- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Aktív témák
-
Manta
tag
Most jutott eszembe: hangvezérlés! :) Ilyen is létezik már régóta.
-
Manta
tag
Azt megköszönném, de csak később lesz aktuális, szeretném bevárni az Epia M megjelenését. Ettől függetlenül nekikezdek olyan dolgoknak, mint táp, vagy erősítő. Még friss a gondolat a fejemben, de majdnem biztos hogy meg fogom csinálni. Le kell kötnöm magam valamivel, különben megkattanok, és ez pont jó erre :)
-
Manta
tag
Nincs másrészt, csak egyrészt :) És az a hangerő volt. Nem bírok ma fogalmazni.
-
Manta
tag
De az erősítőnek milyen bemenete van? A gépből gondolom line-outon menne ki a jel az erősítőbe, de meg kell oldani egyrészt a hangerőt (nem csak egyégesen, de hangszórónként).
-
Manta
tag
Ez kérdés volt, tehát a végére képzeld oda ezt: ?
-
Manta
tag
Akkor következő kérdés :):
Te hogy oldanád meg, hogy a hangszórókimenetből négy autóhangszóró kimenet legyen, meg egy az esetleges mélynyomónak. -
Manta
tag
Link helyesen: [L]https://www.overclockershideout.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=o&Product_Code=5UTLT&Category_Code=DE[/L]
-
Manta
tag
Jaaa, csak földi sugárzású adókra gondoltam. Igazából nem elsődleges szempont, de ha rádió nélküli kivitelt akarok, akkor adja magát a rádiós TV-tuner, amiben ugye ott a TV lehetősége, különösen, hogy ha már beruházok egy színes kijelzőre, akkor legyen rajta TV is. Dugóban jó az is :)
LCD-nek ezt néztem ki, állítólag 29.900 pénz: [L]http://www.overclockershideout.com/movies/lcdtv.mpg[/L]
Mindössze a felbontással van a bajom: lelóg róla a desktop, gondolom a full képernyős film is. -
Manta
tag
A 7 kilót én sem értem, akár elírás is lehetne. Nálam se egy Lexusba lenne beépítve a rendszer :). Az elgondolás meg is van, egyelőre a tápot kell kigondolni (van is fórum róla ha jól emlékszem), aztán kell olcsón egy kijelző, valahol olvastam, hogy 30-ért már van. Egy infrás trackballal jól lehetne vezérelni is. Epia alapú lenne, gondoltam egy erősítővel egybeépített változatra, rádióra se lenne szükség. Már ha meg lehetne oldani hogy egy TV/rádió tuner kártya elég jelet kapjon. Na ez az amit abszolút nem vágok, megoldható ez egy kocsiban?
-
Manta
tag
Na, ezt fogom én megcsinálni, csak sokkal olcsóbban. Windows CE-ről vannak infók magyarul, vagy érthető módon angolul?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest