Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz Becksman #5433 üzenetére
@ skyline_r33 : Jogos elfelejtettem, azt tutam, hogy valahol valami van BTW köszi
@ Becksman: Szintén köszi, a gond az, hogy használom, már féléves és most mászott elő a sárgásodás. mejd lehet nyomok neki egy DiY- t csak nem ártana sütne az az átkovere nap hozzá
[ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
válasz ttfgyb10 #5446 üzenetére
-Melegszik,akadozik?
Nem tapasztaltam még ilyet. Sebességre az MTK6752 gyorsabb szerintem (pl.: levono p70 jiayu s3s), a samsung galaxy s3 jóval lassabb.-Fényképező,kamera minősége?
Szerintem Kiváló!-Akku idő(főleg játék miatt)?
4, max 5 óra kijelzőidő.-GPS? Hamar talál jelet?
Jól működik, igen.-Sérülékenység? Főleg a hátlap
A dobozban lévő fóliát rátettem a biztonság kedvéért. -
Becksman
őstag
Hozzátenném, ha játszik melegszik, de szerintem nincs olyan teló ami ne melegedne egy bizonyos idő után..
Smithy87:
Egy ideig engem is idegesített , de ez nem a világvége (SP után akkor is jobb lenne ha pl nem lenne kamera benne ). A lényeg, hogy hasít a rendszer, szép képeket lő, minden megy rajta ami nekem kell és 1.5 hónap és jön rá az 5.1.1
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
designREX
tag
Sziasztok,
Szeretném lecserélni a samsung S3-at, és ezen telefon meg a honor 6 között billegek. Esetleg az Lg G3-as. Szerintetek melyik éri meg jobban?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Black&White
addikt
válasz Kovaratis #5460 üzenetére
Tavaly szeptember óta használom/tam és kb. most kezdi megadni magát.
Felül a két sarkán elindult két hajszálrepedés.
Kényelemre, méretpontosságra nagyon ott van, viszont utóbbiból következik, hogy pl. Tempered Glass-el kombinálva már feszültségek keletkeznek és...valami engedni fog.Ez lehet a tok, de elválhat a TG is.
Ha ügyes vagy, szikével lehet korrekciózni a tokon.
[link] -
janston
aktív tag
Üdv!
Nem tudom eldönteni melyiket szerezzem be. Honor 6 vagy LG G2? Esetleg van valakinek összehasonlítási alapja? -
fant0mi
őstag
válasz Black&White #5461 üzenetére
En januar ota. Nekem mar fel centisek a fenti repedesek, tehat nekem a kamera-lyukig vegigrepedt. Mondjuk a hasznalati ertekebol nem von sokat le.
-
svgyula
addikt
válasz #65577472 #5464 üzenetére
Szia! Sajna azt amit linkeltél azt is copy-paste alapon csinálták, meg azért ott is vannak rendesen mindegyiknél elírások. Na nem a GPU típusnál hanem máshol.DE marhára nem az számít, hogy 624, 625, 628 vagy 60000 hanem a működés! Szerintem rendesen teszi a dolgát! Lassan megrendelem a "tortát" egy éves lesz Még jó hogy ez nem olyan mint a PC-nél! Mert ha cserélhető lenne akkor az egész fórum erről szólna epénisz alapon
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
törölt tag
válasz svgyula #5466 üzenetére
Szia! Valóban copy-paste, de jelen esetben a valóságot tükrözi Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a T628 MP4 nem éppen a gamer usereknek való (én nem tartozom közéjük, 5"-en nem játszom). Amire nekem kell, arra tökéletesen megfelel ez a GPU, pedig Adreno 330-ról váltottam vissza (Mi3).
-
törölt tag
válasz svgyula #5466 üzenetére
Mali-T628 van benne. Tulajdonképpen a Kirin 920 és a 925 ugyanaz az SoC, csak egyikben picit emeltek a CPU órajelen (8 -ból 4 -en). Tehát egy upgrade, nem is lehetne a kettőben különböző GPU.
Azonos eset, mint a 910/910T és a 930/935. Csak 910/910T esetében nem csak a CPU, hanem a GPU órajelét is emelték.
Vagy jó példa erre az MTK. Ott korábban bevett gyakorlat volt néhány SoC esetében különböző verziókat csinálni. Csökkentett variáns M, növelt variáns pedig T jelzést kapott az SoC száma (megjelölése) után. Általában a CPU és/vagy a GPU órajelét csökkentették, vagy adott esetben a növelték.
-
Kovaratis
senior tag
válasz Black&White #5461 üzenetére
Asszem idén február magasságában vettem a telefont, ezzel kaptam. Touchplus van rajta, de még a fólia. Nem bántották egymást eddig. Pár hete vettem én is észre hogy a bal felső része kicsit megrepedt, de mindig ott bontottam meg ha valaki meg akarta nézni, szerintem én nyűttem el. Ugyanilyet veszek sztem, nagyon tetszik. Gondolkodtam csak kereten, de szerintem a hátlap nem nagyon bírná, akkor üveg kellene arra is. A touchplus fólián semmi sem látszik, pedig jó pár hónapja nyúzom azt is. Üvegre nem költök amíg ez sebezhetetlen. 😃
-
Black&White
addikt
TWRP 2.8.6.0 Material Design
Letöltés: [link]
Maradjunk annyiban, hogy azoknak, akik használtak már korábban Multi-Toolt és telepítették az Universal ADB Driver-t.
Teló fastboot módban legyen (hang le, majd usb csatlakoztat), majd futtasd a Flash__TWRP.bat állományt.
A telepítés végén az új Recovery-be bootol majd a teló.
forrás:4pda -
monyo12
tag
válasz Black&White #5470 üzenetére
Jó lenne ha ezt is megkapnánk eredetiben valamikor..😂 Kétlem, még szerencse ,hogy a teló nem olyan lassú mint a hüvely...! Még a samu is gyorsabban frissít!!!😂 Szánalmasak.
-
elroysk
tag
hamarosan jon az 5.1.1 beta H60-L04-re. csak B380-ra lesz frissitheto!
5.1.1 beta -
svgyula
addikt
Szia! Majd jön a mindent elsöprő válasz "azért mert csak!" Aztán valaki megmagyarázza a hihetetlen "biztonsági kapuzárásokat" amit 5000 emberből 1 vesz észre valamilyen formában. Természetesen mint eddig is akinek a hatóságok kíváncsiak a telefonálási szokásaira, e-mail levelezéseire ahhoz nem kell befáradni sehova a telefonnal, mivel ezt távolról is bármikor lekérdezik a szolgáltatónál aki minden mozzanatot rögzít. Vagyis ki mikor csatakozott és melyik toronyhoz, milyen számot hívott, ha kell rögzítik,ja és ha netre megy fel akkor melyik nagydudák oldalt kereste fel De van aki még abban ringatja magát, hogy ez utópia pedig már régen nem az.Mindenkiről bármikor névjegyzéket lekérdezhetik, a híváslistát is. Ha a németeknél a Merkelt is lehallgatták majd az 5-ös android az majd szuper biztos lesz "Béláim az Úrban" van aki még hisz a mesékben?
Én inkább az EMUI 3.1-re lennék kíváncsi ami ad látványban valamit. Az, hogy mit és hogyan számol a teló belül nagyon nem érdekel.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
monyo12
tag
Én azért várom az 5.1-et, mert szerintem van mit javítani a telón...az automata fényerő nálam nagyon lassan műkődik, a távolsàgérzékelő nagyon érzékeny,van hogy a fülemmel be illetve kikapcsolok valamit. Az akku sem teljesít jól nálam, lassulás,laggolás sem ritka....Lehet hogy egyedi hiba!!!!???
Sok-sok apróság, az újraindítás segít😁
Imádom amúgy, lehet h. nagyok az elvárásaim. Majd meglátjuk☺[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
L12-re kikerült egy csomag, ami az updater-script szerint is annak tűnik, aminek nevezik.
Letöltés: [link]
Egyelőre annyi biztos, hogy B316 alól lehetséges a frissítés.
Viszont egyelőre senki nem jeezte vissza, hogy működik, másrészt L12-re még nem láttam rollback csomagot sem.
Szóval én még várnék... -
Bass
addikt
válasz monyo12 #5477 üzenetére
Lassulas,laggolas? Gyari launchert hasznalsz? Ha igen dobd ki es novara fel ott nincs ilyen,a gyari launcher neha tud roccenni de nem a telo gyengesege miatt hanem mert vacak a launcher. Akku nalam oke kb 4,5 ora kijelzo ido nekem eleg. De ettol fuggetlenul varom a lollit,szeretem az ujdonsagokat.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Kovaratis
senior tag
válasz Black&White #5470 üzenetére
Pár napja nem tudok letölteni MEGA-ról a mobilon. Nem indul. Nektek megy?
-
salieri.
őstag
Felteszem itt is a kérdést:
Honor 6 VS. Lenovo Vibe Z2 pro a jobb választás:
-
törölt tag
-
Madness87
csendes tag
Sziasztok!
m-xiaomi.hu oldalról esetleg rendelt már valaki Honor 6 készüléket? Tapasztaltok, garanciális ügyintézés?
-
miauut
tag
Csak egy kérdés. Használ valaki európai térképes igo-t a h6-on?
Miauut
Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
Black&White
addikt
válasz Black&White #5478 üzenetére
Egy ruszki srác már feltette, szóval működik a dolog:
Rollback-re, vagy root-ra eddig nincs megoldás.
-
Becksman
őstag
válasz Black&White #5487 üzenetére
Várós nagyon L04-re Kíváncsi vagyok mennyit javul majd az akkuidő (elvileg a lolliban jobb az akkuidő..
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
HoaryFox
őstag
válasz Black&White #5487 üzenetére
Ha jól értem, ezt csak B380-ról lehet frissíteni? Az is béta volna? Mert ugye a hivatalos legfrissebb verzió a B370-es.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Black&White
addikt
válasz HoaryFox #5490 üzenetére
Na most egy L12-re való Lollipop-hoz miként kapcsoltad a B380-as ROM-ot?
Mert az L04-re van.
Ezt H60-L12-re lehet feltenni B316-os ROM-ról, helyi frissítéssel.De erősen ajánlott B316 után (még a Lolli előtt) egy gyári visszaállítás (FR) is.
A megás csomagot át kell nevezni update.zip-re. -
HoaryFox
őstag
válasz Black&White #5491 üzenetére
Jájj xD elnéztem, bocsi
Csak az egyik kolléga kirakta ebben a hsz-ben a Lolli bétát L04-re, én meg azt hittem, hogy te tetted ki, sry
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Gyári billentyűzet helyett tud vki ajànlani vmi használhatóbbat? Köszi ! -
doongoo
addikt
válasz Black&White #5478 üzenetére
És még root sincs...
-
Kovaratis
senior tag
válasz doongoo #5496 üzenetére
Kipróbálnám, de a visszatérésre sem láttam tegnap semmit... Ha lehet recoveryt cserélni akkor visszaállítással esetleg. Gondolom MD5 marad...
Horovic: Mindenki másra esküszik, én például egyszer összemókoltam egy Anysoft keyboard variánst, és azt mentettem el Titaniummal. Ékezetes betű nem látszik, szal nem zsúfolt, viszont dupla koppra vált. 😃[ Szerkesztve ]
-
monyo12
tag
Szia!
Kika keyboard. Ezt használom egy hónapja.
Nézd meg, egy próbát megér! -
Black&White
addikt
L02 Lolli és rollback file-ok: [link]
-
paolinho
őstag
válasz Black&White #5499 üzenetére
Van erről esetleg valami tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest