Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
válasz
Bluerainbow #94 üzenetére
sok szerencset az uj cucchoz
igenszep darab
-
HawerKing
őstag
válasz
this is life #64 üzenetére
Van mar hivatalos JB ?
-
HawerKing
őstag
válasz
Bluerainbow #59 üzenetére
Kihasznalatlansag miatt valtam meg tole, volt hogy majdnem 2 hetet allt keszenletben az asztalon megcsak kezbe sem vettem. Rajottem , hogy kenyelmetlenebb mint a notebook
ettol fuggetlenul jo tablet s boven megerte a penzt.
-
HawerKing
őstag
Eladtam a tabletet s vettem egy Acer CloudMobile S500 at
-
HawerKing
őstag
Na ez erdekes kerdes. Fentebb irtam egy hasonlot , a hivatalos oldalon levan irva hogyan lehet szoftot frissiteni a 09b n. Az a gond hogy ha ramesz a leirasra a sima 09 leirasat adja ki s azon ugye van fizikailag hangero gomb s azt lekell nyomni kombinalva ahoz hogy belepjen a szukseges menupontba. Itt jon a gond ugyanis a 09b n nincs hangero gomb :-D gondolom a C n sincs. Irtam nekik emailt de nemis arra valaszoltak hanem egy sablonos duma jott amit szerintem minden feltett kerdesre elkuldenek
egyenlore nincsennek gondok a szoftal, de azert jo lenne egy JB frissites. Kell nezni a hivatalos oldalt hatha...
-
HawerKing
őstag
Kozben rajottem
keves lengyeltudasommal kapcsolatba leptem a gyartoval
s szereztem par informaciot
a megnevezesek a piacoktol fuggnek. Gondolom a regiokra ertette
pl romaniaban csak a B s kerult forgalomba, latom nalatok tobb is
Na mind egy nem ez a lenyeg hanem az, hogy jo tablet jo aron
Miota megvan a Lumia 900 am azota kevesebbet hasznalom tabletet, estenkent megnezek egy sorozatot rajta aztan rakom le s keszenletben igy kibir egy hetet az esti kis filmnezesekkel egyutt.
Viszont azt most tanacskent elmondom, hogy ne ragd tele mindenfele felesleggel mert akkor egy ido uton belassul...
-
HawerKing
őstag
válasz
fjanszi123 #45 üzenetére
Ezen a tableten is nagyon jól lehet netezni , s ez a tablet egy "jó olcsó tablet" a Steelcore nyilván erősebb s az egy "jó tablet" de plusz 16 ezerel nemtul olcsó. Nekem ennyi pénzt nem érne meg pluszba, s az aksija sem erősebb s ráadásul a két mag hamarabb meritené.
-
HawerKing
őstag
Sziasztok , allitolag van frissites a tablethez, legalabbis a magyar facebook oldalon ezt irtak, utanna is neztem a hivatalos oldalon, s van egy Software update. De sajnos nem irja, hogy mit is tartalmaz, szerintem ez nem egy frissites hanem az alap software, s ami meg erdekes van mellekelve hozza egy utasitas pdf ben ahol azt irja , hogy ha csatlakoztatva van a tablet a gephez amiben elvan inditva a frissito program megkell nyomni a hangero es bekapcsolo gombokat egyszerre a tableten
no de az OV-TB-09B n nincs is hangero gomb... Ez kicsit elszomorito, szerintem egyenlore a hivatalos oldalon csak a sima OV-TB-09 (ezen van hangero gomb) hez van support, ( ha annak lehet ezt nevezni
a sima gyari soft)
-
HawerKing
őstag
válasz
Bluerainbow #39 üzenetére
Azta rohadt ez nagyon cucc
Jobban belegondolva nemtul sokban kulombozik, a hatlap a milyenken jobban tetszik mert egyszinu az elolapi kerettel s nem felemas, a procija az mar dual cores ahogy latom s +600 miliamper az aksi de ez nemsok pluszz lessz a ket magos procihoz
Voltak jelentkezok a tabletemre akik meg plusz 50 leit is dobtak volna ra csak adjam el. De tudtam, hogy elfogyott az uzletbe s azert nem adtam, de ha ez kaphato lessz itt s nemsokkal dragabban akkor tutira megveszem, s a regit eladom. -
HawerKing
őstag
válasz
Bluerainbow #37 üzenetére
Azert kicsit tuloznak a Facebook oldalukon Pl Full HD Felbontas
Lassan elterjesztik, s lessz siker belole ha marad az olcso arazas, foleg ha az OV-TB-09B hez hasonlo jo cuccokat arulnak.
-
HawerKing
őstag
válasz
Bluerainbow #10 üzenetére
jaja már ment is privi, asszem jól megleltük itt egymást kolléga
az aksi tényleg jól bírja
-
HawerKing
őstag
válasz
Bluerainbow #6 üzenetére
ha azt mondanak 120 helyett 200 ért visszaveszik akkor sem adnám vissza. maximálisan megvagyok elégedve vele, legtöbbet youtube videókat nézek s simán viszi full hdt s mint a bemutatóban is hangsulyoztam a 2 darab difuzoral iszonyat szépen s hangosan szól a zene. s kijelzo sem vészes szerintem igazán szép bár néha fura ha sokat használom Super amoledes galaxy s plusom srá nézek erre akkor van különbség.
neked is ez a model van? ja a toll az feleslegesviszont a billentyuzet nagyon kényelmes :-) raktam bele 32 gigas kartyat s siman elbirja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest