Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Irok igy egyet.

Regen OS atrakasa masik diszkre igy tortent... Alma+A, Alma+C, uj diszken Alma+V es csokolom. ;)
Na, ez IDE-s mekintocsoknal egyaltalan nem mukodott/mukodik. Biza, kell install diszk, oszt arrol Prefs-bol Startup diszket szelektalni.
Nem hittem el, de tenyleg ez a helyzet... aztan meg lehetne kilometerhosszu egyebeket is irni, de szerintem felesleges, mivel lejart technika.
A jovovel en meg ugy vagyok, hogy nem latom sehogyse. Szerintem most elloptak elolunk. Ismet. ;)
Jo, azert szeretnek en is OSX-et hasznalni egy akarmilyen nehezvizgozgeneratoros villanybalalajkan, ami szerintem meg is fog tortenni, majd okos _OROSZ_ hekkergyerekek megoldjak.
A veg elott meg beruhazok egy PPC-s mekintocsba es hasznalom mig meg nem doglik. ;)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest