Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Siekresen frissítettem a telefonom az új android (5.0.2) rendszerrel. A telepítésnél felkínálta azt a választási lehetőséget, hogy hogyan jelenjenek meg az értesítések lezárt képernyőnél. Én beállítottam valamit (megjelennek az értesítések, de az értesítés tartalma titkosítva van) de most szeretnék módosítani rajta. Lehet ezen változtatni valahogy?
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Kerestem, de nem találom, hogy a HTC ONE telefonom, hol írja ki a hívások időtartamát. Nem tudtok esetleg valaki infót ezzel kapcsolatban. Esetleg egy GooglePlay-ből letölthető program, ami megoldhatja ezt a kérdést.
Köszi: MT -
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Használ valaki HTC HC V841 flip tokot? Mi a véleményetek róla? Milyen másfajta flip tokot tudnátok ajánlani?
Köszönettel: Tomi -
mcmathiu
újonc
Próbálgatom a navigációt, de ez a gyárilag feltelepített google térkép nem nyerte el a tetszésem. Tud valaki esetleg egy jobb alternatívát ajánlani? Természetesen minél jobb ár/érték arányban.
Előre is köszi! -
mcmathiu
újonc
Valakinek van tapasztalata, a T-home, IPTV, set top box telefonnal történő összekapcsolásával kapcsolatban? Elvileg Cisco a box márkája, de nem érzékeli a telefont távirányítóként.
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Immár én is HTC ONE tulajdonos vagyok. Ismer valaki egy jó alkalmazáskezelőt. Gyári megoldásként, miképp lehet kikapcsolni a futó alkalmazásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest