Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HoaryFox
őstag
válasz royalka #4501 üzenetére
Igen, egész mappát töröltem, ami igazából inkább csak áthelyezés, lementettem azért az SD-kártyára, biztos, ami ziher alapon
Törlés, restart, és utána már igencsak vállalható hangereje van
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
-
törölt tag
Aki B390-es ROM-ot használ, le tudná írni a tapasztalatait? Pl mik az újdonságok, van-e zavaró bug, ilyesmi. Köszönöm, ha valaki szán rá egy kis időt.
-
eladogeppc
veterán
Én leírnám, de nincs összehasonlítási alapom.
Jó gyors, nem tapasztaltam semmi bugot eddig.
Nem fagy le, nincs fc. Térerő, WiFi, Bluetooth, GPS rendben.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
válasz eladogeppc #4505 üzenetére
Köszönöm szépen, nekem ennyi pont elég Akkor kipróbálom én is.
-
Skynet258
veterán
-
csapee
őstag
aptx van a honorban?
Csapee
-
-
hunlipi88
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy 6 plus vasarlasan de biztos akarok lenni abban hogy megfeleloen mukodik majd. Telenoros volnek es nem vagyok biztos hogy a 4g frekvenciak jok nekem. Tudna vki ebben nekem segiteni?
Koszi elore is. -
eladogeppc
veterán
Srácok !
Van egy csere partnerem, aki P8 Lite-ot ajánlott fel. Kértem a Honor 6-omra +15-öt. Nem korrekt ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
nimba1
aktív tag
Sziasztok, ki milyen üvegfóliát ajánl. Az én telefonom eddig 2-szer esett, és amit vettem rá üvegfóliát előszőr a hátulja repedt, most meg az eleje. Ütést nem nagyon bírja.
-
viktor19816
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni és egy Honor 6 H60-L12 Dual 32 GB telefont néztem ki.
A kérdésem az lenne hogy Magyarórszágon ez a fajta rendesen működik és a nyelve teljesen magyar e.
Valamint akinem ilyen van az meg van elégwdvw vele?
mobileman-tol vásárolnám
Köszi a választ.
-
doongoo
addikt
válasz viktor19816 #4516 üzenetére
Rendesen működik, 4G 800 MHz-et nem tudja, magyar nyelv tökéletes. Elégedettség 99%, 100 sosincs...
-
svgyula
addikt
válasz eladogeppc #4513 üzenetére
De jó üzlet volt!74900 na meg a +15eft így 89900-ért eladtad. De legalább van egy gyengébb telefonod
Én biztosan nem adtam volna oda azt ami !lassan egy éves! és jóval fejlettebb mint a P8. Ez olyan kb. van egy superb és lecseréled egy lupo-raHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz eladogeppc #4520 üzenetére
Akkor valamit félreértettem. De amúgy nem újabb mert ha az lenne akkor legalább a kirin 920-at mengkapta volna! De mindig csinálnak a zászlóshajó után egy csónakot is amibe a diselmotor helyett csak evezők járnak...........................
Erre van egy mondás "kicsit szar de neked még jó lesz"Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Pickit3
aktív tag
válasz eladogeppc #4520 üzenetére
Ez sok mindentől függ, de nagyjából reálisnak tekinthető. Ha neked 15kilót megér, hogy legyen egy külső kivételével minden téren rosszabb, de (SoC-t kivéve) újabb telefonod ám legyen. Ebbe mi nem szólhatunk bele. Szerintem mindenki nevében beszélhetek, hogy mi biztos nem cserélnénk le a p8 Lite-ra. Magyarán a honor 6 még mindig jobb telefon, mint a p8 Lite. Én már ütöttem meg a bokám a kinézet miatt (mármint ha erre mész rá)... p6 nagyon szép telefon, de nagyon sok gond volt vele.
-
eladogeppc
veterán
Igazatok van, és köszi.
Szerk:
Találtam egy kis furcsaságot. A töltőbe Samsung USB kábel volt, alig töltött a telefon. Lecseréltem egy noname kábelre, szintén ugyan az.
Bedugtam a gyári fehér kábelt, tök jól tölt.
Ki érti ezt?![ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
MunezXBK
nagyúr
válasz eladogeppc #4525 üzenetére
Én nem, mert sokszor töltöm S4 töltőjével és hibátlan.
-
törölt tag
válasz hunlipi88 #4521 üzenetére
Ha a lakóhelyeden elérhető a Telenor 1800 MHz, akkor nem kell lemondanod a 4G-ről. De ha visszaolvasol néhány hsz-t, akkor láthatod, hogy pl Tatabányán is eldobálja időnként az 1800 MHz-et. Ha a "nagy faluban" élsz, nem lesz gond. Vidéken sajnos nincs toppon a Telenor 4G lefedettséget illetően.
-
imiadmin
őstag
válasz hunlipi88 #4528 üzenetére
Nekem is az egyik fix pont volt a 4G tudás a telefon választásnál... Pesti vagyok, de két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt szükszégem a nagyobb sávszélességre! Persze most mondhatjuk, hogy jobb a hangminőség 4G-n, de csak akkor, ha a másik fél is azon lóg...Szerintem bőven elég mindenre a 3G(H+)... Szóval nem biztos, hogy csak emiatt ne ezt a készüléket válaszd.... ugyanakkor ha valaki erről akar torrentezni miközben leugrik a boltba, az más...
-
ZolkoW
őstag
Másik topicban azt olvastam, hogy a Telenor kizárólag B3-as sávon tolja a 4G-t, tehát ha ezt tudja a telefon, jó vagy, ha nem, nem.. mármint ezen szolgáltatónál.
Meg azt is olvastam, és a lefedettségi térképük ezzel egybevág, hogy sok helyen, ahol nincs rendes 3G, ott előfordulhat, hogy 4G van, ami nem mindegy.. pl. ahol lakom.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
gal3
csendes tag
Sziasztok!
A Swype for Huawei billentyűzetnél működik valakinek a hangfelismerés? Nekem sajnos az aktiváló gombja sincs meg és a beállítások közül is hiányzik (Kézírás és hang kategóriában csak a kézírás engedélyezhető).
-
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Occsó szilikon tokot merre találok ?
Speedshopban 3eFt egy műanyag szar.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
doongoo
addikt
válasz eladogeppc #4536 üzenetére
Aliexpressen...
-
spe88
senior tag
EMUI 3.0-ra frissítettem és egyszerűen sehol nem találom a felbontás beállítást, csak azt látom, hogy nem FHD-n van!
A megjelenítés menüben kerestem, de nincs ott! Merre találom? Valszeg kiszúrja a szemem, de egyszerűen nincs meg! tx
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
Becksman
őstag
spe88:
szia! képernyőkímélés be van kapcsolva azt kell kikapcsolni. Ezt a beállítások menüben találod.skyline_r33:
B390-et feltetted? Mi a tapasztalatod?eladogeppc:
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/_CELLECT-Huawei-Honor-6-%C3%A1tl%C3%A1tsz%C3%B3-szilikon-tok,103952,504803,2098031.html?langId=-19Én ezt a szilikon tokot rendeltem. Elvileg vagy holnap vagy azután megjön. Ebben a hónapban nincs szállítási költség a mediamarkt-nál.
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Viperator
őstag
Hello Mindenki!
Nem láttam még élőben Honor mobilt... Van értelme kiadni plusz negyvenezret a Plus változatért? Nem fontos a fél coll különbség. Ahogy látom, hogy a hardver majdnem azonos szinten van, de a ház szerkezetéről viszont nem tudom (fémből vagy műanyagból van), de melyik a masszívabb?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Yuri_1
tag
Üdv !
Ha rám hallgatsz, nem rendelsz "olcsót" pl. az Aliról.
Saját tapasztalat, hogy 2 pár (első-hátsó) rendelését követően, megvettem a MOCOLO-t, mondhatom ég és föld a különbség.
Az olcsóbbat is fel lehet tenni szépen, viszont a legkisebb koppanástól megrepedt a hátsó a kameránál. Nem ledobtam csak letettem az asztalra és már repedt is. Kétszer cseréltem a hátsót míg meguntam és megrendeltem a Mocolo-t.
Ez király gyönyörűen fel lehet tenni, nagyon méretpontos és még az ujjlenyomatot sem vonzza annyira mint az "occó" Úgyhogy én azt mondom, hogy ha szánsz rá egy kicsivel többet, jobban jársz. Találsz az Alin Mocolo Shop-ot, nagyon korrekt volt és gyors. -
Pickit3
aktív tag
válasz Viperator #4541 üzenetére
A honor 6 műanyag, de nagyon masszív. A plus-nak fém kerete van és nagyon masszív. Személy szerint tetszik a plus, de 40kilót én már nem fizetnék rá és nekem nagy is lenne (még ha nagy kezem van is). Azt neked kell eldöntened, hogy melyiket akarod. Ha nem számít a plusz fél col akkor a sima is megteszi.
De ha nem tudsz dönteni akkor vegyél honor 6 plus compact-ot. -
39764
csendes tag
válasz Viperator #4541 üzenetére
A Plus fémházas, míg a sima csak fémre hajazó műanyag. De a Honor 6 olyan jól kézre áll, hogy ennél "prémiumabb" érzés nekem nem kell, a Plus lehet, hogy már túl nagy lenne. Ha számít a fotózás, akkor is a duplakamera a Pluson sztem megéri a felárat, rohadt jó a zajszűrése és az utófókuszos funkció is hasznos lehet. Illetve nem tudom fejből, de ha már így szóba került, érdemes utána járni, hogy a Plus támogatja-e azokat a frekvenciákat amiket te használnál 4G-re.
Még 1 dolog: az akksija is jóval nagyobb (3600 és 3000).
[ Szerkesztve ]
-
Gudy
tag
kinek mennyire stabil a rendszer? fagyás ? lassulás?
Nekem eddig 2 nap alatt 2 fagyás
első esetben a csengőhangokat piszkáltam másodikban nem éledt fel (szerintem a lock képernyő fagyott ki) -
rafis83
tag
Tudom, hogy az nem nagy segítség, hogy nekem sem fagyott ill. lassult eddig a telefonom, pedig tavaly november óta megvan. Bár azóta többször lett frissítve az aktuális romokra.
Lehet neked is érdemes lenne frissítéssel próbálkozni, ill. megvizsgálni, hogy nem-e valamelyik app okozza ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest