- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Mindjárt sírva fakadok...
Én hozok idióta példákat? Ahány hasonló topik megjelenik (illetve megnyitod), mindig eljutsz odáig, hogy a GPL licensz megöli a világot, az open source a Sátán ivadéka, csak a fizetős programok jók, a többi nem használható.
Nem zavar, ha tonnaszám kapsz ellenpéldát, az sem, ha szinte könyörgünk konkrétumokért. Nem értem, miért fáj neked, ha valaki jobb programot ír, és netalán olcsóbban (akár ingyen). Vagy hogy mi akadályoz meg abban, hogy az alkotóját megkeresd és megbeszéld vele a licenszelés feltételeit.
Mindenesetre nem az én problémám, mások meg tudják oldani, van példa (L)GPL-es kód felhasználására fizetős programokban, de ez ne zavarjon.
A tudatos felhasználó köszöni szépen, sokszor el tudja dönteni, mi felel meg legjobban a céljainak. A legnagyobb kárt inkább az ilyen szemellenzés okozza, amikor vadul leragadnak egy megoldás, egy program, egy világnézet/istenség mellett, és csak abban gondolkodnak.
Ha nem akarsz, ne regálj, nem baj. Így megint nem adsz ugyan választ semmire, de majd buzgón olvasom a hozzászólásaidat, hátha egy _megértem_, mi is konkrétan a problémád.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- VGA kibeszélő offtopik
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest