Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztem kicsit túlpörgöd ezt az összehasonlítás dolgot - a cikkben szerepel minden info, hogy az összehasonlítás korrekt tudjon lenni. az 5%/15% core/mem tuning csak akkor hoz 5-6%-nál többet a 660-nak, ha erős AA van.
a fogalmazással kapcsolatban persze igazság abban, amit írsz, de azt ne felejtsd el, hogy a cikkírás egy szakma, és nem mindenki úgy bújik ki a tojásból, hogy a kisujjában van. pontosabban senki sem
-
lowzor
veterán
A félreértések elkerülése miatt ezért teszteltem alapórajelen. Tehát miért is kéne "vs tuningolt 7850"-nek lennie a címnek? Amúgy a 660 alapon egy kb 15% erősebb kártya, ezért értelemszerűnek tartottam egyforma szintre hozni őket, meg bemutatni, hogy mennyire kell megrángatni a 7850-et, hogy hozni tudja. A 7850-ek 95%-a viszi stabilan az 1100 mhz-et, tehát a user, aki ezt olvassa számolhat azzal, hogy nagy eséllyel ő is feltudja hozni erre a szintre, ha ilyenje van/ vagy lesz. Mondjuk azt bele kell számolni, hogy ha feszültségemeléssel viszi csak a 7850 az 1100-at, akkor nagyobb melegedésre/ fogyasztásra kell számítani, mint a 660-nál.
(#76) kovsol:
Igen, jól írod. A boost órajelnél feljebb is mehet a kártya programtól függően. Tehát nyugodtan lehet ezt egy tuningolt 660-nak tekinteni. Meg amúgyis, mert ugye gyári OC-s.
-
Első cikk, valószínű volt, hogy elkövet ilyesfajta hibát. Nem jó dolgokon van a hangsúly az biztos, de ha meglenne "rendesen csinálva" akkor másért hülyéznék le egymást az emberek. Ilyen ez, hiába jó valami mindig találnak benne hibát, ami nem is baj, csak azért vegyétek figyelembe a "tapasztalatot" amit eddig közzétett. Megértem ha egy 10 cikkes arcot orrba-szájba oltanak, mert jogos, ott már skillnek kéne lennie és tanulhatott a saját hibáiból, legközelebb ő is jobban odafigyel majd ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest