- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Tudod, Tildi, idén nyáron borozgatánk kint egy ismerős erkélyén. Ittuk a Sangriát, mint az ökör. A házigazda hölgy korábban a GDF zseniképzőben dolgozott - ahova én is jártam, így jutott eszébe a sztori. Szóval most a SUN Microsystems-nél van. Visszaemlékezett a régi munkahelyére, felhívta hát a Szelezsán Jánost, a GDF mindenható atyaúristenét és felajánlotta neki, hogy a SUN felszerel nekik egy komplett labort! Egy húszgépes termet, meg egy bivaly szervert. (Nem egy StarFire-t, de valami erősebb darab szervert :D) Képzelheted, a halltotak alapján a víz levert! Egy teljes teremnyi SUN gép! Félénken megkérdeztem: -Na és hol tart most ez a prodzsekt? Az ismerős lány vállat vont: -Sehol. Szelezsán doktor két éve nem válaszol az e-mailjeimre, pedig vagy öt-hat levelet is küldtem neki. Aztán meguntam. Nehogy már én könyörögjek neki!
Szóval van ilyen hozzáállás is. No comment.
Aktív témák
- Airsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest