- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Siekresen frissítettem a telefonom az új android (5.0.2) rendszerrel. A telepítésnél felkínálta azt a választási lehetőséget, hogy hogyan jelenjenek meg az értesítések lezárt képernyőnél. Én beállítottam valamit (megjelennek az értesítések, de az értesítés tartalma titkosítva van) de most szeretnék módosítani rajta. Lehet ezen változtatni valahogy?
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Kerestem, de nem találom, hogy a HTC ONE telefonom, hol írja ki a hívások időtartamát. Nem tudtok esetleg valaki infót ezzel kapcsolatban. Esetleg egy GooglePlay-ből letölthető program, ami megoldhatja ezt a kérdést.
Köszi: MT -
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Használ valaki HTC HC V841 flip tokot? Mi a véleményetek róla? Milyen másfajta flip tokot tudnátok ajánlani?
Köszönettel: Tomi -
mcmathiu
újonc
Próbálgatom a navigációt, de ez a gyárilag feltelepített google térkép nem nyerte el a tetszésem. Tud valaki esetleg egy jobb alternatívát ajánlani? Természetesen minél jobb ár/érték arányban.
Előre is köszi! -
mcmathiu
újonc
Valakinek van tapasztalata, a T-home, IPTV, set top box telefonnal történő összekapcsolásával kapcsolatban? Elvileg Cisco a box márkája, de nem érzékeli a telefont távirányítóként.
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Immár én is HTC ONE tulajdonos vagyok. Ismer valaki egy jó alkalmazáskezelőt. Gyári megoldásként, miképp lehet kikapcsolni a futó alkalmazásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külpolitika
- Megújult a PROHARDVER!
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED monitor topic
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- E-book olvasók
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest