Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztem kicsit túlpörgöd ezt az összehasonlítás dolgot - a cikkben szerepel minden info, hogy az összehasonlítás korrekt tudjon lenni. az 5%/15% core/mem tuning csak akkor hoz 5-6%-nál többet a 660-nak, ha erős AA van.
a fogalmazással kapcsolatban persze igazság abban, amit írsz, de azt ne felejtsd el, hogy a cikkírás egy szakma, és nem mindenki úgy bújik ki a tojásból, hogy a kisujjában van. pontosabban senki sem

-
lowzor
veterán
A félreértések elkerülése miatt ezért teszteltem alapórajelen. Tehát miért is kéne "vs tuningolt 7850"-nek lennie a címnek? Amúgy a 660 alapon egy kb 15% erősebb kártya, ezért értelemszerűnek tartottam egyforma szintre hozni őket, meg bemutatni, hogy mennyire kell megrángatni a 7850-et, hogy hozni tudja. A 7850-ek 95%-a viszi stabilan az 1100 mhz-et, tehát a user, aki ezt olvassa számolhat azzal, hogy nagy eséllyel ő is feltudja hozni erre a szintre, ha ilyenje van/ vagy lesz. Mondjuk azt bele kell számolni, hogy ha feszültségemeléssel viszi csak a 7850 az 1100-at, akkor nagyobb melegedésre/ fogyasztásra kell számítani, mint a 660-nál.
(#76) kovsol:
Igen, jól írod. A boost órajelnél feljebb is mehet a kártya programtól függően. Tehát nyugodtan lehet ezt egy tuningolt 660-nak tekinteni. Meg amúgyis, mert ugye gyári OC-s.
-
Első cikk, valószínű volt, hogy elkövet ilyesfajta hibát. Nem jó dolgokon van a hangsúly az biztos, de ha meglenne "rendesen csinálva" akkor másért hülyéznék le egymást az emberek. Ilyen ez, hiába jó valami mindig találnak benne hibát, ami nem is baj, csak azért vegyétek figyelembe a "tapasztalatot" amit eddig közzétett. Megértem ha egy 10 cikkes arcot orrba-szájba oltanak, mert jogos, ott már skillnek kéne lennie és tanulhatott a saját hibáiból, legközelebb ő is jobban odafigyel majd ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest