- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- GAI: Poor Volta...
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyMiRychi
újonc
Kérlek segítsen valaki! Addig tökéletesen eljutottam, hogy a windows az eszközkezelőben érzékeli a videókártyát, de 12-es hiba kódot ír azaz elvileg nem tud elég erőforrást használni, ami kizárt, hiszen külső tápegységről hajtom meg az adaptert és a videókártyát is! (My setup: Dell XPS 15 l502x i5 2410M 8gb ddr3 windows 7 ultimate 64-bit dgpu: gt 540M egpu: asus gtx 1060 6GB)
-
∂яσнυη
senior tag
Boccs, hogy csak most reagálok. Nem láttam a hozzászólásodat. Örülök neki, hogy tudtam segíteni. Sajnos nekem már nincs meg a rendszer, de a jövőben szeretnék még a témával foglalkozni. Windows 10 nél egy kicsit máshogyan alakulnak a dolgok, de már ott is próbáltam(nem a 6560b-n) és nem vészes.
Egy PE4C-t én is szívesen próbálnék, bár nekem az exp gdc is stabil volt. Most a V8 ra lennék kíváncsi, hogy van e előre lépés.
Eredményeket esetleg linkelhetnél.
-
∂яσнυη
senior tag
(#3) sagit
Sajnálom a dolgot. Én is gondolkodom már régóta a dolgon, de még csak most volt pénzem kivitelezni.(#4) kisza25
Örülök a pozitív visszajelzésnek. Remélem egyszer te is összehozol egy ilyen rendszert és aztán lesz mit kibeszélni. -
sagit
veterán
De jó lett volna ez a cikk nekem 2 éve. Akkor vettem a 2530p mellé adaptert is, vga-t is de nem volt az igazi. Külső monitoron ment csak és ott is csak akkor ha kedve volt. El is adtam a szettet.
-
Mustaros
aktív tag
Hiánypótló cikk. Akár egy i7-es irodai laptopon játszani így.. teljesen korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nintendo Switch 2
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Érkezés alatt. ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest