- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem hiszm, hogy egymás utáni generációkról lenne szó. 5 év múlva az 5000+ is ugyan olyan gyíkság lesz, mint ma a P1.
Remélem is, de kötve hiszem. 5év múlva visszatérünk rá, de olyan gyíkság legyen ám, ''mint ma a P1''..
És két éve volt 3000+ a max (most ne köss bele, ha 3200+, mind1, nem néztem utána). Az 5000+ az ''kis'' csúsztatással 2x gyorsabb (többszálú progiban biztos, sőt), szóval ugyanúgy van az, hogy 2 év után van 2x gyorsabb proci, és mivel mindkét esetben csúcsproci volt, ezért ugyanannyiba kerül (sőt, igazából most kevesebbe)
2 éve és 8-10 hónapja volt az első bejelentés a 3000+-ról, és 300 dollár alatti áron jelentették be, 2003 végén már 200$ volt. Ehhez képest a mostani ''csúcs'' 4800-5000-5200 eléggé elszállt áron van, bizonyára dupla teljesítmény, de ''dupla'' áron. Hol láttál te kevesebbet? ''Most'' (06.06) 200 dolcsiért, majd' két és fél évvel később, kapsz egy 200Mhz-cel nagyobb órajelű procit, ami ugyan dc-s, meg ddr2-es, kevésbé is melegszik, de nem az igazi.
Engem amúgy sohasem a felső kategória érdekelt, mindig a legoptimálisabbat igyekszem választani ár/teljesítményben, és ezt az alsókategória jelenti számomra, és ott hiányzik nekem egy ideje a jelentős fejlődés. Elértünk egy szintet, ahonnan már egyre nehezebb továbblépni, és úgy látom, hogy érdekeltek ebben a procigyártók, hogy minél tovább nyújtsák a rétest.
tjhooker464/#51: Megértem az álláspontodat, csak nem tudok azonosulni vele.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
pf
Te nem tudom melyik bolygón éltél eddig, mert én anno megvettem az első p1-es procimat ~30k-ért, most meg pár hónapja a 3000+ venicemet 27-ért, melyik a gyorsabb? Komolyan nem tudom mit nem lehet megérteni vagy félreértelmezni abban, amit írtam. Nem technológiaváltásról beszéltem, és nem olcsóbbságról, hanem arról, hogy elég régóta ugyanolyan teljesítményt kapok ugyanannyi pénzemért. Régebben eltelt két év, és kétszer gyorsabbat vehettél az előzőnél, olcsóbban. Most meg kicsit belassult ez a folyamat, ennyi, így látom. Nem tudom érthetőbben írni, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest