- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok!
Korábbi hozzászólásomban írtam, hogy a gépem merevlemezének kondíciója 97, majd 94%-ra csökkent. Na most azt magyarázza meg valaki, hogy ma miért lett újra 100% ??
A gépen nem frissítettem sem drivereket, sem a HD sentinelt, szóval csak úgy visszament 100%-ra. Holott én úgy tudom, hogy ez az érték kizárólag csökkenni tud, emelkedni nem. -
mrbego
aktív tag
Nem nincs rossz szektor szerencsére. Egyelőre csak az a hiba ami a smart adatokból kiolvasott a HD sentinel. Megjegyzem, hogy a HDDlife for notebooks pedig 77%-osra ítéli, miközbe azt írja hogy kifogástalan a kondíció. Addíg mig a BIOS tesztje nem ad hibát nem foglalkozom vele nagyon.
-
-
mrbego
aktív tag
Nahát az enyém nincs a listán. Bár ahogy látom zömében 8400M grafikus chippel szerelt gépekről van szó, amikről azt hiszem olvastam régebben hogy az nvidia beismerte hogy hibásak :S
-
mrbego
aktív tag
A support tényleg nem rossz. Most hogy volt bajom vele, felhívtam őket, leegyeztettünk, aztán jött érte a futár - elvitte - megjavították - futár visszahozta. Szóval ajtótól ajtóig hozzák viszik.
Össz-vissz 6 napig volt oda, ebben volt hétvége is (sajnos). -
mrbego
aktív tag
A lejátszó programban kell beállítani hogy melyik kimenetre küldje a jelet. Pl winampban az outputnak a: Független kettős fejhallatót kell megadni. És pl a windows Media Player meg használja az alapértelmezett fejhallgatócsatlakozót.
Legalábbis vista alatt azt hiszem ez az. -
mrbego
aktív tag
Hello!
Valóban jó kis gép, nekem is hasonló van, csak gyengébb valamivel. Lenne két észrevételem a teszttel kapcsolatban - ami egyébként tényleg jól sikerült.
Az egyik hogy nem miniUSB amit írt a cikk írója, hanem Firewire (IEEE 1394).
A másik hogy az eSATA csatlakozó egyben USB is.Még egy megjegyzés, hogy bár nekem a mult hónapban kijelzőt cseréltek, de ettől függetlenül nagyon jól működik. A szervíz meg elég gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest