- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLacc
senior tag
Akkor gondolom ez lesz a Dell X1 utódja is (bár a belsején kívül nem látok sok változást)...
-
hzcs
senior tag
Az én notimban csak 1 dolog Samsung. Már 5-ször cserélték. Még mindig szar. Ha ingyen dobnák is visszadobnám

-
tkazmer
addikt
Asszem biztos, h köv notim egy ilyesmi subnoti lesz....egyre jobban tetszenek
-
Flashback
veterán
-
nemtommi
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
-
Bgs
senior tag
-
nap
addikt
-
orbano
félisten
most komolyan gondoltad/gondoltátok, hogy két TELJESEN más kategóriájú notebookot hasonlítotok össze? Egy belépőszintű, félgagyi költséghatékony 15 colos monstrumot egy csúcskategóriás ultrahordozható notival összehasonlítani kb olyan, mint ha arról beszélnénk, hogy a Tatra 813 vagy a Lamborghini Murcielago e a jobb kocsi

-
Flashback
veterán
Vágom. Persze a subnotiknak ez a lényegük. Kicsi, könnyű, és sokáig húzza. Csak szerintem akkor is sok. Bár mondjuk ezzel láthatólag nem az átlag magyar usereket célozták meg.
Egy laptop ár/teljben sokkal jobb és sajna a magyar közönségnél ez számít.
Ha van is benne venti rohadt halk. Ha nagyon hallgatózik az ember inkább a winyó seekelése hallatszik. -
dabadab
titán
Ize, lathatoan nem nagyon vagy kepben notebook-ugyileg

Az a laptop valoszinuleg egy 15''-os batar (ja, es van benne venti, melegszik rendesen, a 3,5 centi rengeteg, az a muanyag meg minden, csak nem strapabiro) ez meg egy 12''-es subnoti - abszolut nem egy kategoria. Ja, es teljesen fals parametereket vettel, egy ilyen gepnel ami szamit: meret, suly, uzemido - ezek teren meg messze vezet. -
Flashback
veterán
Bár nem subnoti de: 2.65Kg, igen műanyag de nagyon merev és strapa, nincs benne venti, heat pipeos, nem igazán melegszik, inkább csak langyos, 35,2mm magas, 2 órás az aksija... Ja és 180 volt nettóban
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
egyre szimpibbek ezek a sub notik

-
dabadab
titán
-
Csapi007
veterán
Hello
Nem sok ez az ár egy ilyenért?
-
Tyberius
aktív tag
Az egy dolog, hogy nem tetszik, de azért egy kép még nem ad elég információt ahhoz, hogy ítéletet mondj róla. Én így látatlanban azt mondom, hogy azért a magnéziumötvözet és a vízipisztoly-műanyag között lehet egy icipici különbség... Úgyhogy majd inkább akkor mondok véleményt az anyagáról, ha a kezembe veszem. Mert egyszer a kezembe fogom venni, abban biztos vagyok...

mod: hoppsza, megelőztek
[Szerkesztve] -
Senior tag
aktív tag
-
orbano
félisten
akkor már inkább a sony ilyen kategóriája

kicsit vizipisztoly-műanyag hatása van, nem tetszik. paraméterben is láttunk már jobbat
-
Senior tag
aktív tag
-
Senior tag
aktív tag
Ilyet nekem is kérj, nagyon tetszik. Hirtelen kivetnivalót se találok benne. Szóval nem vetném ki.

-
Flashback
veterán
Hát szerintem a designon kícül semmi igazán extra... Paraméterei inkább csak jók. A fater asus notija egy éve volt 800-900 euró és az: 60GB HDD, 512 Ram, Wifi, Mobil proci... Szóval szerintem drága...
-
Tyberius
aktív tag
Nagyon csinos, technikailag és külalakilag is igényes, tetszetős jószág, csak drááágaaaa

-
macilaci78
nagyúr
-
X-COM
nagyúr
van nagyobb,80as
-
janpotocki
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
Az 1,8'' kell a fizikai hely, a fogyasztás és a hangtalanság szempontjából, nem is tudom, ilyen mérettel van-e nagyobb tárkapacitás. James Bondnak minden esetre könnyebb noti jutott beépített ODD-vel, igaz, az lélegzik, ezt viszont nem lehet ölben tartva megfolytani. Nekem is nagyon tetszik, jól összerakott cucc, de kíváncsi vagyok, 4 év garral mennyibe kerülhet?
Olyat lehet csinálni, hogy azt a negyed giga ramot egy az egybe megetetem a grafikus chippel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A4500 64GB 2TB NVMe SSD magyar vbill gar
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/newsx/2006-11/15541_samsung_q40_side.jpg)