Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
N4ri87
senior tag
válasz vince19 #3151 üzenetére
Szia!
Nem azzal van a gond, hogy nem ismeri fel a kártyát, mert simán tudok tallózni rajta, meg a kártyán elhelyezett képeket is elérem. Viszont én előre telepítve sehol nem találtam a navigációs szoftvert...
De abban az esetben, ha előre volt telepítve a naviapp, akkor azt hol kellett volna megtalálnom?[ Szerkesztve ]
C805
-
Mappa
addikt
mindjárt itt a froyo
nem kötelező megadni
-
vince19
csendes tag
A text-to-speech beállításról tudtok vmit?
HTC(sok), G3, P8, G4
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Kérdések merültek fel, szivesen venném a segítséget:
-mms fotók méretezésének állítása,
-valami hangzásjavító (booster, equalizer) létezik-e,
-hogy lehet elérni a fizetős appolat a marketben (ingyen is jó, meg pénzért is.Köszi előre is.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
feenty
aktív tag
Nem hiszem... Hacsak a forrást nem adták már át korábban a HTC-nek, hogy rávarázsolják a Sense UI-t. Nekem az a gyanúm, hogy el fog telni egy kis idő, míg "honosítja" a HTC.
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
delbarta
senior tag
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
feri95
csendes tag
Én tegnap vettem egy ilyet én nagyon imádom.
-
zozo2001hu
tag
Hali!
Én is az Android ill. a HTC Desire mellett tettem le a voksomat. Így egy hét használat után az alábbi észrevételeim vannak.
Összességében remek készülék, remek oprendszerrel, a HTC is nagyszerű munkát végzett a Sense felülettel, valamint az alkalmazások integrációjával.
Pár szoftvert telepítettem fel eddig pluszba.
Amiket időközben töröltem azok a következők voltak:
advanced task killer, rájöttem felesleges számomra
anysoft keyboard + magyarítás, a gyári htc touch keyboard sokkal szebb, jobban használhatóbb, egyedül a magyar szótár lenne nagyon baba ebből a csomagból a gyári keyboard-al, gondolom ez reménytelen, 2.2-ben várható hivatalos magyarítás?
Szoftverek amelyek maradtak:
AndChat, Astro, Compass, XE Currency, Hungarian Dictionary, Nimbuzz, Opera Mini, R. Thunder Lite.
Nem tudom észrevettétek-e, de a kamera része videofelvételkor mp4 800x480-as videózásnál nappali fényviszonyok között 25fps, esti ill. sötétebb fényviszonyok között 15-16fps-el vesz fel. Jelenleg a 4gb-os microSD van benne, class2-es.
Várható esetleg a 2.2-ben ilyen jellegű fejlesztés is? Nagyon örülnék egy stabil 30fps-nek 800x480-nál, szerintem a hardver röhögve tudná. Vagy egy class4-es esetleg class6-os kártyával jobb teljesítményt kapok videozáskor?
Akkumulátor, na igen a gyenge láncszem, naponta dugunk!
Bővebben itt egy szösszenet:
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz zozo2001hu #3171 üzenetére
anysoft keyboard + magyarítás, a gyári htc touch keyboard sokkal szebb, jobban használhatóbb, egyedül a magyar szótár lenne nagyon baba ebből a csomagból a gyári keyboard-al, gondolom ez reménytelen, 2.2-ben várható hivatalos magyarítás?
Próbáld ki a smart keyboard pro-t, az jobban hasonlít a gyárira. Egyenlőre még magyar szótárt nem tartalmaz, de minden beírt szót megjegyez, ha engedélyezed a beállításokban, és így hamar megtanulja ami kell. Viszont nincs kint a billentyűzeten a magyar ékezet, csak úgy éred el mint a gyáriban.
Nem tudom észrevettétek-e, de a kamera része videofelvételkor mp4 800x480-as videózásnál nappali fényviszonyok között 25fps, esti ill. sötétebb fényviszonyok között 15-16fps-el vesz fel. Jelenleg a 4gb-os microSD van benne, class2-es.
Észrevettük. Pár oldallal előbb lett kibeszélve. Enyém class4-es, ugyanez van. Hogy mi javul majd a htc által felturbózot 2.2-ben, az csak szóbeszédként ismert, hivatalosan semmi információ nincs. Az tudható mi lesz a google féle 2.2-ben, de hogy a htc hogyan turbózza fel, majd kiderül, ha kijön.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
tariattila
veterán
válasz zozo2001hu #3171 üzenetére
szerintem a 2.2-ben sem lesz magyar variáns...
-
sgerry79
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy az Exchange serverrel való szinkronizálásnál gond van a contact-al. Amikor kapcsolódok a szerverhez minden ok, de utána a frissítéseknél hibaüzenetet küld. Mi lehet a probléma?G.
-
N4ri87
senior tag
válasz delbarta #3172 üzenetére
Reményeim szerint a HTC azzal lesz elfoglalva, hogy a sense UI-t ráfaragja a Froyora. Nem hinném, hogy az a céljuk, hogy kibelezzék a 2.2-es rendszert. Szerintem a HTC-s 2.2-ben legalább annyi lesz, mint az alapban.
@ (#3173) tariattila biztos lehetsz benne, hogy kimarad belőle a magyar nyelv. Én ezen a magyar nyelv dolgon addig aggódtam, amíg a kezembe nem vettem a kütyüt.
szerk: valaki nem tudja, hogy a SIM-en lévő contactokat hogy lehet átvarázsolni a telefon memójába? ez sajnos kifogott rajtam. (a sok egyéb mellett )
[ Szerkesztve ]
C805
-
gofry
senior tag
rajtam egy dolog fogott ki:
Felszinkronizálom a telefont a facebookkal. Így bekerül olyan ember is a people-be aki nincs a google accountomon vagy a telefonban.
Handcenttel küldenék smst, itt viszont nem találom azt az embert aki a fbook accountjával van benne a people-ben.
Átmásolni a facebook adatokat meg nem tudom ...
Megoldás? -
zozo2001hu
tag
Lokalizáció szempontjából, nekem sem a magyar nyelvű menük, vagy a rendszerüzenetek a lényegesek természetesen, egyedül a magyar nyelvű szókiegészítés jönne jól gépeléskor.
Így marad telefonról az ékezet nélküli írás, ez van. Ki is kapcsoltam a szókiegészítést, tudom, hogy lehet tanítani a készüléket saját szótárral, de az nem az igazi szvsz.
Kár, hogy nem lehet pluszban szótárakat hozzáadni a rendszerhez, gondolok itt a létező hunspell, myspell megoldásokra.
-
Dinamiq
tag
Ki szerettem volna próbálni a Swype-ot. Regisztráltam, és jött is a link, de telefonnal megnyitva azt írja, hogy a Desire nem androidos telefon. Akkor mi wazzzze???
Van aki kipróbálta már? Még csak root-olva sem vagyok! Nem értem mi lehet a baj.
A SlideIT keyboard sem rossz, de azért lenne még mit csiszolni rajta. A T9-es Magyar szótár meglepően jó!
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Nekem olyan nyugom van (hatha tud vki segiteni), hogy
1, a facebook kep jelenik meg, ha szinkronizalva van az illeto
2, frissitette a facebook kepet, de az nem valtozik
3, ha kikapcsolom a szinkornizalast, valami hihetetlen tré minosegu kep jelenik meg, amit beallitottam:SEzeket hogyan lehetne modositani, hogy az altalam valasztott jo minosegu kep jelenjen meg?
Elore is koszi! -
Játékos
addikt
válasz ThorsHUN #3184 üzenetére
Hasonló volt a problémám, csak Google-szinkronizációval. Nem tudtak rá mondani normális megoldást, csak úgy jó, ha a kontaktokkat a telefonra mented, és onnan használod.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már volt ilyen kérdés, de sajnos nem találtam a választ. Képet rendeltem a telefonszámokhoz, de bejövő hívásnál nagyon ronda képet mutat. Erre valaki tud megoldást?C805
-
Játékos
addikt
Biztosan keményen kerested a választ. Most írtam le, hogy mire jutottunk a kérdésben. Ettől jobbat nem tudtak mondani...
Hátha a Froyo majd megoldja ezt a kérdést is.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Nana! Akkor viszont szép képeknek kellene lenniük! Biztos vagy benne, hogy a telefon kontaktjait használod??? Mert nekem is csak akkor lettek szépek, mikor átállítottam, hogy csak a telefonon lévő kontaktok legyenek láthatóak a pípölben! (Peole/Menu/View)
Nézd már meg, hogy ott mi újság van.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
kokler
aktív tag
A Desire már két hónapja van nálam, így megérett bennem 3 kérdés:
1. ORB-ot használ valaki? Működik a stream rendesen .3gp formátumban bármilyen player-rel?
2. Van-e olyan jellegű tapasztalatotok, hogy a Class2-Class4 lassú lenne a telónak? Itt már akár előre a 2.2-re is gondolok - App2SD?
3. Volt már egyszer, hogy fedobta a rendszer frissítést a készülék, de azóta se többször. Akkor persze nem frissítettem és másnap már nem volt elérhető. Jelenleg 1.15.405.4 fut rajta. Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Előre is kösz
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
sippet
senior tag
1. ehhez nem tudok hozzászólni.
2. a class4 bőven elég. ha van lehetőséged olcsón hozzájutni class6-oshoz, akkor oké, de én class4-et használok másfél éve, és soha nem volt vele semmi bajom, desire-be átrakva is tökéletesen működik, pedig a2sd-t is használok.
3. alapesetben a hivatalos firmware frissítést le lehetne szedni a htc hivatalos oldaláról is, de valamiért leszedték onnan a linket, nem fogod megtalálni. de a kedvedért kerestem egy alternatív forrást. -
Integra
titán
ma szétmultitaskingoltam szegényt
zenehallgatás, közben 3g, nimbuzz, email és fészbúk, gps és google maps navigációval, helyenként fotózgatással.
csont nélkül, nem akadt, nem fagyott, semmi, csak szépen tette a dolgát..
jó kis cucc ez!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Játékos
addikt
Tényleg, most, hogy mondod, nekem is volt egy (Lackó ), aki mindig homályos, ha csörög...
Ezzel azt csináltam, hogy kitöröltem, majd újra hozzáadtam a listához. Így már jó.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Dinamiq
tag
válasz Integra #3195 üzenetére
Nagyon sokszor hasonlóan tettem én is. Osztom a véleményed, jó kis cucc ez! Ráadásul a hétköznapi használat mellett a nagy multitasking közepette sem lassul. Nem zavaró, hogy több program fut egyszerre és nagyon sok ponton igen okosan oldottak meg sok mindent. Nincs kompromisszum. Ez csak teszi a dolgát és kész. Imádom!
-
merkucyo
aktív tag
Van egyáltalán a Desire magyar nyelven ?
Ha nincs lehet vele ékezetes karaktereket írni ?Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok