Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
Sajnos még lollipopon is dadog a gyári launcher :-/ Nekem vannak kisebb nagyobb be be roccenesek.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
válasz Black&White #5653 üzenetére
Kicsit lehangolna, ha a végleges is evvel küszködne. A flash kikapcsolható a gyári böngészőben?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
válasz Black&White #5655 üzenetére
Azt gondoltam, de olyan menüpontot nem talalok seholse.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
takibacsi_11
csendes tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne ami lehet kicsit szokatlan de szerintem praktikus, tehát:
2 sim kártyám van de az egyik csak netes amit csak ritkán használok, ezért nem szeretnék 2 simkártyás verziót venni. A kérdésem hogy a microsd foglalat helyére be tudom e tenni tárolásra a netes simkártyát hogy amikor szeretném akkor kicserélem őket? -
Samanbacsii
őstag
válasz takibacsi_11 #5657 üzenetére
Miért nem a helyére teszed a második sim-et is?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
kmóricka
aktív tag
Hello, vmit nem jól csinálhatok...személyre szabva a csengőhang, beállításoknál úgy is van, de mégsem úgy szól ha hív, hanem az alapértelmezetten...miért?
Amúgy nagyon szép, szuper, így elsőre
[ Szerkesztve ]
-
takibacsi_11
csendes tag
válasz Samanbacsii #5658 üzenetére
azért mert 1 simeset akarok venni és nem 2 simeset és nem akarom hogy a másik simkártyám cska úgy kallódjon
-
törölt tag
válasz takibacsi_11 #5657 üzenetére
microSD slot-ba microSIM kártyát? Az kemény dió lesz
[ Szerkesztve ]
-
rafis83
tag
válasz takibacsi_11 #5660 üzenetére
Tolómérő
Bár inkább nem ajánlanám, a sim kártyában ill. a micro sd helyében is kárt tehetsz. -
Samanbacsii
őstag
válasz takibacsi_11 #5660 üzenetére
Bocs elkerülte a figyelmem, hogy nem akarsz dual simet. ... ööö ... és miért nem? Látszólag ez lenne az ideális...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
kmóricka
aktív tag
Vki emlegette itt a beszéd, hívás közbeni hangfelvételt, hogy hívás közben menüből indítható, de sehol sem találom...és nem emlékszem már mit írtak..
Most hívás közben nyomogattam, de nem jöttem rá hogyan kell -
törölt tag
válasz Kovaratis #5677 üzenetére
Anno a Xiaomi Mi3-at én is kintről rendeltem, eszem ágában sem volt, hogy a későbbiekben szolgáltatónál telefont vegyek (valószínűleg az utód is Kínából fog érkezni). Viszont 96000-ért adta Telekom a H6-ot + a TalkBand B1-et, ami jó ajánlat volt (karkötőt eladtam azonnal, így nagyon jó áron jutottam hozzá az L04-hez).
-
törölt tag
66ezer a 4ezer Ft-os előfizuval a T-nél, az nem is rossz.
-
fury71
aktív tag
válasz kmóricka #5683 üzenetére
Én egy hónapja vettem még 100-ért Talkband B1-el. Azóta elcseréltem a B1-et.
Eddig jó, csak nálam is jelentkezett a hívás bug.
Mind kimenő és bejövő hívásoknál 3-4 perc elteltével elkezd recsegni, szaggatni, mintha a másik fél egy csőben beszélne, nem értek semmit. Frissítve még nem volt.
H06-L04 EMUI 3.0 B370.
Mi lehet a gond, mert nagyon zavaró vagy frissítenem kéne?Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
annulus
aktív tag
Sziasztok!
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy némelyik bejövő hívásnál nem kapcsol be a képernyő, csak csörög a telefon?
Ha a bekapcsoló gombot megnyomom akkor bekapcsol, fel is tudom venni, de ez így eléggé hikomat.L04, nincs rootolva, legfrissebb hivatalos verzióval.
-
kmóricka
aktív tag
-
rafis83
tag
Nem biztos, hogy a telefon, lehet a hálózat lesz a ludas. Nálam is előfordul a recsegés hívásindításnál, de nem szaggat, ill. nem érthetetlen.
Inkább akkor jön elő, ha a fogadó fél készüléke csak a sima gsm hálózatot támogatja. Próbáld ki te is, hogy hívásindítás előtt a preferált hálózatoknál átállítod csak gsm-re, akkor meg kellene szűnni a recsegésnek.
Persze lehet újra is kellene húzni a telefonodat. -
mahomi
újonc
Sziasztok!
Kis segitséget szeretnék kérni töletek.Honor 6 (H60-L02) telóm van ami az elmúlt pár napban folyamatosan 1-2perc után ledob a hálozatról-és csak segélyhivás.(telenor)
Próbáltam már frissitéstől kezdve pár dolgot de továbbra sem találja a hálozatot-csak rövid ideig.
Ha valaki tudná orvosolni megköszönném-előre is köszi. -
kabalapasika
tag
Az értesítő led színét megtudom változtatni akár külön app-al?A viber üzenetet szeretném,hogy ne sárgán világítson....
-
Black&White
addikt
válasz kabalapasika #5698 üzenetére
Light flow-t többen is használják.
-
bobo4913
csendes tag
válasz svgyula #5650 üzenetére
Nem is szerettem volna de ugyereztem le kell irnom. Igazabol az aksi gyenge ami zavar, es ahogy olvastam elég jol birja a honor6 igy gondoltam meger egy probat. A masikkiszemelt egy S5 lenne de annak eleg sok hibaval kapcsolatos hozzaszolas van a topikjaban.
MunezXBK: ezt oromel hallom
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest