Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Oh, elbeszélünk egymás mellett.
Értem én ,hogy mit mondasz, most már.
Csak én nem pont az exynoshoz képesti sebességre gondoltam amikor arra céloztam, hogy szar.
Illetve nem céloztam, le is írtam.Hanem arra amiért azt is írtam ,hogy nem érzem túl késznek ezt a chipet.
Szvsz ha valami két készülékben is ugyan azt produkálja, mármint, hogy nem tudnak mit tenni a hővel és forrósodik nagy teljesítményen mint a gőzmozdony kazánja ami ugye az aksit is megterheli elég rendesen azt nem épp nevezném késznek.
Mint mondtam ez nem tény vagy valami csak saját megérzés ugyanis a Qualcomm nem szokott ekkora szarvas hibát véteni. Vagy csak nem érdekelte őket a monopol helyzet miatt vagy tényleg nem lettek vele teljesen készek és a végét csak összecsapták, hogy nesze nektek chip.A tesztet meg majd reggel elolvasom már nincs kedvem.
Érdekes módon semmi máson nem láttam még mást lovagolni. Se azon, hogy több frekvenciát támogat az LTE modem, se azon, hogy erősebb a GPU, se azon, hogy jobb a kép és a hangfeldogozása, stb...
Erre csak annyit mondanék, hogy abba kötnek bele amit látnak.. ezek az emberek nagy részének fel se tűnnek. Ha meg az s805 került volna bele akkor azért ment volna a nyígás.
Az S820 már Samsungnál fog készülni.
Oh ez komoly? Ezt nem is tudtam.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest