Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz
#16820480 #15803 üzenetére
Oké, én értem, azokat győzd meg, akik a mikrokarcokra vannak kiakadva. Most vagy a kijelzőt szídják, hogy miért tud karcolódni vagy a fóliával van valami kifogás.
Az autós hasonlat nem tudom jó e, azt azért nem tudod elejteni. (Még nincs kocsim, de már csinálom a jogsit, így ezzel nem vagyok képben). Más hatások persze érik.Dwatti?
-
bence66
csendes tag
válasz
#16820480 #15803 üzenetére
Te nem véded, mi védjük, szeretjük megőrizni a cuccaink épségét
Ez meg nem is olyan, hogy nem használjuk, nehogy baja legyen, csak rácsapunk egy fóliát aztán annyi
Ha eladásra kerül sor meg lekapod, zsírújat felrakod (ha van még, én 5 darab fóliát rendelek 5 ojróért ha van, schutzfolien24.de) és máris x forinttal többet kaphatok érte, mert hibátlan, karcmentes. Nem kell meggyőznöd minket, miért ne rakjunk fóliát, mi sem fogunk meggyőzni miért rakj
Bocs a dupe-ért, máskor szerkesztek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Órákon is elveszi a Google Asszisztens munkáját a Gemini
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- Synology NAS
- Nők, nőügyek (18+)
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest