- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDmaniac
csendes tag
Nos igen, most már látom, ég és föld az Android és iOS app közötti különbség. iOS-en több dolog sincs:
- a napi 10000 lépés nem állítható át (ha Androiddal átállítod, visszaáll 10000-re iOS-re visszalépve)
- nincs számlap kezelés, de ha Androiddal rátöltesz, megmaradnak, és a karkötőn tudod őket váltani
- nincs zenelejátszó indító funkció (nem hiányzik)
Lehet hogy van más különbség is, eddig ennyit találtam. Egyértelműen szívatja a (kínai) Huawei az (amerikai) Apple-t ezzel, revansként. A karperec ezzel együtt teljesen jól használható iOS-szel is, szerencsére, nem úgy mint a Watch GT2 ami ahogy olvastam, egyáltalán nem ajánlott iOS-szel, hiába jó cucc egyébként.
Köszönöm a segítséget, fura hogy nem találtam egy tesztben sem konkrét utalást erre a hatalmas különbségre a két app között. Ez jelzi azt, mennyire nem teljes teszt az hogy valaki látványosan kicsomagolja, csatlakoztatja a telefonjához, és végignyomkodja lelkesen, majd kiteszi a YT-ra. -
HDmaniac
csendes tag
Picit pontosítsunk légyszi, melyik appban? Pontosan mi a neve? (iOS-ről beszélünk)
A Huawei Health van fenn, látom az eszközt, minden működik, de ott nincs "eszközök fül", csak alul 3 ikon és a jobb szélső az "Eszközök". Arra kattintva hozzá lehet adni eszközt, ott is van a HB5, de ennyi.
A HB5-re kattintva a karperec beállításait látom, egyetlen oldal pár beállítással (TrueSleep, Tevékenység emlékeztető, Folyamatos pulzuszám.... alul SW frissítés és gyári beállítás)
De semmi a számlapokról. -
Zolás
addikt
Ékezetes betűk rendben vannak gyárilag.
Csak a xiaomi amazfit corral tudom összehasonlítani. Annak kicsit szélesebb a kijelzője, valahogy kicsit szebb is. Ellenben ez sokkal többet tud, és nincsenek kapcsolódási hibák már kezdésből sem. A cornál max 2-5 méter volt, mikor hogy érezte magát a kütyü. Itt már 10m is megvan ha nincsenek falak.
Ha jól tudom csak a Mi ban 4 van versenybe ezzel. És 11k-ért meg is tudod venni most az alzánál, ennyiért szerintem bestbuy most.
Ha bármit rosszul mondtam volna akkor valaki kijavít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Honor Band 5 - vérfrissítés
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged