- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsPeti1966
újonc
Részben igazad van... HTC One V-m volt előtte, azzal sokat szórakoztam, jó pár éjszakám ráment
, de ez egy kicsit más, ráadásul, ha van egyszerű mód (RUU), akkor nem akarok úttörőt játszani, inkább rábízom magam a tapasztalataitokra. Öreg vagyok már a kísérletezgetéshez, ráadásul az a benyomásom, ezt a telefont nem nagyon kell jobbítani, egyelőre nem látom benne a potenciált, hogy egy főzött rommal jobb lenne.
Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor vesz az ember egy jó autót... a ladaállatot még tuningolta, de a Porsche az már nem igényli.
A célom csak annyi, hogy a gyári frissítések egyszerűen rácsússzanjanak. Így aztán jelenleg csordogál lefelé az általad linkelt RUU, aztán majd meglátom, sikerül e? (Bízom benned, ahogy elnézem, bízhatok is.)
Ha jutottam valamire, jelentkezem. -
csacsi67
addikt
Nagyon sok embernek segitettem itt neki is szivesen segitek. Tudod az enyém hányszor volt tégla még megtanultam mások segitsége által ,de sokat megfogadtam soha többet droid.Laboda Munk1 netebb a meg mondhatoja.
HTC One mint hoztam vissza a halálbol pedig arra tényleg semmi cucc nincs .De mig s-off van és nincs hardveres hiba akkor nem lehet para.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest