Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ott nem az a gond, hogy túlhevíted, mert bírja az, hanem hogy könnyen zárlatos lesz. De legalább a szélén van. Én se szívesen taknyolnám.
Ha már, akkor inkább összeónozni (kis csepp legyen rajta) egy vékony rézszálat, odaérinteni arról az oldalról, és a pákát is. Aztán talán megfogja...
@Jack Hunter : Hát, valahogy így. Vagy nem kéne szemetet gyártani, és/vagy az embereknek meg kéne tanulniuk használni a dolgaikat.
Munkahelyemről kidobtak volna egy rakás cuccot azért mert koszos, meg csomó lapos volt a selejtben, mert le volt merülve
Na most ezeket úgyis olyan cégnek adjuk, aki továbbértékesíti, és előtte rendberakja. Tehát ami nem full halott, az mehet is nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Na most ezeket úgyis olyan cégnek adjuk, aki továbbértékesíti, és előtte rendberakja. Tehát ami nem full halott, az mehet is nekik.