- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
janpotocki #15 üzenetére
én még ennél is butábbat szeretnék, valami félig-meddig célhardverrel. meg gprs stb. meg telózni is lehessen vele.
-
janpotocki
senior tag
-
lapa
veterán
sztem sokkal jobb lenne egy ugyanilyen kinézetű mobil terminálkliens. a fele cucc nem kéne bele egyből könnyebb és takarékosabb lenne.
-
xedos
addikt
Nekem tetszik
Bár a csatlakozókat rakhatták volna ajtó mögé...
Viszont van nálunk egy éríntőképernyős gép... hát nem egyszerű pontossan eltalálni mindent rajta... -
WN31RD
addikt
''az acer lifebookjai''
Úgy érted, néhány F-S LifeBook, és Acer TM?
Hát ha most még nincs érintőképernyős subnotebook, akkor majd lesz. Szerintem inkább lenne igény ilyenre, mint ezekre a billentyűzet nélküli csodákra.
Egybéként engem nem hoz lázba a dolog... pozicionáló eszköz nélkül még éppen el tudnám képzelni az életet (nehezen), de (kényelmes) billentyűzet nélkül nem. -
moonman
titán
az acer lifebookjai pl ilyenek Bővebben: link
egy subnotin azért nincs érintőképernyős bevitel. -
WN31RD
addikt
Kíváncsi vagyok, mennyire sérülékeny a kijelzője egy ilyennek...
Ha már tábla-PC, akkor inkább valami kifordítható kijelzős subnotebook, az sokkal használhatóbbnak tűnik számomra, mert a tábláskodás mellett ''normális'' használatra is alkalmas. -
moonman
titán
válasz
janpotocki #4 üzenetére
ja, hát alkalmazásfüggő. de mindennapi használatra nem jönne be, ha már ki kell pakolni, akkor notebook.
pont olyan kényelmetlen lehet, mint pl ez Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Könnyebb, kisebb, robosztusabb... Mi az hogy robosztusabb, az nehéz, ordenáré jelző. Ez képzavar. Jól tévedek?
-
biokill1
tag
Hát ja. Ezt én se tudom mire lehet használni...
-
moonman
titán
na ez az, amit nem tudnék semmire használni.
pda-nak óriás, notebooknak kis tudású és amúgy is kényelmetlen az egész.
egyszer láttam valami promo filmben, hogy nővérke a kórházban tablettapc-vel rohangált vizitelni és hűdemilyen kényelmes erre jegyzetelni, aztán az irodában feltenni konzolra és pc-ként használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Filmvilág
- Vicces videók
- Diablo IV
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest