Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Amilyen birkák az emberek, lesznek akik pénz adnak érte. Nem baj, hogy még kijelző sincs rajta, ha Apple is meg iPod is, akkor ez sem számít, mert az olyan ''trendi''. Ezek teljesen hülyének nézik az ember.
Nem tudnák elég olcsón adni, amennyit én adnék egy olyan lejátszóért, amin nem elég, hogy kijelző sincs, még össze-vissza is keveri trackeket.
Próbáljátok elképzelni, hogy hogy szólna pl. - hogy egy ismertebbet mondjak - ''Mike Oldfield - The Song of the Distant Earth'' albuma, ha összekevernék a trackeket, vagy bármely hasonló ún. koncepció album.Én leginkább ilyen jellegű hallgatok, úgyhogy nekem teljesen használhatatlan lenne.
Max azt lehetne csinálni, hogy egy album = egy track.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Akciókamerák
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest