- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Hat en szerencser csak 3 reszt kaptam meg magyarul, atobbit felirattal neztem (roman felirat) es nem modndom, hogy nem volt hadarasnal, hogy pauseoltam de na..nem volt vele bajom.
Az utolso 3 reszt, amikor megjelent nem volt hozzajuk felira es annelkul neztem, egy ket szo kivetelevel ertettem mindet (peddig nem vagyok egy jo angolos)Igaz, nekem konnyebb, mert identol 3 roman sraccal lakom es ha tolluk kerek filmet akkor az biztos, hogy angol es estleg hozza felirat...mar lassan megszoktam
De tudd meg ez jo is, mert a roman kollegak, leven, hogy angol filmeken szocializalodtak 4 eves koruktol sokkal jobban bbeszelnek angolul mind a magyar ismeroseim 95%..
-
gzbotii
nagyúr
En nagy Star Trek fan vagyok
Meg Spoc szerepet simman eljatszhatne egy filmben.
Igen, nekem az egesz 2. evadbol ez maradt meg. Tobbire ennyire reszletesen nem emlekszem. Az egyik legjobb jelenet (bitches be crazy utan). Szerintem.Amugy meg lattatok Jim Parsons-al interjut? Szerintem nem erdemelte meg a dijakat..hisz tisztara o Sheldon. Semmit nem kellet szineszkednie
-
gzbotii
nagyúr
5. eved, ha nem csalodom es 4. resz (bar ezt csak emlekeztbol irom).
Eleg uj kell legyen ahoz, hogy legyen benne i4sAmugy meg semmi kep ne nezd magyar szinkronnal, ha teheted mert nagyon elrontja az egeszet. En is rakok hozza feliratot mert a sok technokrata kifejezest meg ha gyorsan beszlenek nem ertem
De igy sokkal jobb mind magyarul
(#2) Brutforsz: igen, ez bennem is annyira mely nyomott hagyott, majd leestem az agyrol ugy rohogtem. Es csakugyan nem art egy kis tudomanyos sszellmemiseg mert maskepp tenyleg nagyon sok dolog nem jon at az egesz sorozatbol.
Ja, es kozben ma megneztem az utolso megjelent reszt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Linux Mint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest