Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
proszalac
csendes tag
szevasztok!
én egy pinnacle 300i PCTV kártyát használok. kábelhálózat híján a sugárzott adokat veszem. az egyetlen gondom, hogy teljesen rendszertelenül néha az adás nagyon szaggatott. a gép képességei nem indokolnák (AMD 2,6+,512 Mb, 128 Mb video). lehet ez antena probléma (beltéri házilag fabrikált antennát használok)? hol tudnék vételre alkalmas antennához jutni?
A másik probléma a hozzá mellékelt szoftver. Pinnacle Media Center. írtó gagyi...sajnos az ingyenes Chris tv-vel viszont nem produkál hangot (integrált AC97 hangk). Egyébkjént elégedett vagyok...
-
cyclops
csendes tag
Én nem vagyok megelégedve a Pinnacle-al. Vettem egy USB-s tunert (e100) a hozzáadott szoftver nem működött win alatt. A legfrissebb sem igazán (hang nem volt). Linux alatt (!) sikerült működésre bírni és használni, de akkor meg kiderült, hogy a 450-500 MHz feletti adásokat sokkal rosszabbul veszi mint a tök régi PCI-os Pinnacle PCTV Studio kártya. Ennyit erről.
-
sekli
addikt
szerintem nagyon jo...

A Pinnacle-lel nagyon meg vagyok elégedve... -
adavid
csendes tag
Elnéztem

-
adavid
csendes tag
A kisérleti fázison már túljutottunk, érdemes megnézni az Antenna Hungária kínálatát:
https://www.antennadigital.hu/
-
balco
aktív tag
Pesten (Szabadsághegy?) és a Kab hegyi torony körzetében megy a kisérleti adás, ha jól tudom m1, m2, Duna. 2-3 éven belül valami EU direktíva szerint kötelező lesz áttérni az országos analóg sugárzásról erre. Várjuk! Utálom a buta TVműsort, de a vonaton meccset nézni király lehet

-
Gamma
tag
Szimpatikus ketyere ... kar h nalunk meg nem igazan terjedt el ... (gyanitom a kozeljovoben nem is nagyon fog
)
Apropo: A hazai bevezetesrol (ugy tudom pl. m1 sugaroz igy) tud valaki valamit ? -
bumper
senior tag
jó cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)