- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Én nem értem mit kell ezen vizsgálni... Azért hogy lefaragjanak fél millimétert feleakkora akkut tettek bele mint kellett volna, de hogy el lehessen adni, a kapacitás hiányát a szerencsétlen akku kínzásával próbálták pótolni (aka QC). Egy kis meleg helyen lévő viszonylag érzékeny akkut (li-ion) a normális töltőfeszültség több mint kétszeresével, viszonylag nagy töltőárammal, 10%-al túltöltve csodálkoznak hogy pukkan...
És ez nem csak a Samsungra igaz, hanem az összes gyártóra aki van olyan hülye és azt hiszi hogy az a minimális vékonyítás megéri azt, hogy az akkumulátort állandóan a csúcson túl járatják.
Én személy szerint örülök hogy kibukott ez a balhé, így legalább minimális esélyt látok rá, hogy a többi gyártó tanul az esetből és elindulnak valami normális irányba ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 10
- Óra topik
- Jön a Shenmue III Enhanced
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest