Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence66
csendes tag
Sziasztok! Fórum olvasgatása után ma felmókoltam a B131-et (mert azt se kaptam meg), utána HiCareből a B360 at. Az a gond, hogy látom a február hatodikai B360 patchet a firmware finderben, de nem tudom felrakni. Leküldöm az updaterbe, proxy stb. minden megvan, de a finderben 2xx megás update 8xx megás lesz a frissítőben és ha legfrissebb teljes csomag letöltése opciót választom eltűnik. Ha csak simán frissítések keresésére bökök akkor visszajön. Ráeresztettem, hátha jó lesz így is, de kétszeri próbálkozásra se sikerült, leszedte, újraindította de a recovery menü jön fel, nem a frissítés. Itt mindig a rebootot választottam mivel se cache wipe-ot se FR-t nem akartam. Szerintetek mit tehetnék hogy jó legyen? Nincs rootolva a teló, olyan módszerrel meg nem szeretném frissíteni ami adatvesztéssel jár, ez a FF proxy kényelmes megoldás lenne. Válaszokat köszi előre is
-
bence66
csendes tag
Mindent úgy csinálok. Magamtól is úgy csináltam, de azért megnéztem. Mindjárt bűvészkedek az előbb leírtakkal valamit.
-------------------------------
Írja hogy új egyéni verzió, feldobja hogy letöltés és telepítés, próbáltam hogy itt egyből ki a proxyt és utána 3 pötty, teljes csomag, semmi, ha hagyom a proxyt, teljes csomag semmi. Februári csomagot választottam ki, mindenre figyeltem, megvan az addon is, B131 et már mókoltam elsőre faján. Talán annyit megpróbálok hogy FFet meg addont újratelepítem.[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
Valaki tudna nekem egy screenshotot lőni a changelogról? Mi másból kéne látnom hogy sikerült (mivel ugye a verziószám azonos)?
-
bence66
csendes tag
Köszi, ez lesz a Szent Grálom Most elegem lett ebből mára, meg a B120>B131>B360 elég egyelőre. Holnap próbálkozok tovább, figyelem majd ezt a changelogot és beszámolok róla mire jutottam. Mindenki másnak is köszönöm a segítőkészséget, legalább kilőttünk pár lehetőséget. Písz!
-
bence66
csendes tag
Részvétem...
------------------------------
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, fürdés közben jött az ihlet még egy két próbához. Úgy sikerült megcsinálnom hogy töröltem a Rendszerfrissítés app adatait meg a gyorsítótárat, letöröltem a FF meg addont újraindítottam a telót, vissza a cuccokat, rendszerfrissítés menüpontban kikapcsoltam az automatikus letöltést meg egy másik wifire csatlakoztam. Nem tudom mi hozta meg a sikert, most a changelog rendben van, bár nem látom a 494 megát a verziószám alatt de a leírás stimmel. Valszeg az is benne volt a dologban hogy a b360-at nem szűz rendszerre tettem fel, mindesetre végre vége. még annyit kérdeznék hogy a biztonsági szint nektek is maradt december elsején?[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
Én vagyok a legszerencsétlenebb ember a világon ha tabletről/telefonról van szó... Miután nagy nehezen sikerült megszerezni a patchet már adhattam is szervizbe a telót. Most reggel vettem észre hogy besz@rt a jack dugó, nem lehet normálisan beledugni a fülest meg nem is érzékeli... Viszlát teló másfél hónapig (igen, sajnos edigitalban vettem, ott meg nem sietnek a javításokkal)!
-
bence66
csendes tag
Fene vigye el, hogy még mindig szervizben a teló... Várnám én is nagyon mit csinál a teló korai B360 ról, kapom-e a frissítést, Telekomos simmel meg anélkül. Egyébként olyat lehet hogy sim nélkül próbálkozok majd a frissítéssel? Mivel nekem csak egy van. (Lehet hülye kérdés de látjuk milyen fura lelkivilága van a telónak Simmel kapcsolatban )
-
bence66
csendes tag
-
bence66
csendes tag
válasz petya2012 #10946 üzenetére
Bocsi, hogy csak most írok. nekem alapból sem volt extra csúszós a teló, plusz nagy tepsi kezemmel jól körbe tudom fogni Ezzel viszont még kevesebb a gond, az oldala eleve nem volt vészes, most a hátulja is teljesen vállalható, csak tényleg annyi hogy nem sokat véd ha mégis leesne a cuccos...
-
bence66
csendes tag
Annyi érdekelne csak, hogy akinek nincs másik simje (mert ilyen nano micro nem is látom olyan kicsi f*s nincs még egy a családban) az mit csinál? Mert esetleg ha nem megy úgy se, hogy letiltom akkor mókolhatok két évig minden frissítést? Sz*ros telekom... Jó hogy feltöltős vagyok, lehet veszek máshol egy simet azt annyi, többet nem lesz gondom. Csak jönne már vissza a teló szervizből, azt írták edigitalon hogy értesítést követően átvehető, úgy 5 napja, de sehol semmi eddig... Mondjuk így is rekordidő alatt csinálták meg
-
bence66
csendes tag
Na megjött a teló szervizből (annak aki nem tudná: behalt a jack dugó, nem lehetett belenyomni teljesen a csatit). Érdekes dolgok derültek ki a szerelhetőségről: A papíron azt írják kicserélték a teljes előlapot kamerával mindennel, a teljes hátlapot ujjlenyomatolvasóval és az akksi is új. Valószínű a ragasztott előlap és hátlap ha leszedik kuka, az akksi szintén valami f*s módon lehet rögzítve, mindenesetre most fél év használat után zsír új van benne. Még jó hogy van plusz fóliám az elejére, rakhatom fel megint (imádkozzatok ti is hogy ne legyen ferde ). U.I.: rendszervisszaállítást is csináltak, oda mindenem... legalább szűz rendszerre teszem fel akármilyen frissítés is jön most nekem
[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
-
-
bence66
csendes tag
-
bence66
csendes tag
válasz Samanbacsii #13016 üzenetére
Felvétel közben igen, de visszajátszáskor sima mint a megzsírozott fóka.
[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
Nem fikázás, nem szítok semmi vitát, csak megjegyzem hogy Samu s8 3000-es akksi 4 giga RAM... Hol is láttam én már ezeket nemrég? Ja, hogy a Honor 8 ban (Igen, biztos atom teló ettől még az S8, de na ) u.i.: lehet ismert adatok ezek már egy ideje, csak én még most olvastam cikket róla
[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
Haha Igen, inkább veszek az árából honort az egész családnak Tetszik nagyon, nekem ez most nagyon előremutató dizájnnak tűnik, tiszta sci fi (előbb utóbb persze ez lesz a mindennapi, aztán az old school ), de nincs az az Isten, hogy a Honort egy ilyenre cseréljem.
[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
válasz Quqesz #13177 üzenetére
Ha a protective cover case re gondolsz, én azt használom. Az a legjobb benne, hogy szinte észrevehetetlen, nem csorbítja a teló szépségét. Arra jó inkább, hogy a hátulja ne karcolódjon, meg gondolom az is örül akinek nagyon csúszós a teló (nekem nem az). Védeni egy esésnél nem fog, de nem ejtem le a cuccost
-
bence66
csendes tag
Nincs mit @Elar @jatszo @Aryon
-
bence66
csendes tag
B360, korai frissítéses, atom stabil, gyorsabb mint B120/131
-
-
bence66
csendes tag
Azt a problémát, hogy a chrome leveszi a fényerőt sikerült megoldani? Bocsánat ha igen, nem olvasok most vissza, nem is követtem eddig, csak most vettem észre, hogy nekem is csinálja. 6.0-án elvileg tudok megoldást de 7.0-án más az akksi beállítások rész. (elvileg ott kéne normálra rakni az energiatakarékosságot és akkor jó lenne, csakhogy itt nem lehet)
[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
válasz Yager01 #13963 üzenetére
Edge kijelző, mint hátrány. Én legalábbis biztos mindig hozzáérnék (rokon s6 edgén tapasztalat), ha megfognám a telót és azon kívül hogy egy hétig "hű milyen király, hogy hajlított" hatása lenne semmi előnye nincs számomra (persze a királyság effektus is megkopott, nem újdonság). Sebességben sem jobb, Honor 8 hozza a szintet/veri szinte mindenben, a kamera meg ott van a szeren, de a honoré is, tehát összességében rosszabb nemigen lesz. Ha csak úgy megunod a telókat akkor válts, nem azért akarsz váltani hogy jobb legyen, csak más. Azért ajánlom még a világ legkisebb android telóját is (unbox therapy youtubeon kipróbálta), az érdekesebb mint egy samu.
-
bence66
csendes tag
válasz dave0825 #13974 üzenetére
Ugye milyen király? Ezt a kis gyöszt még simán el is használgatnám, ha nem lenne Honor Ajánlom még a világ legolcsóbb android telójáról készült vidit is, vagy talán 5 dolláros android telefon néven van fent, nem tudom pontosan. Akkor azért elgondolkodtam mekkora profit van egy olyanban 10 cent talán?
-
bence66
csendes tag
válasz atillaahun #14179 üzenetére
Az is megoldás, de vannak jelszótároló progik például a KeePassDroid, aminek van asztali verziója is (KeePass)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat