Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Őszintén szólva nekem is a matematikai művelet ugrott be a hűtő nevéről. Bár nem tudom, mi köze a kettőnek egymáshoz, hacsak az nem, hogy a borda felülete szinuszhullámot mintáz

Egyébként érdekes jószág, bár én is kíváncsi lennék, nem okoz-e túl nagy zajt a szokatlan elrendezés. Mindenesetre én inkább előbb tesztelném, azután mondanék véleményt, hogy mennyire hihetők a zajértékek és a passzív hűtésre való hajlandósága.
Ja, és az téves elképzelés, hogy a venti ''poros levegőt fúj az ember arcába'' - mivel a ventik légáramának útjában jóval több levegő mozog, mint pl. a szekrény teteje fölött, ezért több por is rakódik le. De ez egyensúlyi folyamat, mindaddig, amíg nem bolygatjuk meg a kialakult porréteget, a venti által fújt levegőben egy szemernyivel sincs több por, mint a szoba levegőjében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest