Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi111
tag
sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni hogy mennyivel kezekhetöbb a one a galaxy s4-hez képest? Értem itt azt hogy a felsö legördülö sávot nem érem el normálisan,és a bal oldaligombot az üvegen,a nagy mérete miatt. Tudom hogy ugyanaz a méret ez is,de a hátulja kerekebb és talán nem érezném annyira hogy ki akarna esni a kezemböl mint a samunál. ??? Kicsi a kezem. Iphone 5öt szeretném leváltani. A samu is nagyon jó lett volna,de igy nincs értelme. ?Köszi a válaszokat. Üdv
-
misi111
tag
válasz
Nightfall75 #3168 üzenetére
Sziasztok. Akkor igazándiból mire is kéne hogy figyeljek, htc one vásárlás elött?
Most van egy eladó,azt szeretném megvenni,de nem szeretnék ugy járni,hogy késöbbiekben visszazár,vagy valami nem müködik rajta? Honnan tidhatom meg hogy gyári független e,és nem valamii mókolt készülékröl van szó? Válaszokat elöre is köszi. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest