Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• r4z

nagyúr

válasz guga #12 üzenetére

yetike: Ezt a kommentet ignorálhatod is, mivel nincs benne szex ;]

Annyira nem vészes, ez szerintem nem valami hűdeizgalmas sztori, a kielégítésedhez bizony kevés lesz :D

Konkrétan arról van szó, hogy van egy lány, akivel egy osztályba kerültem, és 3 évig tök jól elbeszélgettünk, valamint hajnalig beszélgettünk SMS-ben napi szinten (ne akard tudni, milyen arckifejezése volt édesapámnak, amikor megérkezett a 32 ezer forintos mobilszámla :DDD), szóval jól megvoltunk. A gond ott kezdődött, hogy elkezdtem többet érezni irányába, de nem akartam elmondani neki, mert tényleg jól megvoltunk, fontos volt nekem a barátsága. Nem bírtam tovább, bevallottam neki, elég szépen elküldött a tudjátokhova. Nem is az fáj(t), hogy nem sikerült, hanem hogy elveszítettem a legjobb barátomat. Azóta (fél éve) konstans mosolyszünet van az életemben, de próbálom leplezni (egyelőre sikeresen), csak a legközelebbi barátaim (OC-im, hogy a Te szavaiddal éljek :) ) tudnak erről.

A visszatérő álmom pedig nem más, minthogy ott mászkálunk ketten a parkban/állatkertben/(valamilyen szép helyen, amit a közelmúltban láttam), és látom nevetni, ami nekem is jól esik. Az álom kb. 30 másodpercig tart, aztán mindig megcsörren az a k.rva ébresztő a telefonomon. Ha meg nem csörög (mondjuk hétvégén), akkor is pont akkor ébredek fel, mindkét esetben teljesen kialvatlanul, hulla állapotban, könnyes párnával.

Nordic: A hozzászólásod első feléből, én a "lehet hogy az jelenik meg ami után régóta áhítozol" részt ragadnám ki, mivel 100%, hogy erről is van szó.

Új hozzászólás Aktív témák