- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
Zirowe #33071 üzenetére
Én úgy tudom, hogy szolgáltatói vásárláskor is a gyártó feltételei az adottak, hiszen a garanciális javítást ugyan úgy a gyártó végzi, nem a szolgáltató.
A békéltető testület pedig ajánlást tud hozni, amit vagy elfogad az eladó, vagy nem..
A szerviz neked vagy javít, vagy cserél telefont, vagy csereutalványt ad, de maga a szerviz pénzt vissza nem tud adni. Nyilván a vásárlás helyén kérheted ezt is, de nem tudom, hogy egy szolgáltatónál, ha mondjuk 20 Ft-ért vetted drága előfizetéssel a telefont, akkor mit kapsz vissza. A 20 Ft-ot?
Hogy kicsit a témába is vágjak
Holnap én is elküldöm a saját telefonomat szervizelésre. ugyan úgy bekapcsológombom van beesve, mint neked, illetve nagyon-nagyon hangosan/erősen rezeg másik M7-el összehasonlítva (ezt már felírtam korábban is, amikor a kamerát cserélték, de akkor ez ügyben nem történt változás..).. aztán bízom én is egy M8-ban, hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest