- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Persze, ezért is hallgatok meg hallgatnak sokan pc-n zenét, mert kényelmes nagyon.
Igaz ez egy kompromisszum, mert a minőség sose fogja elérni egy rendes hagyományos cd player-erősítő-hangfal láncét. Persze vannak megoldások, amivel javítható a pc, mint gyenge láncszem hangja. (digitális kimenet, frankó hangkártya, jó IC kábel, stb)
Anno énis elhittem, hogy húú a lossless az milyen király, mer' az mp3 egy fos. Nos ez nem egészen így van. Volt egy egyszerű kis tesztprogramom is ABX tesztet lehet csinálni vele, ugyanazon szám .mp3 és .flac változatával. Voltak számok, ahol halottam különbséget a 320kbps mp3 és a flac között, de a legtöbb esetben nem bírtam eltalálni.
Onkyo hi-fi erősítőm és JBL hangfalaim vannak. +a PC...()
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest