Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3nsitivity

addikt

válasz vicze #765 üzenetére

Oh, elbeszélünk egymás mellett. :D

Értem én ,hogy mit mondasz, most már. :D
    Csak én nem pont az exynoshoz képesti sebességre gondoltam amikor arra céloztam, hogy szar. :D
    Illetve nem céloztam, le is írtam. :DDD

Hanem arra amiért azt is írtam ,hogy nem érzem túl késznek ezt a chipet.
    Szvsz ha valami két készülékben is ugyan azt produkálja, mármint, hogy nem tudnak mit tenni a hővel és forrósodik nagy teljesítményen mint a gőzmozdony kazánja ami ugye az aksit is megterheli elég rendesen azt nem épp nevezném késznek.
    Mint mondtam ez nem tény vagy valami csak saját megérzés ugyanis a Qualcomm nem szokott ekkora szarvas hibát véteni. Vagy csak nem érdekelte őket a monopol helyzet miatt vagy tényleg nem lettek vele teljesen készek és a végét csak összecsapták, hogy nesze nektek chip. :D

A tesztet meg majd reggel elolvasom már nincs kedvem. :D

Érdekes módon semmi máson nem láttam még mást lovagolni. Se azon, hogy több frekvenciát támogat az LTE modem, se azon, hogy erősebb a GPU, se azon, hogy jobb a kép és a hangfeldogozása, stb...

Erre csak annyit mondanék, hogy abba kötnek bele amit látnak.. ezek az emberek nagy részének fel se tűnnek. Ha meg az s805 került volna bele akkor azért ment volna a nyígás.

Az S820 már Samsungnál fog készülni.

Oh ez komoly? :Y Ezt nem is tudtam. :Y

[ Szerkesztve ]

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés