Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én azért csípősen osavetném, hogy "örülök, hogy ti viccesnek tartjátok, de én nem". Ha nem veszik a lapot, az baj.
Fontos, hogy a betegeket is emberként kezeljék, de van egy határ. Van az a film, amikor a francia néger lesz a nyaktól lefelé lebénult gazdag ápolója. Zseniális film, csak épp a címe nem ugrik be.
-
-
Mister_X
nagyúr
Sok sikert a továbbiakban

Amikor ilyen cikkeket olvasok, valamiért mindig megkönnyebbülök: nem a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás miatt, nem is "nem csak nekem szar" miatt - félreértés ne essék. Az nyugtat meg, hogy mind emberek vagyunk: valakinek egészségügyi, valakinek szellemi problémái vannak, másnak szociális, másnak meg pénzügyi gondjai vannak, de mind emberből vagyunk és igyekszünk félretenni/leküzdeni a problémáinkat. Az ilyenek miatt nyugtat meg a tudat, hogy a monitor túlfelén is emberek ülnek: senki sem tökéletes, mindenki viseli a maga keresztjét.
-
petipetya
nagyúr
"Meglátásom szerint nem feltétlenül az idősebb korosztályt kell elérnünk, leginkább a fiatalokat."
Abszolút egyetértek az egész bekezdéssel. Sőt, minél több közös párbeszéd alakul ki idegen emberek között hasonló témában, annál könnyebb lesz valakinek az élet. Hiszen egy-egy infómorzsa nagyon sokat számít egy teljesen laikus, ám érintett személynek.
Ha jól látom, akkor most a fizikai cél ugyanaz mint eddig, tehát az állapotod mellett élni tovább az életet. A szellemi cél pedig az Egyesület minél hasznosabbá tétele. Gratula.

-
Dr.Zoo
őstag
Én szeretnék gratulálni.

Régóta tervezem egy hasonló pikkelysömörös cikk megírását, nekem sajnos az jutott...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
greenity
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi, egyelőre szokom a helyzetet, sajnos sok falba ütközünk, pályázatokról maradunk le, mert még nincs meg a cégbírósági bejegyzés

-
Mr.Csizmás
titán
gratulálok a megválasztáshoz

-
oszi666
őstag
Ki az az idióta aki ilyeneket kérdez egy bekötött kezű embertől?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)