- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #32414 üzenetére
Bezony!
(#32417) MaddeNNNN: Hol látod?
-
no more
veterán
válasz
szekra #32410 üzenetére
Bizony... hangzás terén a HTC eléggé a legjobb. Én azt mondanám, hogy HTC>Sony>minden más zeneileg. Viszont a Sonyk le vannak korlátozva és halkak, de baromi szépen szólnak azok is. Nekem a zene a legfontosabb és ebben hozza a maximumot (meg még sok másban).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd Boséval... huhh. Tényleg, megállapodtak már?
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Igen, ez érdekes... Nekem május óta van meg, kb. 100-200 képet én is lőttem vele és mind éles volt, még szórakozóhelyen is, ahol pl. ismerősöm S4-e szeret szép foltokat csinálni. Még az előlapi is éleset csinál.
Itt jegyezném meg, hogy nagyon durva a vaku, simán jó 5-10 métert bevilágít, bár lehet az ultrapixel is segít, hogy világosabbak legyenek a képek. Én teljesen meg vagyok elégedve a fotós tudásával, bár nem vagyok Nat Geo-s természetfotós. :$ Ami zavar engem, hogy kb. 20 fps-sel vesz fel videót szórakozóhelyen. Valamikor szép 30 fps, aztán elkezd szaggatni... gondolom nem bírja az ugráló fényeket, vagy ilyesmi.
Mondjuk nem lepődnék meg, ha pont én fognék ki hibás darabot... Nem ez lenne az első eset. A múltkor vettem procit meg alaplapot, és amint összeraktam, leégett a táp (nem, nem kötöttem be rosszul, másikkal már jó volt.. annak most elkezdett zörögni a hűtőjeXD)...
Ezért nem is merem rootolni, amíg garis, tuti rögtön téglát csinálnék belőle.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #32381 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok már. Mindig különleges és csodaszép telefonokat csinálnak! Legalább is még nem volt ember, aki nem csodálta meg az M7-em.
Olyanok ezek a telefonok, mint egy plusz ruhadarab! Stílusosan és elegánsan öltöztet!
-
no more
veterán
válasz
Klaus Duran #32376 üzenetére
Gyönyörű! Remélem a HTC is nézegeti ezeket a képeket és a sok koncepcióból összegyúr egyet!
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #32326 üzenetére
Extreme Digital? Náluk sok készülék akciós most amúgy is.
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #32324 üzenetére
T-Mobile!
Mi mindig elsőként kapjuk.
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32306 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséget!
(#32311) lolwut1: És neked is!
-
no more
veterán
Van olyan, aki használja a gyári billentyűzetet huzamosabb ideje? Az nem szokott lagolni? Még a Fleksy-t néztem, arra is azt írták, hogy olyan, mint a Swiftkey... Gyors gépelésnél hajlamos megadni magát és elkezd akadozni, lagolni. Szóval marad a gyári Sense billentyűzet (ami elvileg a Touchpalra épül, ha jól tudom, ami szintén nem rossz app).
-
no more
veterán
válasz
Diokhan #32294 üzenetére
Szerintem én is arra fogok váltani, csak, már évek-óta Swiftkey-t használok és baromira jól kiegészíti a szavakat, sőt mondatokat ajánl fel előre... Már nagyon elkényelmesedtem, azt kell, hogy mondjam. Ennél jobb úgy sincs, rosszabbat pedig meg kéne megszokni.
Ahogy láttam, még G3-on is hajlamos lagolni... :/
-
no more
veterán
Sziasztok! Használ valaki Swiftkey-t? Mit lehet vele csinálni, hogy ne lagoljon? Amióta ingyenes, borzasztó lett... tegnap fél percig lefagyasztotta a telefont is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest