Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) UnA


UnA
Korrektor

Tudom, ízlésről nem érdemes vitatkozni, ezért csak egyszerűen kijelentem, hogy ez egy ronda óra :) Megnéztem a kínálatot, és még retrónak is gagyi ;]

(#2) Hieronymus válasza UnA (#1) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Nem ízlésről szolt a dolog, nagymamának kell.

Követelmények.
Legyen könnyű, legyen pontos és mutassa hanyadika van. Ez utóbbi feltételnek a mechanikus tárcsa megoldások nem felelnek meg, mert nem követik pontosan a hónapok napjait. Legalább is ebben az árkategóriában.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#3) vamzi


vamzi
őstag

Nekem pont ellentétes tapasztalatom van az amazonnal. Tavaly valaki valahogy amerikából rendelt az én accountommal (nem szerezték meg a jelszavam, két lépcsős azonosítás is bevolt kapcsolva a telefonomra), amit érzékeltem és egyből jeleztem az amazonnak. A biztonság kedvéért lecseréltem minden jelszavam. Majd kb 2 hét múlva ismét rendelt valamit, de ekkor már az amazon jelezte nekem, hogy gyanús az accountom, ezért lockolják. Na és innentől kezdve indul a bénázás, mert az amazon csak akkor szedi le a lockot, ha tudom bizonyítani, hogy enyém az account. Gondoltam ez könnyű lesz, mert nem törlök emaileket sosem, ezért minden rendelésem és számlám megvan. Na igen, de egy 2 éve lejárt bankkártyáról kérnek fotót és igazolást, amit nyilván nem tudok bemutatni, mert a kártya nincs meg, a bankomtól pedig nem fogadják el az igazolást.

Fél év huzavona, chat, levelezés, telefonálás és meguntam regisztrátam új accountot...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.