasu0707
csendes tag
Reset megvolt, semmi sem valtozott. Sztm garis tema lesz, meddig kell nelkülözni, hova kell vinni?
-
Tomate
veterán
Van egy HTC one S-em. A töltő aljazat sajnos mocorog, és bizonyos pozíciókban tölt csak. A forrasztás valószínűleg megadta magát. Garancia sajnos nincs. Mit tudok tenni szerintetek?
-
istnag
addikt
válasz kasu0707 #5877 üzenetére
Q: Meghibásodott a készülékem, mi a teendőm?
A: Keresd fel az üzletet ahol vásároltad a garancialevéllel vagy vidd a HTC logisztikai partneréhez (TeleMax), aki közvetlenül juttatja el a HTC szervizéhez.
Korábbi szervizpartnerünk (Flextronics) többé már nem látja el a HTC készülékek szervizelését Magyarországon. Minden magyarországi készülék javítása a régióban kijelölt központi partnerünk, a VSP Data (Csehország, Tabor) segítségével történik.
Bízunk abban, hogy ennek a lépésnek köszönhetően még jobb szolgáltatást tudunk biztosítani felhasználóinknak.
TeleMax elérhetőségei:
www.tmx.hu
2040 Budaörs, Kinizsi u. 4.
tel.: +36 23 880 319
email: info@telemaxgsm.hu
Az átvevőpontok elérhetőségét a következő bekezdésben találod.
Ha csak beállításokkal kapcsolatos kérdésed van tedd fel bátran a HTC Magyarország Facebook oldalán, lelkes közösségünkben sok szakértő felhasználó található akik segítenek bizonyos kérdésekben.Q: Hol adhatom le készülékemet szervizelésre?
A: A vásárlás helyén, vagy az alábbi átvevőpontjainkon, érvényes garancialevéllel:
WTEL-GSM Baja 6500 Baja, Kossuth Lajos u.1. 06 20 210 0192
VTEL-GSM Békéscsaba 5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 4-6. 06 66 446-139
TeleMax 2040 Budaörs, Kinizsi u. 4. 06 23 880 319
SmartShop 1073 Budapest., Erzsébet krt. 16. 06 1 445 44 60
Szigi-Vill Bt 4024 Debrecen, Darabos u. 18. 06 52 413-406
Capri GSM 3300 Eger, Szent János u. 7. 06 70 318-0879
Tartozékbolt. hu 9022 Győr, Batthyány tér 15. 06 30 900-3300; 06 96 518-148
Bayer GSM 7400, Kaposvár, Zárda u. 3. 06 82 321-151
Electro Record 6000 Kecskemét, Arany J. u. 6. 06 76 484-939
Video - Foton Bt 8360 Keszthely, Deák Ferenc u. 2. 06 83 312-867; 06 30 731-2164
Inter GSM 3535 Miskolc, Kazinczy u. 4. 06 46 382-820
Mobilmánia 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 2. 06 30 226-6774; 06 70 367-1425
Park mobil 4400 Nyíregyháza, Kálvin tér 8. 06 20 550-4522
Dr GSM 3100 Salgótarján, Pécskő út 5. 06 70 336-5489
Infoflat Kft. 8600 Siófok, Fő u. 109. 06 84 315-176
Szuper-Elszo 6722 Szeged, Tábor u. 3. 06 62 426-928
F-Concept 8000 Székesfehérvár, Távirda u. 14. 06 20 523-6900
Ekron Kft. 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 31. 06 74 510-704
Euromobil 98 Kft. 5000 Szolnok, Baross út 46. 06 20 418-2849
2800 Tatabánya, Fő tér 14/D 06207722181
Telefon-Stúdió Vác 2600 Vác, Görgey Artúr u. 13. 06 70 338-3100
AN-RO MOBIL Kft 8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 7. 06 70 556-6399; 06 92 951-302(#5878) Tomate:
Ebayen keresel hozzá cuccot:
[link] -ez az S4-es verióhoz való.
Ha van hozzá türelmed,ügyességed,akkor berakod Te,
[link]
ha nincs,akkor keresel egy sufni üzletet,ahol ráforrasztják Neked[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz kisgergelyb #5880 üzenetére
Én Blade n használtam PowerAMP ot, nagyon jól be lehet rajta lőni mindent. Szépen szólt vele a Blade,pedig hangilag nem volt a toppon.
-
bel19ve
tag
hello
szeretnék venni egy HTC One S-t de nem tudom hol kellene megvásárolni
ugyebár S4 procisat akarok, és itt találtam egyet, itt a legolcsóbb
http://mobilbirodalom.hu/termek/htc-one-s-z520e-black-grey-.html/99az lenne a kérdésem hogy van valakinek tapasztalata az üzlettel, illetve a 12hónapos EU garancia mit takar?
ha valaki máshol vett S4-s One S-t 90-95körül az elárulná hol vásárolta a készüléket? (persze csak ha minden rendben volt ) Köszönöm -
WChris77
csendes tag
Helló!
A segítségeteket kérném. HTC One S mobilom megkapta ezt az új szoftverfrissitést azt a bizonyos 609Mb. Az átállás kifogástalan volt,de van egy bökkenő. Mégpedig,hogy hiába csatlakoztatom a laptophoz, nem látja a számitógép. Korábban ilyen problémám nem volt. Csatlakoztattam, kiválasztottam amire szükségem volt és ment az adatátvitel gond nélkül. Most is lehet válogatni a lehetőségek közt,de a totalcomanderben HTC sense jelenik meg....tehát nem tudok médiát feltölteni mint korábban
-
WChris77
csendes tag
köszönöm a segitségeket,közben sikerült is rájönnöm hogyan kell alkalmazni a sync managert
-
ZeDboy
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki egy bevált módszert mondani, hogy hogyan lehet a lehető legtöbb filmet fel pakolni a telefonomra?
Nekem kb csak 9,9 GB ot ír külső tárolóra
két féle verziót próbáltam az egyik, hogy sima aviból ami 700 megás konvertálni mp4-be így lett 1 giga, aztán mkv-ből 10gb 2,5gb lett.
A progi amit használtam Leawo Hd videoconverter!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
istnag
addikt
Én a Die Hard részeket, a Ponyvaregényt sokszor láttam már.
Egyszer nézős a Hívatlan vendég.
Rövid időn belül egymás után nem tudom mit néznék meg,talán a Terhes Társaságot,Másnaposok I-2, Törést, Kört és az Eredetet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest