Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teaway
veterán
"Tudod, mit hallgattam tegnap? Modern Talking-ot."

-
Kephamos
addikt
A háttérben Twin Peaks megy?

-
4 SZ
újonc
Na, itt vagyok, reszkessen aki él és mozog.
És az persze kimaradt a leírásból, hogy mennyiszer nézte meg az egyszeri egy ember a shop stop c. filmet.

-
guga
Közösségépítő
Hja, már én is gondoltam rá, aztán ennyiben maradtunk
baromi lusta vagyok
Már ez a hozzászólás megírása is hatalmas előrelépés tőlem
-
ricky731
tag
Jó lenne már új Guga írás.....

-
JonesC
tag
Hihi, te guga te matekzseni

6 milliárd emberrel számolva, és az átlagos 5 liter vérrel/kopf az kb 30 milliárd liter vér/minute

-
guga
Közösségépítő
A vízfelhasználás az ivásra korlátozódott, de az egészben az a szép, hogy épp csak elkezdtem megírni, tehát nem végleges. S pont akkor jött faterom érdeklődve, hogy mit bogarászok, vesztemre elmondtam neki, s aztán leült mellém, elkezdte ő is vakarni a fejét, hogy mi mennyi

Szóval az írás eleje is kidolgozatlan, pontatlan, a beszélgetés is csak egy vázlat, s még is így kerek (nekem).
Na meg ez az első alkalom, hogy beszélgetést adtam közre. -
Csemike
aktív tag
A szakáll még hagyján, de a vízfelhasználását elnézve csak 476 alkalommal zuhanyozott.
Tekintve, hogy egy év 365 napból áll, és 83 évig élt, ez igen csekély.
Ha viszont a 28575 liter vizet csak ivásra fordította, akkor is, napi 2 literjével számolva az jön ki, hogy csak 39 évig fogyasztott vizet (ami egyes embereknél teljesen reális
).Ha jól számoltam, de matekból egyszer megbuktam.
-
guga
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hja, az volt a terv, hogy leírom, ezért vettem fel a beszélgetést, jegyzeteltem, hogy azt fogom kidolgozni, de már elmúlt

-
guga
Közösségépítő

-
csimav
őstag
Azta

-
Andie
őstag
Mingyár lejön a wav, de addig is egy furcsaság: 304 alkalommal borotválkozott. Ha úgy vesszük, hogy 20 éves korában kezdte, akkor ez azt jelenti, hogy 75 naponta borotválkozott? Akkor meg má minek?

-
Na ne má, h mindent jegyzeteltél..

-
yolan
őstag
Besírok énis
Hatalmas!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest