- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
szupermacs #87 üzenetére
Alapvetően ezzel nincsen probléma, a mai focit a pénz mozgatja első sorban. Itt meg ugye az is bejött, hogy itthon nem jutott lehetőséghez.
Viszont azon meg akkor ne sértődjön meg, ha a magyar válogatott ellen pályára lépve kifütyülik - a svájc-albán meccsen is ez történt minden svájcban játszó albánnal, tehát a csapat 70%-ával -
válasz
szupermacs #74 üzenetére
Egyetlen probléma van. Semmilyen építő jellegű kritika nem hangzott el.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szupermacs #80 üzenetére
Én csupa nővel vagyok most körbevéve, de mindenki erről beszélt.
Az egyik egy ezrest tett a magyarokra, most örül. -
Vladi
nagyúr
válasz
szupermacs #78 üzenetére
A helyes kronológia: győzelem - öröm - öröm blogban kifejezése - megmondóemberek megérkezése akik megmondják, hogy neörüljél - agyfelbszás - megmondó embernek megmondás - megmondó embernek megmondó megmondó embernek megmondás, hogy nemegmondja. Itt járunk.
Örül még valaki, vagy azt teljsen sikerült szétvágni?
-
Vladi
nagyúr
válasz
szupermacs #76 üzenetére
"Csak nem bírom a"
Oszt nem teccik valami? Evvan.
Várjál, összerakom logikailag:
Jönnek megmondó emberek, akik megmondják, nekik megmondják megmondóemberek és neked nem tetszenek a megmondóembereknekmegmondóemberek. Okés.bocs, nem összekavartam:
Nem tetszik neked a megmondondóembereknekmegmondóemberekamikormegmondják.Na így helyes.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szupermacs #74 üzenetére
Hagyjuk már. Ne csőrcsavard már. Egyszerűen ide jöttünk örülni, és jött pár okos, hogy elrontsa. Megmondó emberek vannak, jah. Mint te is.
szabonagyurban legalább annyi gerinc volt, hogy távozott.
-
válasz
szupermacs #72 üzenetére
"Mert te megmutatnád, hogyan kell ha nem tetszik?
LOL!" -> Ezen kijelentésedre írtam ezt a kis litániát. Erre azt mondod, hogy nem érdekel. Ok.
"Szerintem ezen nem kellene felkúrnod magad, hogy vannak megmondóemberek." -> tudod ezzel az a bajom, hogy évtizedek óta erről szól a magyarság. Hogy sosem jó semmi, mindenben a hibát keresik az emberek. Ahogy nagyapám mondotta volt: Még a szar is ízetlen nekik. ÉS igen felkúrom magam rajta, sőt már kezdek benne megcsömörleni. Semmiért nem tud hálás lenni a magyar, semmiért.
És igen, akik okoskodik, mutassa meg, hogy szerinte hogyan kellene. Nem a gép előtt osztani az észt. A lehetőség mindenki előtt adott. És majd, ha valamit érdemben lerakott az asztalra, akkor lehet bárminemű joga kritizálni azt aki csinálja. Addig ne tegye.
-
válasz
szupermacs #65 üzenetére
"Érvelésed" - már ha annak lehet nevezni ezt az ide böfögést/hányást - annyira szánalmas, hogy legszívesebben válaszra sem méltatnálak, de kivételt teszek. Az általad kiragadott mondat azon savanyú emberkéknek szólt, akik mindíg mindent jobban tudnak. Erre reagáltam, hogy akkor gyerekek lehet villantani, nem a fotelből ugatni.
De ha érdekel igen megmutatnám, ha lenne rá lehetőségem. 10 éves korom óta fociztam 24 éves koromig több amatőr bajnokságban. 24 évesen volt egy laza tüdő lobectómiám, melyet követően fél évvel már újra játszottam, pedig 20%-al kisebb a tüdő kapacitásom. Gyerek koromban egyetlen dolog szabott gátat annak, hogy elmenjek profi egyesületbe és az a kibaszott szemüveg. Most már kontaklencsével tolom lassan 11 éve, de 30 évesen az esélytelenek nyugalmával játszanék bárhol is profi szinten. Gyerek korban sajnos a kontaktlencse nem volt opció.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szupermacs #65 üzenetére
TE MEGMUTATTAD! AZAZ!!!! MEGVAN!
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest