Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
-
Black&White
addikt
Este már fáradt voltam testreszabni, beállítgatni.
Ha van konkrét kérdés, azt megnézem, most egyelőre csak annyit, hogy működik, semmi alpha/beta feeling.
Root van, de csak adb parancsok segítségével.Custom Recovery egyelőre nincs.
A kernel maradt, 3.10.74.
A visszaállítás EMUI3-ra működik.
Éjszaka így viselkedett: -
Becksman
őstag
-
doongoo
addikt
válasz Black&White #5553 üzenetére
adb parancsos rootot le tudnád írni? Amit én ismerek adb parancsos folyamatot, az lényegében a multitoolos folyamat parancsokkal, de abban is egy custom recoveryt kell flashelni a suopersu.zip-es rootoláshoz
Visszaállítás 3 gombos módon megy? Antutu-ban látszik valami gyorsulás Lollinak köszönhetően?
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
válasz Black&White #5555 üzenetére
3 gombossal full romot nem tehetek fel? (gondolok itt a B370 teljes romra.)
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Black&White
addikt
válasz doongoo #5556 üzenetére
Még én se próbáltam, de mások már visszajelezték, hogy működik: [link]
A végén még ott van az eredeti 4pda-s hozzászóláshoz vezető link, kiegészítő információkkal (ha lefordítod angolra).316-ra vissza lehet térni.Előtte még a készüléknek megfelelő rollback file is kell, innen: [link]
Helyi frissítésként is lehet telepíteni őket, leírás itt: [link]
Antutu-t nem néztem, ART nincs, Play-ről való telepítés nálam jóval lassabb, mint a megszokott.
Fényképezőben ott az éjszakai mód, tényleg frankó. -
Becksman
őstag
válasz Black&White #5561 üzenetére
Akkor sehogy se lehet visszaállni B370-re?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
válasz Black&White #5563 üzenetére
Hát nem értettem első bikkre. Remélem lesz egy rollpack még ma Jó lesz ez az 5.1.1, de még van mit rajta reszelni. Pl hiányolom, hogy már nem rejthető el a nav sáv :S Bár touchplussal már elérhető a dupla koppos lezárás.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
törölt tag
Üdv, az MHL és az OTG funkciót tesztelte már valaki?
Igen tudom, az összefoglalóban olvasható a támogatottság, de tutira akarok menni.
A telefonra szoktam letölteni a filmeket aztán tv-re kötve megnézni, mivel nincs számítógépem, ezért fontos ez nekem annyira.
Köszönöm! -
doongoo
addikt
Asszem én kivárok, mire "stabilizálják" a dolgot teljesen és majd csak akkor ugrok Lollira
-
svgyula
addikt
válasz Black&White #5559 üzenetére
Szia! Belenéztem az "új" állományba. Ha jól értem ebből csak az UPDATE.APP állományra van szükség? Vagy előtte a recovery-t le kell cserélni és azzal a full update.zip-et felrakni? Azt a 28MB (UPDATE.APP) én elég soványnak tartom ahhoz, hogy az egész rendszer benne legyen A régi UPDATE.APP 1,7GB-hez képest ez csak feliratokat tartalamzhat
Csak azért kérdezem mert a helyi frissítés sem és a gyári recovery sem tartalmaz olyan lehetőséget amivel a "zip" állományt telepíteni lehet. Nincs gondom, csak érdekelne a dolog. Mivel ilyen formán kikerült egy-két héten belül úgy is megjelenik a "gyári" is.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Becksman
őstag
Én helyi frissítéssel tettem fel a lollit. Hogyan kellene feltennem, hogy full stock lolli legyen? (magyarán teljes rendszer gyalu.). Mert lehet ezért is laggol kicsit (meg ha kinyitom az okostokot nem egyből jön be a kép).
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Black&White
addikt
válasz svgyula #5571 üzenetére
Nem, a teljes update.zip-re.
Semmit ne vegyél ki belőle és a csomagot se nevezd át semmi másra.
Csak B316-ról tudsz frissíteni és csak helyi frissítéssel.
Ha developer ROM-on vagy, válts előtte vissza B316-ra (összefoglaló).
Aztán, ha ez is megvan, másold rá az sd-re a dload mappát, benne az update.zip-pel, Frissítő menüpont, Menü, Helyi frissítés.
Nem lesz "gyári" egy két héten belül, hanem csak egy nyílt beta v2 várható, júliusban.PS: ez a leírás csak az L02/L12 típusokra vonatkozik.
-
Becksman
őstag
válasz Black&White #5573 üzenetére
3 gombossal lehet teljes újratelepítést csinálni? (lollit raknám újra full formattal).
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
Na csináltam egy gyári adatok visszaállítását így mindent törölt a belsőről (appok, minden). Így már gyorsabb. Viszont amit hiányolok nagyon az a DTS mód :-/
Samsung A54 5G 8+256GB
-
veterán
5.1.1 mikor lesz vajon hivatalosan?
-
Becksman
őstag
válasz monti0222w #5578 üzenetére
Szerintem inkább húzódjon!! Mert nem lenne jó úgy járni, mint Xperia SP (bugos laggolós szoftver ... ).
Nem kell türelmetlenkedni Remélhetőleg kapunk egy jó gyors 5.1.1-etSamsung A54 5G 8+256GB
-
monti0222w
addikt
válasz Becksman #5579 üzenetére
Ez nem türelmetlenség, mert engem a frissítés nem izgat, csak a Huawei hozzáállása, illetve az, hogy beigér valamit aztán szépen lassan csúsztatja egyre későbbre! Áttörést akarnak elérni a világon, de ha azt hallják az emberek milyen mizéria van a frissítés körül sokan elfognak ezen gondolkodni, vegye-e ezt mobilt meg. Pedig szurkolók nekik igazán, de ez így gáz! Ráadásul ott vannak a többi, jobbnak nevezett kínai gyártok, akik ugyanígy csúsztatják a frissítést. Pl. Xiaomi, Meizu.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz monti0222w #5580 üzenetére
Ugyanezt eljátszották a P6-nál is
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
törölt tag
válasz monti0222w #5580 üzenetére
Nem húzódik. Annyi a különbség, hogy itt bétának hívják azt, ami máshol nincs megnevezve. Általában max. 1 hónapig futnak a béták.
Amúgy többi telefonnál sokkal nagyobb gondok vannak, amit több frissítéssel, vagy még azzal sem tudnak orvosolni.
Kivéve a HTC -t, ott már az 5.0.2 is stabilabb volt. Szerencsére itt nem szivatják az embereket az 5.0 -val. Kivéve a most megjelenő készülékeknél, de azok is rövidesen lefrissülnek 5.0 -ról.
Szerk.:
Amúgy érdekes az, hogy nálam rendesen megy az 5.1.1 Nexus tabon, sokaknak meg hulladék. Az egyik szervizes mesélte, aki Ausos -okat csinál. Ugyanakkor természetesen nem stock droid HTC -n hiba nélkül fut.[ Szerkesztve ]
-
Nofret
csendes tag
Szuper jó telefon, tényleg hű a nevéhez.
Szombat óta van a birtokomban és nagyon elégedett vagyok vele. -
törölt tag
válasz monti0222w #5582 üzenetére
Nem olyan vékony az a szelet. Apple-t és Samsung-ot most hagyjuk, ők más ligában játszanak, Others-ben pedig ott van millió dzsunkagyártó, India, stb. 2015 Q1-ben megelőzték a Xiaomi-t és az LG-t is, Lenovo-t ugyan nem, de őt megnyomták a Motorola eladások is. Jól teljesít a Huawei, még nyáron lesz EMUI 3.1, addig relax
-
törölt tag
válasz #65577472 #5585 üzenetére
Xiaomi -nak nincs egyetlen megbízható kimutatása sem. Ő az eladásait (a "lényeget") Kínából realizálja. Az LG-Huawei-Lenovo hármas van egy kategóriában globálisan. Ebből a Lenovo a Motorola -val együtt számolva.
Bár szerintem ha a Lenovo többet kopogtatna a szolgáltatóknál, meg több single SIM telefonja lenne, már rég nem itt tartana. Tolja is ki a telefonokat ezerrel, bár erről nem olyan régen beszélgettünk.
[ Szerkesztve ]
-
lorkarc
csendes tag
ACR beszélgetés rögzítőt használtam korábban (root nélkül is kiválóan működött), de most csak a beérkező hívásokat rögzíti. Ha én kezdeményezek hívást, akkor látszólag felveszi (file méret hasonló, mint a beérkezőknél) a lejátszó is elindítja, de olyan, mintha csak a csöndet rögzítettem volna... Van valakinek ötlete a megoldásra?
-
törölt tag
válasz #86973952 #5586 üzenetére
No igen, Xiaomi (amúgy szívem csücske a gyártó) nincs kint a tőzsdén, pontos adatokat nem tudunk.
Tehát mindenképpen jól megy a Huawei szekere, azt pedig egyáltalán nem bánom, hogy Honor 6-ra nem jött bugos 5.0, inkább adják ki akár hónapokkal később a jól működő verziót, én EMUI 3.0-val is jól elvagyok.
Lenovo-ból pedig totál kiábrándultam már, nem tetszik a Vibe UI, és a piaci stratégiájuk sem (igen, erről beszélgettünk).
-
monyo12
tag
Szerintem még odébb van az 5.1, előbb ki kell jönnie Honor 7 -nek,ami úgye júl 30.
A samuval ne is említsük egy lapon a huaweit, mert ha olyan sz.r bugos frissítéseket adnak ki akkor váltani kell erről az androidos iphone utánzatról😁..Egyébként az androidos frissítésekről meg annyit,hogy minden verziónál elmondják,hogy kevesebbet eszik stabilabb,kissebb a hardver igény...stb. Aztán...a többit meg tudjuk..😊Ettől függetlenűl én is várom Augusztust😂[ Szerkesztve ]
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Valaki linkelt olyan képernyő védő üveget ami lejjebb tolja a navbart. Nem találom sehol tudnátok segíteni?
-
paolinho
őstag
TouchPlus fólia, ha erre gondolsz!
-
bobo4913
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. 2 készülékre szűkült a kör. Honor 6 és Samsung galaxy s5.
Döntés képtelen vagyok. Jelenleg egy s3 lte-m van, megvagyok vele teljesen elégedve, de az aksi katasztrófa. 3 órás képernyő idő ami ha dolgozok delben toltőre dugást eredmenyez. Amire hasznalom: sok telefonalas, netezes, facebook, messenger, fotozas. Romolni nem szoktam.
Akinek volt tapasztalata mind 2 készülékel, az tud segíteni melyikkel jarok jobban?
illetve honnan lenne érdemes beszereznem ha emellet a keszulek mellet döntök? -
Becksman
őstag
-
Becksman
őstag
válasz bobo4913 #5598 üzenetére
Igen érdemes. (függetlenül kapod). Igaz egy simes NFC nélküli variáns. (de szerintem itt moat olcsón megkapod elofizuval).
Kis hiba a sargulas(nekem alul sárgás a kijelzo. Gyakorlatilag alig látható és egy idő után halvanyul. Ez a kijelző ragasztásakor felhasznált ragasztó miatt van. (nem kötött meg rendesen).Szoftveresen patent 4.4.2. (én béta 5.1.1en vagyok itt még akad hiányosság).
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest