Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz gaborgyula #4964 üzenetére
Írd meg,hogy megcsináltad és nem működik.
-
SG3rg0
őstag
Hogy lehet nekik írni? Illetve hol?
-
g.i.
csendes tag
leírnátok pls h mi a CID számotok?
csak kíváncsi lennék.
az enyém: t-mob101 -
gaborgyula
tag
válasz gaborgyula #4972 üzenetére
Újabb levélben a szervizt javasolja a support. Nehezen hiszem hogy a készülékben lenne a baj.
Amennyiben a gyári adatok visszaállítása nem javította ki a hibát, kérem forduljon a HTC hivatalos szervizenek logisztikai partnerehez:
Telemax
2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/B
Nyitvatartas: Hetfo- Pentek 8:30-16:30, Szerda 8:30-18:00
Telefon: +36 23-880 319
web: http://www.gsmservice.hu/about.html
email: info@telemaxgsm.hu -
mtx1
csendes tag
válasz gaborgyula #4983 üzenetére
Nekem sem dobja már fel a frissítést. Szedán még igen, de ma már nem. S3, HTC_032 független. Valszeg én is írok a HTCnek, hogy lássák, nem csak egyedi probléma.
-
mtx1
csendes tag
válasz gaborgyula #5053 üzenetére
Én is jeleztem a problémát a HTC-nek ezt a gondot. Nem válaszoltak . Független S3 (HTC_032)
-
mtx1
csendes tag
válasz gaborgyula #5057 üzenetére
Play-ről CID Getter, és a felső sorban kiírja.
Én is ott írtam a HTC-nek, de válasz az nincs. Majd ma még egyszer felfrissítem az emlékezetüket.Jött válasz (próbálta vki?)
Dear ...,Köszönöm, hogy HTC készülékvel kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Egy hasonló cipőben járó ügyfélnek reggel azt írtuk, hogy forduljon a szolgáltatóhoz, mivel a mi részünkről nemt tudunk hibáról, a frissítést a gyártó elérhetővé tette korlátozás nélkül.
Közben a szerviztől az alábbi javaslatot kaptuk, kérem próbálja ki, hátha működik:
Wi-fi kapcsolatot kikapcsolja, és a mobilnetet használva 3G-vel ellenőrizze újra a szoftverfrissítéseket (ilyenkor általában már megtalálja újra) utána pedig wifin keresztül töltheti le.
Kérem a frissítés letöltése/telepítése előtt
1. mentse az adatait, hajtson végre gyári visszaállítást
2 a frissítés telepítése után hajtson végre gyári visszaállítást ismét
3. állítsa vissza az adatokat.Ha további segitségre van szüksége a készulekével kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal.
Kérem mellékelje a készulék IMEI és sorozatszamat. Mind a két adat megtalalható az akkumlator alatt, vagy a Beállítasok/Telefoninformacio/ menüben.Ha problemaja megoldódott és nincs több kérdese kérem zárja le ezt a jegyet es töltse ki az "Ügyfél elégedettsegi kérdíovet" Ez kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe.
Köszönjük hogy a HTC-t választotta, további kellemes napot!
[ Szerkesztve ]
-
mtx1
csendes tag
válasz gaborgyula #5071 üzenetére
Nekem is szó szerint ez a válsz jött. De mit jelent: "a szolgáltató felén" ? Melyik szolgáltató?
-
g.i.
csendes tag
válasz gaborgyula #5071 üzenetére
a telenor az "A szolgáltató"?
csak mert és t mobile-os vagyok és szintén ugyanez a problémám..
valahol sántít a sztorijuk szerintem -
G.Lucas
csendes tag
válasz gaborgyula #5073 üzenetére
Én magyar vodás vagyok, nekem is ugyanaz a helyzet.
-
mtx1
csendes tag
válasz gaborgyula #5077 üzenetére
Mesés! Akkor HTC részéről mosom kezeimet?
-
Al Capone
tag
válasz gaborgyula #5101 üzenetére
Persze jó a gyári is, annyi az egész, hogy nekem ez jobban tetszett.
-
istnag
addikt
válasz gaborgyula #5104 üzenetére
Nekem meg van osztva a "D" meghajtó a számítógépemen. Telefonra letöltöttem ezt a [Filemanagert]
Van benne,olyan,hogy Hálózatok itt hozzáadtam LAN hálózatként a gépem (csak az IP címet kell tudni) és kész,látom a telefonról,a D meghajtó tartalmát tudok másolni oda/vissza..Nincs kábol,nincs hülyéskedés a MyphoneExplorer el (letöltögetés,ha több akkor már zip stb,stb) Ráadásul ide hozzá lehet adni az összes nagyobb netes felhő (dropbox,googledrive) elérést is,így azokat is kezelhetem az appból.[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz gaborgyula #5104 üzenetére
Ebbe én is belefutottam, pislogtam is rajta
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz gaborgyula #5139 üzenetére
Ami lehet, hogy technikailag azt jelenti, hogy a szolgáltatók először tesztelik a frissítést, majd ha az ő technikusaik azt mondják, hogy mehet a buli, akkor kiszedik az utolsó éket is a szoftver elől
Az már más tészta, hogy gyárilag független típusok sem kapták meg a JB-t, azokhoz pedig - elvileg - semmi köze a szolgáltatóknak
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
h65535
tag
válasz gaborgyula #5139 üzenetére
És ha kiveszi az ember a SIM-et és úgy próbál frissíteni? Ezt próbálta valaki?
-
h65535
tag
válasz gaborgyula #5191 üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hogy a szervizekben is RUU-val vagy valami más módon frissítenek...
-
dbdadi12
csendes tag
válasz gaborgyula #5256 üzenetére
Sajnos nem lett jó. Más ötlet esetleg?
-
nczoli
csendes tag
válasz gaborgyula #5275 üzenetére
Szóval mindig legyen nálam egy kis adótorony? :-)
-
Exelsior
senior tag
válasz gaborgyula #5275 üzenetére
Igen csak akkor jön elő addig simán megy szépen. Főleg mobilnet működésekor. De nekem volt már hogy Wifi közben is előjött de az nagyon ritka.
az a baj hogy annyira kel la telefon hogy nem tudom beadni szervizbe.
Lehet így fogom majd eladni egyszer
Úgy is ritkán használom a mobilnetet így nekem ez annyira nem gikszer.
Állítólag Antenna hiba legrosszabb esetben. De ezt már kiveséztük. Jó kis telefon és ez a lényeg.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
DonTouch
csendes tag
válasz gaborgyula #5299 üzenetére
Köszi az infó!
Teljesítményben, akkumulátoridőben tapasztaltál változást? Ebben már a sense 4.1 benne van?
Illetve ha letöltöm ezt a file-t, mi a teendő vele? Ha így frissítek, megmarad a gyári OTA?Bocs a sok kérdésért... :S
Előre is köszi a válaszokat!
-
DonTouch
csendes tag
válasz gaborgyula #5312 üzenetére
Akkor azt mondod érdemes várni?
Ha nem muszáj nem kínlódok a telepítgetéssel, ráadásul ez csak 4.0.4 lenne.Van remény!
-
DonTouch
csendes tag
válasz gaborgyula #5315 üzenetére
Akkor lehet, hogy megpróbálom feltenni a RUU-val.
Tudsz esetleg egy magyar leírást, hogy hogyan kell feltelepíteni a telefonra? -
HTC vagyok
csendes tag
válasz gaborgyula #5368 üzenetére
Köszi szépen
-
szata.68
senior tag
válasz gaborgyula #5432 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
kremix
csendes tag
válasz gaborgyula #5357 üzenetére
HOS csak HTC Sync Manager működik a sima Synk nem jó hozzá, csak mivel csak az utóbbi van magyarul ezért az van a magyar HTC oldalon (ez nem vicc, a HTC support írta le).
Mondjuk én inkább My Phone Exploret használok, viszon ahoz előbb fel kell rakni a HTC driverét amit vagy le kell tölteni valahonnan vagy előbb felteszi az ember a Synk Managert, mert az egyben drivert is telepít, majd törli azt a driver kivételével.
Köszönöm!
-
dirtrider
csendes tag
válasz gaborgyula #5477 üzenetére
Erre szerintem Istnag pontosabban tudna valaszolni, nem nagyon vagyok jartas ebben a temaban.
-
Al Capone
tag
válasz gaborgyula #5517 üzenetére
Talán csak azért azt engedi feldobni, mert ezeket támogatja a HTC. Tehát van a saját navija, amit értelemszerűen promótál, meg hát ugye ott a Google, amivel puszipajtások. Azért nem tudom, hogy hogy viszonyul a többihez, mert nekem is csak "más" navim van...
(#5515) istnag: tudom, ezért is írtam, hogy "azt" nem engedi úgy..
-
Norberto44
csendes tag
válasz gaborgyula #5547 üzenetére
Ha megnyomom akkor kikapcsol a kijelző a tv-n is. MX playerrel és a gyárival is, valamint a Total Commander lejátszójával is.
Hátécé Van eS
-
mumuss
aktív tag
válasz gaborgyula #5626 üzenetére
Köszönöm. És ez hogy megy wifin? Azt látom hogy ott a hálózat ikon, de azt nem tudom beállítani.
Mate 10 pro/Note 10
-
mumuss
aktív tag
válasz gaborgyula #5629 üzenetére
Köszönöm, bár eddig nem sikerült. Valamiért nem éri el, azt írja hogy a kapcsolat nem érhető el. Még próbálkozom vele.
Mate 10 pro/Note 10
-
Strengar
tag
válasz gaborgyula #5652 üzenetére
az még belefér. Köszi szépen
-
h65535
tag
válasz gaborgyula #5652 üzenetére
Nem szinte, hanem fullra újra kell mindent feltenni.
Elvileg az OTA JB frissítésnek nem előfeltétele a 4.0.4.Amit a HTC az is baromság szerintem, mert ennyi erővel minden frissítés szolgáltató függő lenne. De ez megbukik, ugyanis nekem a Sensationra úgy jött frissítés, hogy nem is volt benne sim, csak Wifivel volt fent. Igaz ekkor is a simlockot nézheti a rendszer, de semmiképpen nem kell aktívnak lenni az embernek a szolgáltatója felé SIM ügyileg...
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz gaborgyula #5659 üzenetére
Más, de kifejezetten One S hez való utángyártott. És ICSen meg minden klafa volt.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
csboly
csendes tag
-
istnag
addikt
válasz gaborgyula #5671 üzenetére
Én azt gondolom,hogy jelen esetben a HTC miatt késnek a frissítések. Ugyanis a HTC__001 CID -re(független,S3-as) sincs még frissítés.
-
mtx1
csendes tag
válasz gaborgyula #5671 üzenetére
Vki elkezte már őket zaklatni, mert akkor én is írok ismételten neki, hogy mi a ... van már a frissítésünkkel. (Független S3)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz gaborgyula #5678 üzenetére
Miért nem írod azt nekik kb. hogy na elég volt, hogy egymásra mutogatnak a szolgáltatókkal, mi a valódi ok, hogy miért nem kapod meg meg a frissítéseket? Kíváncsi lennék a válaszra
Swordsmith
Én is valamilyen app-ra gyanakodnék ami a blokkolja. Esetleg próbáld meg újraindítani a telót."-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
CyberSoma
tag
válasz gaborgyula #5680 üzenetére
Ez fura... bár én aznap, mikor megjelent, frissítettem a Magyar T-mobile -os CID032 telefonomat és ráadásul nem is csináltam factory reset -et... hibátlanul működik azóta is. Se fagyás, se lassulás...még kikapcsolva sem volt azóta....
-
Fionella
tag
válasz gaborgyula #5705 üzenetére
Sajnos nem. Beszéd közben átváltottam kihangosításra, akkor egyenesen üvölt a hangszóró.
Megpróbálom újra rakni az egészet, hátha csak egy másik program zavar be. -
Fionella
tag
válasz gaborgyula #5709 üzenetére
S3, de azt hiszem, csak azóta produkálja, mióta a 4.1.1 van rajta.
-
ulmikukac
tag
válasz gaborgyula #5715 üzenetére
Nálam semmi ilyesmi probléma nincs. Mondjuk vibert se használok.
(S3 4.1)Pixel 8 Pro bay
-
engusz
veterán
válasz gaborgyula #5724 üzenetére
Melyik pontja nem tiszta? Szerintem egyedül az az adatkapcsolat alvó módba állítása lehet ködös. Ez csak annyit csinál, hogy kikapcsolt kijelző esetén egy idő után lelövi a vezeték nélküli (3G / Wifi) csatlakozásokat, de néha-néha azért jelez, gondolom ideiglenesen visszakapcsolódik
-
istnag
addikt
válasz gaborgyula #5735 üzenetére
Nekem elvileg van az:
-Internet (htc féle böngésző)
-Chrome (Google) ezt le is tiltottam,mert az asztali verzió megcsúfolása. Igaz lehet azóta frissítették,de elég gáz. -
engusz
veterán
válasz gaborgyula #5735 üzenetére
Asszem 4.2-től mellőzik a korábbi böngészőt és mindegyik telefonon a Chrome az alapértelmezett. Azokon a telefonokon, amik később frissülnek erre a verzióra, azokon valamiért nem kivitelezhető
Én aktív Chrome felhasználó vagyok. Tény, hogy le van maradva az asztalitól, de amúgy csillagos ötös a tab, előzmények (keresések is) és könyvjelző szinkronizáció
-
Tigyi78
tag
válasz gaborgyula #5742 üzenetére
ja, azaz, ok, akkor már csinálom is. köszi
-
Márky
tag
válasz gaborgyula #5758 üzenetére
ez nálam is fennálló probléma...
nem találtam sehol sem ilyen beállítási lehetőséget a navigációban. -
istnag
addikt
válasz gaborgyula #5774 üzenetére
Én megvettem az SVOX Classic TTS -st. A Beállítások/Hozzáférhetőség/Szövegfelolvasó kiment nél tudom változtatni.
-
gaborgyula
tag
válasz gaborgyula #5776 üzenetére
SVOX Mariskával azért sokkal jobb a TTS.
-
istnag
addikt
válasz gaborgyula #5961 üzenetére
Ha törlöd az alapértelmezéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest